Nyhetsarkiv


Dansekurs for foreldre og barn

Kjenner du noen med små barn som liker å danse? På Schous kulturstasjon tilbyr vi dansekurs for foreldre og barn (2–3 år) på mandager kl. 16:30–17:30 og lørdager kl. 10:00–11:00.

Les mer om kurset her

Nedsatte priser på dansekurs

Høstens beste nyhet for danseglade sjeler er at vi nå setter ned prisen på danskurs i hip hop, street, break, voguing, girly style og urban contemporary på Schous kulturstasjon.

Les mer

Ønsker du å arbeide profesjonelt med dans?

Ved Intensivt kveldsstudium i dans kan du teste dine muligheter for videre satsing. Undervisningen foregår på ettermiddags- og kveldstid på Schous kulturstasjon på Grünerløkka. Det er fortsatt noen ledige plasser. Opptak skjer fortløpende. Audition i juni og august.

Les mer her

Nytt dansekurs i hip hop

Kulturskolen tilbyr nytt dansekurs i hip hop (10 – 12 år) ved Fernanda Nissen skole, tirsdager kl. 17.30, med dansepedagog Albin «Abbe» Lindén.

Les mer her

Nye dansekurs, våren 2017

Hos oss finner du kurs for nybegynnere og for drevene dansere, innenfor alle ambisjoner nivåer og stiler. Meld deg på nå!

Se dansetilbudet vårt her

Se vår nye dansevideo!

Danseelever og pedagoger fra Schous kulturstasjon utfolder seg i ny video.

Se den her!

Opptak til Dans, vår 2017

Elever som går dansekurs høst 2016 – og som har bekreftet ønske om fortsatt plass vår 2017 – vil motta en skriftlig bekreftelse på plass i desember måned. Nye elever til dansekurs vil bli tatt opp fortløpende f.o.m. desember, og vil motta en skriftlig bekreftelse på tildelt plass.

Her finner du oversikt over vårt dansetilbud

Dansevideo fra prosjektet På tå hev

Oslo musikk- og kulturskole hadde et minisamarbeid med Den Norske Opera & Ballett gjennom prosjektet På tå hev i juni. Våre danseelever i tillegg til elever fra kulturskoler i Akershus, Hedmark, Buskerud og Østfold var invitert til å delta. På tå hev gir ungdommer mulighet til å videreutvikle sine kunnskaper og ferdigheter i dans.

Se video!

Dansevideo fra Schous ArtCamp 2016

Dansepedagog Karoline Ellingsen har laget en video fra årets dansekurs på Schous ArtCamp.

Se videoen her

Nye fordypningsprogram i dans fra høsten 2016 på Schous!

Høsten 2016 starter vi opp en satsningsgruppe for elever i alderen 9 – 12 år med klassisk ballett-, moderne- og jazz-timer. Denne gruppen vil bli rekrutteringsgruppe for et nytt ballettkompani for 13 – 17 år og Ungdomskompaniet- Vi utvider også Schous HipHop kompani og deler i to aldersgrupper, tom 17 år. Inntak etter audition. Ønsker du å søke, eller vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med fagansvarlig Liv Greli

Søk plass

Danseforestillingen Beats & Pieces

Oslo musikk- og kulturskole presenterer danseforestillingen Beats & Pieces, tirsdag 20. mai kl. 19:30.

Les mer
Publiseringsløsning av Imbera AS