Oslo kulturskole, Tøyenbekken 5. 0188 Oslo   Telefon: 22 05 77 70    
Denne siden er skrevet ut fra www.oslokulturskole.no

Seksjon dansUn-Magritt Nordseth
Un-Magritt Nordseth
seksjonsleder, dans
Un-Magritt overtok fagansvaret for danseavdelingen etter Liv Greli i oktober 2019. Un-Magritt er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHIO). Hun har jobbet som koreograf i inn- og utland og har drevet eget kompani. Hun har tidligere vært leder ved Dansens Hus i 8 år. 
 
Liv Greve Greli
Liv Greve Greli
Inspektør avd. dans (20%-stilling)
Liv Greli vil fra 1.oktober jobbe 100 % for Spin Off Forstudium i Dans. (lokalisert på Schous)  
Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg vgs. (Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans.
Hege Nordahl-Angell
Hege Nordahl-Angell
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (KHiO), med hovedfag i jazz. Hun har undervist ved Spin Off Dansestudio AS i en rekke år. Har undervist i jazz ved Lillestrøm, Rud videregående danselinje og Elvebakken videregående. Underviser ved Edv.Munch vid. og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har koregrafert for Spin Off Forstudium sin juleforestilling og for kveldsskolens elevforestillinger, Ungdomskompaniet og Schous Dansekompani. Hun var prosjektkoordinator for Spin Offs Jubileumsforestilling 2007 og har vært prosjektleder og hatt regi for kveldsskolens elevforestillingen. Undervist PPU-studenter ved KHiO og vært sensor og veileder ved Norges Dansehøyskole. Underviser i jazz og pilates ved Schous Kulturstasjon. 
Cecilie Sleppen Ålskog
Cecilie Sleppen Ålskog
fagkonsulent dans (permisjon), underviser i klassisk ballett, samtidsdans og Schous fordypning i dans

Cecilie er utdannet ved Norges Dansehøyskole og videreutdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og DOCH i Stockholm. Hun har undervist ved flere skoler i Oslo og omegn og veileder PPU studenter ved KHiO i sin praksis. Som danser og koreograf har hun gjort flere scenekunstproduksjoner, selvstendig og i samarbeid med andre. Hun har som dansekunstner samarbeidet med blant annet Komma danseteater, Å/G scenekunstkompani, Haugen Produksjoner, Panta Rei Danseteater, Katarina Skår Henriksen, Ulvestad/Dinesen, Skisser i bevegelse, Annette Brandander, Tony Tran m.fl. Arbeidet har variert fra DKS-turné, forestillinger ved større teatre, til festivaler og scenekunst i det offentlige rom. Hun har studert Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. 

 
Anne Lundkvist (permisjon fra august 2020)
Anne Lundkvist (permisjon fra august 2020)
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Anne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med jazzfordypning, PPU i dans fra KHIO (2019), og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i Veiledning og coaching ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er sertifisert pilates-instruktør. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i Fame the musical i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som Einsam og Mot skogen med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a. danselinjen ved Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off Forstudium i Dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off Forstudium i Dans sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Schous elevforestillinger.
 
Torbjørn Brunvand
Torbjørn har breaket siden 2000. Han ble kåret til beste breaker ved Aarhus Festival i 2005 og kom på 2. plass i Talk is cheap battle i Oslo samme år. I 2006 fikk han 1. plass og beste show ved Scandinavian Battle of the year, 1. plass ved Roskilde festival break battle og 1. plass på Time to Battle ved Malmøfestivalen. Han kom på 1. plass i King of the Ring i Kongsvinger i 2007 og ble plukket ut til å representere Norge i NORDIC BC ONE (Stockholm) i juni 2007. Torbjørn har danset i en rekke show, blant annet Interstate hip hop festival show med Warlocks i Aarhus festuge (Danmark), releaseparty for Smirnoff Twist, Fugazi nattklubb, 80s party Ulricehamn (Gøteborg), Show for Madshus’ 100 årsjubileum i Håkonshallen, Show Braunsweig (Tyskland), Battle Of The Year og 3rd round knock out på Rockefeller. Han har undervist siden 2003 ved forskjellige skoler.
Emanuel Hem
Emanuel Hem
samtidsdans, Koordinator Schous Ungdomskompani, teamleder samtidsdans
Emanuel er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har en videreutdanning i Kulturelt entreprenørskap fra Norges Musikkhøyskole. Emanuel har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008–09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009–10), «Samtidsdrag» (2017–2019) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Fageborg og Blindern videregående (2014–2018). Han jobber for tiden på Edvard Munch Videregående skole og Spinoff forstudium i dans. Emanuel underviser også Schous Ungdomskompani. Han har hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra, Grønn Rust, Sirkus Kadavra, Bettong og «214» – alle på Riksscenen. Hans samtidsdanstimer består av både improvisasjon, gulvarbeid, stående arbeid og forskjellige bevegelsessekvenser. Han tar utganspunkt i skjelettet og kroppens forutsetninger der tyngdekraft, musikalitet, rytme, spenning/avspenning, flyt og lekenhet er stikkord.
Vivild B. Hoaas

Vivild er utdannet ved Statens balletthøgskole (nå: KHiO), danselinjen med moderne som hovedfag. Hun jobbet som danser i flere år, før hun begynte å jobbe med egne danseproduksjoner som koreograf. Siste prosjekt var danseforestillingen ”gå lett” i 2016.  Hun  utdannet seg som Pilates-instruktør i 2005, og har siden den gang undervist i pilates. Først ved Spin Off Dansestudio as og siden 2008 ved Schous kulturstasjon da studio ble en del av kulturskolen. Hun har også undervist ved Yogasenteret, Pilates Studio, Norsk Skuespillersenter, PRODA (timer for profesjonelle) med flere. I 2006 var hun med å starte studioet "Personlig pilates" på Rodeløkka, hvor hun underviser privattimer og duetter på apparater. Vivild har tidligere jobbet med elever ved Intensivt kveldsstudium ved Schous med kreative oppgaver, improvisasjon og interne visninger.  Høsten 2019 jobber hun med barneforestillingen ”Ikke tråkk på streker”.

 
 
 
Hanne Svarliaunet
Hanne Svarliaunet
dans for barn
Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne har danset i blant annet Tolerance of Delay and Forceful Exertion av Oliver Steele, New York, og stykket Kick av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket The Banshee med Tønsberg Irish Dance Ensemble. Hun er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og er med på forestillingen Sofasamfunn i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Åse Marie Rannestad (permisjon fra august 2020)

Åse Marie Rannestad er utdannet ved KHiO med BA i dans og pedagogikk (2005) og MA i utøvende dans (2017). Hun har lang erfaring som pedagog. Har undervist ved Universitet i Stavanger, Spin Off Forstudium i Dans, Oslo Kulturskole, samt en rekke videregående skoler og folkehøyskoler. Jobber som utøvende danser. Medvirket i oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett, Det Norske Teatret. Denne våren har hun turnert med forestillingen «På Lokalet» i regi av Sogn og Fjordane Teater. I samarbeid med Dybwikdans og Katma Scenekunst har hun også medvirket flere produksjoner for barn og unge.

Samtidsdansklassen jobber man med å finne en organisk oppbygning, som bidrar til at man oppnår flyt og frihet i egen kropp. Klassen er fysisk og dynamisk med mye bevegelse og bruk av rom, samtidig som musikalitet, uttrykk og variasjon i bevegelsesvokabular og vektlegges. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i dans

Ingvild M. Skjøtskift (permisjon fra august 2020)
Ingvild M. Skjøtskift (permisjon fra august 2020)
Fagkonsulent dans, underviser i klassisk ballett, dans for barn, samtidsdans og improvisasjon

Ingvild Mæhle Skjøtskift kommer fra Oppdal. Hun har sin utdanning fra Universitetet i Stavanger (2007–2010) og har vært ansatt ved Schous kulturstasjon siden 2012. Ingvild er også utøvende dansekunstner og har arbeidet med bl.a. Rom for Dans, Katma teater og Panta Rei Danseteater. Hun underviser også i bevegelse og dans på skuespillerutdanningen ved Høyskolen Kristiania. Ingvild underviser i klassisk ballett og samtidsdans på Schous summer Dance Intensive i august. Ingvild fokuserer på musikalitet og formidling i tillegg til grunnleggende elementer som plassering, forflytning og gulvarbeid i sine klasser.

Helle Østensvik
Helle Østensvik
Klassisk ballett, tåspiss, teamleder ballett
Helle har utdannelse i klassisk ballett fra Den Norske Operas Ballettskole og Hungarian Dance Academy. Hun har vært ansatt i Donetsk State Opera and Ballet Theatre i Ukraina, og gjestedanset ved Northeast Youth Ballet i Massachusetts, USA. Har blant annet deltatt i oppsetninger av Le Corsaire, Don Quixote, Nøtteknekkeren, Coppelia, Giselle og Tempo av Robert North. 
Silje Olava Bakken
Silje Olava Bakken
Jazz, hip hop, klassisk ballett, dans for barn
Silje Olava ble i 2015 uteksaminert ved Norges Dansehøyskole (NDH) med en bachelor i dans med pedagogikk, med fordypning i jazz. Studerte PPU ved KHiO 2018-19. Jobber fulltid som dansepedagog, freelance danser og koreograf, både nasjonalt og internasjonalt. Før NDH studerte Silje Olava ved Intensivt kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon. Danset i Schous Dansekompani fra 2012-2014 og hadde sin undervisningspraksis ved Schous høst 2014. Som freelance danser har Silje danset både innenfor den kommersielle plattformen og den kunstneriske arenaen. Som kunstnerisk ansvarlig reiste hun sammen med en gruppe på 20 aktører til Macao sommeren 2016 og deltok på International Youth Dance Festival. Er danser i hip hop crewet Radix, som hun og så er med-leder av. Deltok med Radix på dansefestivalen Tid for Dans. Som produsent satte hun sommeren 2017 opp to forestillinger; en barneforestilling som premierte på Kilden Teater 1.juli, og forestillingen «Feast Your Eyes» i Kampala samme år. 
Hanna V. Skjeggestad (permisjon fra august 2020)
Hanna V. Skjeggestad (permisjon fra august 2020)
klassisk ballett, tåspiss, koordinator Schous ballettkompani
Hanna er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk (2015). Hun har erfaring fra undervisning ved Eidsvoll Ballettsenter, hvor hun også hadde undervisningspraksis i moderne og klassisk ballett. Hanna underviser også i tåspiss. Starter på Master ved KHIO høsten 2019.
Karoline Woldseth
Karoline Woldseth
klassisk ballett

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo Kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater ved Schous. Underviser ved Spin Off Forstudium i Dans.

Karoline underviser for tiden hovedsakelig klassisk ballett. I hennes klasser vektlegges dynamikk og sats. Gjennom fraskyv og forlengelse fokuseres det på å kunne både spenne og slippe i muskulaturen. Hun har også koreografert for Schous årlige elevforestillinger. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i Dans
Jasmine Evensen
Jasmine Evensen
hip hop, girly style, streetjazz, koordinator for Schous Urban DanceCompany I og II
Jasmine er utdannet ved Spin Off Forstudium i dans, og hadde et studieopphold Los Angeles, høsten 2015. Hun har danset i gruppen Soulstars, og gjort diverse opptredener, blant annet for Omarion, Vg-lista topp 20 og Norske Talenter. Jasmine har en helt egen stil og underviser i Hip hop og Girlystyle på Schous. Timene hennes er fylt med masse energi, dynamikk, attitude og ikke minst danseglede. 
Malin Persson
Malin Persson
Prosjektleder for AKS pilotprosjekt, dans for barn, foreldre og barn, teamleder barnekurs

Malin er utdannet ved Norges Dansehøyskole 2011–2014, hvor hun studerte Bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad og gikk danselinjen ved Halden videregående. Videre flyttet hun til København for å studere på Copenhagen Contemporary dance School i ett år. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog i Oslo, Halden og Lillehammer.

Andrea Winsnes
Andrea Winsnes
Samtidsdans, jazz, klassisk ballett og foreldre og barn

Andrea er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2014 – 2015) og Norges Dansehøyskole (2015 – 2018) hvor hun tok en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Andrea kommer fra Melhus, og har gått danselinja ved Trondheim Katedralskole. Hun har undervist og holdt workshops i Melhus og Trondheim, og har jobbet ved Kulturskolen i Oslo siden 2016. Andrea har opptrådt på blant annet Spin Off Åpen Scene 2016 og 2017, DANS:BARE 2017, og satte opp egen produksjon på Scenehuset høsten 2017.

Sara Forsberg
Sara Forsberg
Voguing, girly style, Heels og yoga (permisjon høsten 2019)
Sara har gått Ballettlinjen på Fagerborg (nå Edvard Munch vgs.). Hun har trent ballett, jazz og moderne. Sara oppdaget sin lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth i 2006 og deretter Cre-8. Sara flyttet til New York i 2009 hvor hun har fortsatt sin trening og jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med topp koreografer i bransjen og fått sjansen til å opptre for kjente artister som bla. Pitbull og diverse produksjoner for Nike og Good Morning America. I Norge har hun jobbet i tv-produksjoner som Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. Hun har også opptrådd på diverse shows som bla. Senkvelds 10-årsjubileum. Sara er en allsidig danser, med hovedvekt på streetdancestiler som Voguing og hip hop. Til høsten vil Sarah undervise en klasse "Heels". Det kreves at du har danset andre danseformer tidligere som hip hop, jazz mm. og er på et litt øvede/øvede nivå.  
Lene Melhus
Lene Melhus
Dans for barn, klassisk ballett, strekk
Lene er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med danseteknisk fordypning i moderne/samtidsdans og pedagogisk fordypning i klassisk ballett. Lene kommer fra Trondheim og gikk danselinja ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo. Hun har undervist og jobbet i administrasjonen ved flere ballettskoler i og rundt Oslo siden 2007. Har som danser gjort ulike show og tv-opptredener som f.eks Amanda-prisutdelingen og VG-lista Topp 20, gjort forestillinger under Ultima-festivalen i Oslo, og jobbet med Jill Sigman/Thinkdance i Oslo og New York. 
Kristian Vindenes
Kristian Vindenes
hip hop – Urban Contemporary
Kristian er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans, ett år ved Ballettakademien i Stockholm og avsluttet sin bachelor ved KHiO våren 2017. Han har undervist ved ulike skoler bl.a. i Bergen, Hønefoss og Stockholm, har koreografert for Schous Hip hop kompani, The Lab Concept som vant Mesure your Crew våren 2016. Tidligere vært med i Bergensgruppen MixMaster Cru som kom blant de 10 beste i Norske Talenter 2012. Kristian underviser i hip hop og urban contemporary.
Høsten 2018 vil han jobbe som danser i musikal i Tyskland. 
Oliver Paulsson

Oliver er en ung danser fra Sverige som startet å ta dans seriøst allerede i 10 års alderen da han vant muligheten til å opptre ved The Ericsson Globe med Sveriges den gang hotteste hip hop-kompani Bounce. Han gikk danselinjen ved Lunds Dans- og Musikal Gymnasium.  Etter dette har han danset i en rekke land som; USA, Japan, U.K og mange andre land. Hans opptreden kulminerte ved å bli signert av en av London´s største agenter; Mark Summers Casting & Management, som har jobbet med artister som Michael Jackson, Whitney Houston og Rihanna. Etter dette etablerte han eget firma som organiserte danse-eventer og show. Høsten 2018 flyttet han til Oslo og startet ved KHIO hvor han studerer bachelor i Jazzdans. 

Djærika Buccat

Djærika er fra Namsos i Trøndelag og har gått på danselinja ved Olav Duun vgs, Fagerborg (nå Edvard Munch vgs) og Spin Off Forstudium i Dans. Hun er med i Aces crew, som har vært med på Norske Talenter, Åpen scene ved Spin Off og vant Measure Your Crew i 2015. Hun har koreografert for DDE konserten på Oslo Spektrum, Adjø Montebello og On Stage forestillinger på Riksscenen. Djærika underviser også ved Quick Style studio og Creative Studio i Drøbak. Hun har danset i bl.a: Findings Festival for Karpe Diem, Idol, Stjernekamp, Veldedighetsgallaen og NRK’s Juleparty. 

Josephine Gracia Slaaen
Josephine Gracia Slaaen
Urban contemporary
Josephine startet sin danseutdannelse ved Spin Off Forstudium i Dans før hun flyttet til Stockholm for å ta yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien. Vinteren 2017 var hun en del av Nudans kompani ved GöteborgsOperaen. Har videre trent i Los Angeles, på bl.a Millennium Dance Complex og Edge Performing Arts. Jobber som danser og koreograf og har koreografert for «Hairspray» i Ullensaker Kulturhus, eventer og prosjekter. Har vært med i musikkvideo for Veronica Maggio, Lemaitre, Aleksander With mfl., og danset på åpningen av «Skiskyting VM» og «NRKs Juleparty». Høsten 2018 danset hun i Siv Gaustad sitt verk i «Dans i 4 dimensjoner».  Klassene til Josephine er fulle av energi og danseglede, der musikalitet og formidling er i hovedfokus.
Elin Ulstad
Elin hadde sitt første møte med yoga i 2009 på Oslo Yoga, der hun deltok på en rekke kurs i dynamisk yoga og ashtanga-yoga. Hun ble raskt en ivrig yogi som ville lære mer om faget. I 2016 utdannet Elin seg til yogalærer ved Oslo Yoga. Hun har også fordypet seg innen yoga for barn, barselyoga og ungdomsyoga, samt deltatt på flere kurs i pedagogikk. Elin er i tillegg utdannet barne- og ungdomsarbeider.
Anja Bjerkelund

Anja Bjerkelund er utdannet ved Norges Dansehøyskole, bachelor i dans med pedagogikk og med fordypning i jazzdans (2015-2018). Høsten 2018 studerte Anja ved Flow Dance Academy. Hun har undervist i jazz, hiphop, barnedans og turn. Tidligere har hun vært med i musikkvideo for Lisa Uhlen og koreografert og danset på konsert med Cezinando. Anja brenner sterkt for danseglede og koreografi. 

Julia Brovold
Julia Brovold
Hip hop, Girly style
Julia Brovold gikk danselinjen ved Rud videregående skole hvor det var fordypning i jazz, samtidsdans og klassisk ballett. Høsten 2017 tok hun et semester hos Flow Dance Academy med fokus på urbane stiler som hiphop, house, popping og breaking. Hun er med i dansekompaniet Meraki og har opptrådt på «Urban Moves» på dansens hus, Stjernekamp og kom til semifinalen i norske talenter i 2017. Julia underviser fast hos Kgb dans og Ballett (2015–), og var tidligere medlem av skolens hip hop kompani «Kgbeat». Hun er fast danser for Marcus & Martinus. Sammen med M&M har hun blandt annet opptrådt på Nobel Fredspris og reist på turné rundt i Norge og Europa: Together tour, Moments tour & 2sides world tour som support act for Jason Derulo i Europa. Hun deltar i musikkvideoer og photoshoots og tok del i Vinmonopolets «Vis leg» reklame. Julia tar selv klasser og workshops både i-og utenfor Oslo, for å konstant kunne utvikle seg selv og elevene sine.
Mina Guthu
Mina Guthu
klassisk ballett, jazz og samtidsdans
Mina Guthu er utdannet ved Norges dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har også pedagogisk utdanning i klassisk ballett og samtidsdans med praksis i Sandefjord. Mina har jobbet som pedagog i mange år og undervist i ballett, samtidsdans, hiphop og barnedans Nå jobber hun som freelance danser og arbeider med et soloprosjekt. Tidligere har hun jobbet med kompanier som har satt opp forestillinger på Scenehuset. Hun har også deltatt på blant annet DANS:bare, Byfestivalen og Spin Off åpen scene.
Shanie Francis
Shanie Francis
Hip hop, teamleder Urban (tidligere hip hop)
Shanie Francis har en Bachelor i Jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole (2012-2015). Etter endt utdanning valgte hun å fordype seg i streetdance gjennom Flow Dance Acadamy i Oslo og i Paris. Shanie har deltatt  jevnlig på workshops i Europa, New York og i Asia. I tillegg gjør hun ulike prosjekter som freelance danser, hovedsakelig innen hip hop og urban dans. Shanie har undervist endt utdanning i 2017 og vikariert ved ulike danseskoler i og utenfor Oslo. Er teamleder for team Urban.
Kristine Drøsdal Øya
Kristine Drøsdal Øya
Dans i AKS-piloten
Kristine er utdannet ved Norges Dansehøyskole og PPU ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har også gått streetdance-akademiet Flow høsten 2018. Kristine er en allsidig dansen og pedagog.
Kathrine Jacobsen (permisjon)
Kathrine Jacobsen har en BA i dans og pedagogikk fra UIS, videreutdanning dans fra DNA i New York, PG diplom i koreografi fra Victorian College of the Arts i Melbourne/Australia og MA i dansevitenskap fra NTNU. Hun jobber som lektor i dans på St. Hallvard videregående skole i Lier og som dansekunstner med egne prosjekter, blant annet dansefilm. Kathrine er sertifisert yogalærer fra Osloyoga sin grunnleggende yogalærerutdannelse ( 350 timer ) og underviser i dynamisk yoga.
Ina-Helèn Oskarsen
Ina-Helèn er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008–11 og praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 14–15. I 2007–08 gikk hun Spin Off Forstudium i dans. Hun har danset i blant annet Everyone Alive Want's Answers på Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund), Mormor og de 8 ungene (PARADOX FILMS), SOD  med ilDance-kompani i Gøteborg (koreografi Lee Brummer / Israel Aloni), En som vi – eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm, Guldbagge galaen (åpningsnummer) ved Cirkus i Stockholm, Hemma hos mig ved Kulturhuset i Stockholm og Naken, exposed, rädd och närvös ved Moderna Dansteatern i Stockholm.  Danset i finalenummeret til Idolfinalen 2010 i Globen i Stockholm.  Underviser og koreograferer også ved Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som Ung og aktiv dansekunstner i Nittedal. Har koreografert for Spin Off Forstudium i dans` juleforestilling i 2015.
Johanne H. Anuglen
Johanne H. Anuglen
jazz, klassisk ballet og dans for AKS-piloten
Johanne er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk (2018). Hun tok PPU ved KHiO  2018-2019 med praksis ved Schous. Hun har undervisningserfaring i barnedans, jazz og klassisk ballett på ulike alderstrinn.
Siren Harmansen
Siren Harmansen
fagkonsulent, dans
Siren har jobbet som freelance danser, pedagog og koreograf siden hun var ferdig utdannet fra Norges Dansehøyskole i 2014. Hun har også studert dans ved Rick Odums i Paris (Erasmus 2014) og dans og musikalteater ved L’Académie Internationale de la Danse i Paris (2010). Våren 2018 danset Siren i nummeret Kjære Marianne koreografert av Tine Aspaas, i forbindelse med En kveld med og Musikkteaterprisen. Hun medvirket også som danser i forestillingen Trippelbill med Montage dansekompani samme år. Videre var Siren medskapende dansekunstner i produksjonen Art (2016) av Heidi Grøtte, som blant annet ble vist ved Tid for Dans i Porsgrunn (2017). Som danser og/eller koreograf har Siren deltatt på Mind the Gap visningsscene, Vin&Valsen, Åpen scene ved Multiplié dansefestival og jobbet for Kulturværste i Fredrikstad. Hun har opprinnelig bakgrunn som konkurransedanser og ble blant annet Norgesmester og vinner av kongepokalen i disco, samt bronsemedaljevinner i VM, i disko, i 2009. Siren undervist i dans fra 2005 ved skoler som Danseklubben Studio1, Norsk Ballettinstitutt, Jump Dansestudio og Den Franske Skolen i Oslo. Hun har også holdt utallige workshops i ulike dansestiler i både inn- og utland.
Solvei Uglum Krogstad
Solvei Uglum Krogstad
dans i AKS-piloten (vikar andre fag)
Solvei er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2018) og har en bachelor i dans med pedagogikk, fordypning i  jazzdans. Hun har også PPU-utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo 2018- 2019. Solvei har opptrådt på Oslo jazzdansfestival og RÅDans-festivalen, og med egen produksjon på Scenehuset høsten 2019. Hun har undervisningserfaring i jazzdans, klassisk ballett og akrobatikk på ulike alderstrinn. Solvei underviser for dans i AKS 2019-2020.
Oda Fossan
Oda Fossan
Foreldre og barn, klassisk ballett
Oda er utdannet BA dans i England. Mer info.kommer 
Beret Stølen
Beret Stølen
AKS pilotprosjekt, (vikar samtidsdans mm)
Beret Stølen er utdannet med BA i dans med fordypning i pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole (nå: Norges Dansehøyskole). Har senere bygget på med spesialpedagogikk fra UiO.
Hun har en lang karriere innen barn og dans og har jobbet med dans i barnehager, kulturskoler og barneskoler. Hun er for tiden aktuell som utøvende i barneforestillingen «I skogen». Holder jevnlig workshop med barn i ulike aldre.
Tamilini Sivalingam
Tamilini Sivalingam
tamilsk dans
Stine Dombeck
Stine er utdannet ved Norges Dansehøyskole og Flow Dance Education, Oslo. Hun har erfaring innen de fleste dansestiler og har jobbet som profesjonell danser i flere danseforestillinger og show (Dansens Hus, Norway Cup, Rockefeller m.m.), i musikkvideoer (Marcus & Martinus, African Sunz m.m.) og tv-produksjoner (Superlotto-reklame, Norske Talenter m.m.). Siden 2015 har Stine fordypet seg i dansestilen voguing og er med i Norges eneste «voguekompani» Kiki House of Meraki. Våren 2017 kom Stine og Meraki til semifinalen i Norske Talenter. Stine jobber som produsent og arrangør gjennom Dansekollektiver som hun var med på å starte i 2015. Med Soul Sessions Oslo jobber hun for å fremme hip hop kulturen i Oslo gjennom battles, jams, workshops m.m. Som pedagog har Stine undervist ved flere danseskoler i Oslo og omegn i bla Jazz, Ballett, Hip Hop, Vogue, Ragga, Girlstyle m.m.