Oslo kulturskole, Tøyenbekken 5. 0188 Oslo   Telefon: 22 05 77 70    
Denne siden er skrevet ut fra www.oslokulturskole.no

Bandskolen – lær deg et instrument på 1-2-3-4

Helårskurs

Alder/nivå: Fra 9 år
Varighet: Undervisningsåret går over 35 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager.
Pris: 2.012,– pr. semester

Foto: Sofi Lundin 
 
Søk plass på Bandskolen
 
Å lære seg å spille et instrument vil for de aller fleste være svært krevende, spesielt i begynnelsen. Det er heller ikke lett å velge hvilket instrument som passer en best før man faktisk har prøvd det. Med tilbudet Bandskolen – lær et instrument på 1-2-3-4 forsøker Oslo kulturskole å gjøre denne inngangen lettere og mer lystbetont ved å basere grunnopplæringen på samspill med andre. 
 
Vi tror at hyppig samspill er den raskeste veien til å beherske et instrument samtidig som det er sosialt og gøy. Alle elevene vil i tillegg til samspill få individuell oppfølging på sitt nivå. Repertoaret vil bestå i alt fra klassiske poplåter fra de siste 10-år til i dag i tillegg til ulike rytmiske genre. Elevene vil underveis i opplæringen få veiledning i valg av hovedinstrument og oppfølging på dette.
 
Undervisningsåret består 35 undervisningsuker og 4 lørdagssamlinger og ledes av musikere og pedagoger som alle spesialister på sine instrumenter. Plan for semesteret vil bli utlevert ved undervisningens oppstart i august (uke 35). Elevene vil bli gruppert etter alder hvor laveste alder er 9 år (4. kl.)
 
Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper men har man spilt et instrument tidligere kan det være hensiktsmessig å nevne dette i kommentarfeltet når man søker.
 
Obs! Grunnet smitteverntiltak i forbindelse med Covid19 kan det skje endringer høsten 2020 når det gjelder gruppestørrelse, tidspunkter, undervisningssteder og lignende.

 
 
 


Tid Sted Pedagog
4. – 5. klasse mandag Årvoll skole -
6. – 7. klasse mandag Årvoll skole -
8. – 10. klasse mandag Årvoll skole -


Kontaktperson: Patrick Ekberg Sørensen - tlf.