Re-registrering

Det er nå tid for å videreføre elevplassen på Oslo kulturskole for neste skoleår. Vi sender derfor ut re-registreringslink (med URL-adresse som slutter på.dk) for elever på musikk, visuell kunst og dans. Svarfristen på denne er 1. juni.

Gjenåpning av Oslo kulturskole

Oslo kulturskole vil fortsette digital/alternativ undervisning inntil videre. Det er ikke aktuelt å åpne ordinær undervisning igjen før hele grunnskolen er åpen, og vi har fått klarsignal fra byrådsavdelingene om når vi kan åpne hele skolen.

Les mer

Drømmestipendet 2020

Vinnerne av drømmestipendet i Oslo offentliggjøres torsdag. 11 juni. Prisene deles ut samme dag kl. 12:00 på Schous kulturbryggeri. Vi har dessverre ikke kapasitet til å gi svar eller begrunnelser til de som eventuelt ikke vinner.

Fjernundervisningen fortsetter inntil videre

Oslo kommune viderefører alle koronatiltak intill videre, i tråd med nasjonale bestemmelser. Dette innebærer at alle kulturskolens undervisningssteder fortsatt vil være stengt.

Les mer

Fremtidens skuespillere utfordres

Våren er som alltid en intens tid for Oslo kulturskoles elever på heltidsstudiet Forstudium teater. Men i år mer enn vanlig. De står midt oppe i opptaksprøver til videre teaterutdannelse når Koronakrisen er et faktum. Og alt blir annerledes.

Les artikkelen her

Spørsmål og svar om korona-situasjonen i kulturskolen

Vi får mange henvendelser med spørsmål om hvordan korona-situasjon vil påvirke undervisning og arrangementer i kulturskolen framover. Her har vi forsøkt å svare på noen av tingene mange lurer på.

Les spørsmål og svar

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS