Ledig stilling som undervisningsinspektør

Oslo musikk- og kulturskole har en ledig stilling som undervisningsinspektør ved seksjon for musikk (100% stilling).

Les mer

Worshopuke pop/rock/jazz

I uke 42 arrangerer Oslo musikk- og kulturskole workshopuke med forskjellige kurs og workshops innen pop, rock og jazz flere steder i byen. Alle kulturskolens elever kan delta gratis.

Les mer

Ikke for sent å søke!

Kulturskolen har enkelte ledige plasser på musikk, dans, teater og visuelle kunstfag.

Se hele oversikten her

Monologkurs

Velkommen til monologkurs på Schous kulturstasjon med teaterinstruktør Beate Eriksen. Kurset er spesielt rettet mot deg som vil søke deg inn på høyere teaterutdanning. Undervisningen går over tre helger og avsluttes med en visning.

Les mer

Teaterkurs for voksne

Gjenoppdag dine kreative ressurser og hent fram ditt lekende jeg. Meld deg på teaterkurs for voksne på Schous kulturstasjon. Ingen forkunnskaper! Kursstart i uke 41.

Les mer og søk om plass!

Fakturering av høstsemesteret 2017

Foresatte og elever som logger seg inn i Speedadmin vil se datoen 15. oktober som forfallsdato for høstens fakturering. Dette er kun en foreløpig systemdato. Faktureringen for høstsemesteret gjennomføres i uke 39/40 og endelig forfallsdato er avhengig av når fakturering er ferdig gjennomført og fakturaene er sendt ut. Nøyaktig forfallsdato på fakturaene vil dermed kunne avvike noe fra datoen som står i Speedadmin.

Kom og syng!

Det er fortsatt mulig å melde seg på sangundervisning både innen klassisk sang og pop/rock/jazz. Flest ledige plasser er det på Grønland og Stenbråten. I tillegg er det enkelte ledige plasser på folkesang på Marienlyst skole.

Les mer her

Musikk i livets begynnelse – nye kurs har startet

Men det er fortsatt enkelte ledige plasser. Velkommen til et livssynsnøytralt kurs der foreldre og barn fra 2 måneder og oppover møtes for å synge, danse, leke og oppleve musikk sammen.

Les mer og søk om plass!

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS