Videokurs for viderekomne

Til deg som har gått videokurs for nybegynnere tilbyr vi helgeworkshops 27. – 28. februar og 5. – 6. mars, på Schous kulturstasjon. Tema for kurset er filmtrailere.

Les mer

Animasjonskurs starter 28. januar

Kjenner du noen som har en animatør i magen? 28. januar starter vårt innføringskurs i animasjon på Schous kulturstasjon for barn fra 9 til 13 år

Les mer

Velkommen til videokurs for nybegynnere

Kurset holdes i vinterferien, mandag 22. til fredag 26. februar, kl. 9:00 – 15:00 hver dag, på Schous kulturstasjon. Søk om plass i dag!

Les mer

Danseworkshop i improvisasjon med Vigdis Langeggen

Oslo musikk- og kulturskole fortsetter med spennende helgeworkshops i dans på Schous kulturstasjon! Første kvinne ut i 2016 er Vigdis Langeggen lørdag 30. og søndag 31. januar. Vigdis har lang erfaring med improvisasjon, både i studio, på scene og i uterom og jobber som dansekunstner- og pedagog.

Mer informasjon

Strykekonsert i Oslo Konserthus 4. mars

Tradisjonen tro inviterer strykeseksjonen ved Oslo musikk- og kulturskole til sin årlige strykekonsert i Oslo Konserthus, fredag 4. mars kl. 19:00.

Les mer og kjøp billetter

Billedkunstkurs på Ila og Manglerud i aktivitetsskoletiden

Oslo musikk- og kulturskole tilbyr billedkunstkurs i aktivitetsskoletiden. Her vil elevene gjennom lek og nysgjerrighet lære seg å uttrykke idéer gjennom maling, tegning og forming. Kurset avsluttes med en utstilling.

Mer informasjon og påmelding

Den klassiske gitarens dag, 1. februar

Oslo musikk- og kulturskole feirer den klassiske gitarens dag med gratis konsert på Grønland kulturstasjon.

Les mer

Fortsatt noen få ledige plasser på Musikkteater

Oslo musikk- og kulturskole har fortsatt enkelte ledige plasser på Musikkteater på Nedre Bekkelaget og på Sagene. Send søknad i dag!

Se oversikt

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS