Crossover-ensemble: Samspill på tvers av sjangere

Crossover-ensemble er noe for deg som liker å spille sammen med andre! I crossover-ensemble kan alle som synger eller spiller et instrument melde seg på. Tanken er at alle sjangere kan spilles på alle instrumenter. Vi skal jobbe med samspill, improvisasjon og låter i alle sjangere. Hvis du liker rocke-fiolin, hip hop-klarinett eller folkemusikk på en el-gitar, så meld deg på årets gruppe!

Les mer og send søknad

2 ledige plasser igjen til Intensivt kveldsstudium i dans

Vil du bli danser? Intensivt kveldsstudium gir deg mulighet til å utvikle dine danseferdigheter og teste mulighetene for videre utdanning innen danseyrket. Ta kontakt nå!

Mer informasjon her

Høstferie 2014

I skolens høstferie (f.o.m. mandag 29. september t.o.m. lørdag 4. oktober) er det ingen ordinær undervisning i Oslo musikk- og kulturskole. Unntak er gratis dansekurs ved Bjørnholt kulturstasjon. Skolens sentralbord har vanlige åpningstider. Vi ønsker alle en god høstferie!

Les mer

Ledige elevplasser på gitar

Oslo musikk- og kulturskole har ledige plasser på gitarundervisning, for elever fra 8 – 18 år, flere steder i byen.

Les mer om gitarundervisningen og send søknad her

Gratis dansekurs i høstferien på Bjørnholt kulturstasjon

Fra mandag – torsdag i uke 40 blir det gratis dansekurs på Bjørnholt kulturstasjon. Pedagogene Linn Woldsund og Mari Angell Pedersen vil undervise i hip hop og jazz.

Få mer informasjon og søk her!

Tilbakeblikk på Ljom

16. mai gikk Oslo musikk- og kulturskoles store arrangement LJOM av stabelen i forbindelse med grunnlovsjubileet 1814 – 2014. Her er et lite sammendrag av den flotte feiringen på Operataket og på Scene 2.

Snurr film!

Ledige elevplasser på Obo

På Grønland kulturstasjon har vi ledige elevplasser på Obo. Fra 8 år og oppover.

Les mer og send søknad

Oslo musikk- og kulturskole har endelig ledige elevplasser!

Den siste tiden har vi åpnet tre nye kulturstasjoner – på Tøyen, Rødtvet og Bjørnholt. Vi tilbyr undervisning i musikk, dans, teater og visuelle kunstfag i hele Oslo, ved kulturstasjonene og på en rekke grunnskoler.

Se oversikt over alle ledige plasser

Kontakt OMK


Sentralbord
22057770

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS