God sommer!

Skolens sentralbord er ubetjent i perioden 3. juli – 7. august. Send gjerne e-post, og den vil bli behandlet når vi er tilbake. Søknader på kurs og elevplasser kan sendes elektronisk selv om sentralbordet er sommerstengt.

Les mer

SCHOUS ART CAMP 2017

Fra mandag 26. juni til fredag 30. juni arrangerer Oslo musikk- og kulturskole SCHOUS ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Det er fortsatt noen få ledige plasser på dans og teater. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro!

Les mer

Vinnere av Drømmestipendet 2017

Ballettdanser Iben Østraat (12), og klarinettist Daniel Ivanov (15) er de to vinnerne av Drømmestipendet fra Oslo i år. Oslo musikk- og kulturskole gratulerer!

Les mer

Fakturaer for vårsemester 2017 er sendt ut

Fakturaene har blitt noe forsinket på grunn av innføring av nytt elevregistreringsprogram, men er nå sendt ut. Det hyggelige er at prisene ikke er endret noe fra forrige år.

Ønsker du å arbeide profesjonelt med dans?

Ved Intensivt kveldsstudium i dans kan du teste dine muligheter for videre satsing. Undervisningen foregår på ettermiddags- og kveldstid på Schous kulturstasjon på Grünerløkka. Det er fortsatt noen ledige plasser. Opptak skjer fortløpende. Audition i juni og august.

Les mer her

Sommerkurs i dans

Hold av uken 24. til 30. juni. Da arrangerer vi sommerkurs i dans for proffe, semiproffe, amatører, barn, ungdom og voksne på Schous kulturstasjon. Kursene er åpne for elever fra hele landet og blir holdt av norske og internasjonale pedagoger.

Les mer

Byens største kurstilbud

Oslo musikk- og kulturskole har byens største kurstilbud innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag for barn og unge.

Meld deg på nå!

Kunst- og håndverksuke på Tøyen skole

I uke 14 var det kunst- og håndverksuke på Tøyen skole. Dette er et av flere prosjekter kulturskolen er involvert i ved skolen.

Les mer og se bilder

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS