Ledige plasser på Visuelle kunstfag

Det er fortsatt enkelte ledige plasser på billedkunst, tegning, keramikk og animasjon. Søk nå!

Les mer om Visuelle kunstfag her

Gode plasseringer i NM på trekkspill

4 gull, 2 sølv og 4 bronse til Bærum og Oslo i trekkspill-NM

Les mer

Meld deg på dansekurs nå!

Det er fortsatt mulig å melde seg på høsten dansekurs. I uke 35 er det gratis prøvetimer. Barn tom 12 år må være påmeldt før oppmøtetil disse.

Les mer om dansetilbudet og send søknad her

Tilskudd til fritidsaktiviteter i Bydel Alna

Oslo kommune ønsker at flere skal delta i meningsfulle fritidsaktiviteter. Derfor er det nå mulig for barn og unge med bostedsadresse i Bydel Alna, som ikke har råd til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, å søke om å få dekket medlems- og treningsavgift innenfor idrett, kultur eller andre organiserte aktiviteter.

Les mer

Heddaprisvinnere i Kulturskolen

Vi gratulerer vår teaterpedagog Tor Keilen som sammen med sitt ensemble mottok to Heddapriser for forestillingen Utafor og vår slagverkspedagog Elisabeth Nesset som også mottok Heddapris for sitt bidrag i forestillingen Antigone.

Les mer

Sommerutstilling på Schous kulturstasjon

Fredag 1. juni viste Kulturskolens elever på Visuell kunst fram sine arbeider under årets sommerutstilling på Schous kulturstasjon.

Se bilder

Småborgerbryllup

1. mai til 3. juni viste Forstudium teater sin siste oppsetning for skoleåret 2017/2018 – La Noce Chez Les Petits Bourgeois (Småborgerbryllup) av Bertolt Brecht.

Se bilder fra forestillingen

Nytt undervisningstilbud på Årvoll høsten 2018

Å lære seg å spille et instrument vil for de aller fleste være svært krevende. Det er heller ikke lett å velge et instrument som passer en best før man faktisk har prøvd det. Med dette nye undervisningstilbudet forsøker Oslo kulturskole å gjøre inngangen litt lettere og samtidig gi en tidlig opplevelse av mestring.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS