Looking for Henrik

Ikke gå glipp av Forstudium teater sin sluttproduksjonen, som vises 1. – 4. juni, og handler om selveste Henrik Ibsen.

Les mer her

Ingen undervisning 26. mai

Fredag 26. mai er det ingen ordinær undervisning i Oslo musikk- og kulturskole. Skolens sentralbord holder også stengt denne dagen. Vi ønsker alle en fin helg!

Oversikt over ferie- og fridager

Sol på tre i juni

Velkommen til sommerkonsert med kulturskolens treblåselever onsdag 14. juni på Sentralen.

Les mer

Ønsker du å arbeide profesjonelt med dans?

Ved Intensivt kveldsstudium i dans kan du teste dine muligheter for videre satsing. Undervisningen foregår på ettermiddags- og kveldstid på Schous kulturstasjon på Grünerløkka. Det er fortsatt noen ledige plasser. Opptak skjer fortløpende. Audition i juni og august.

Les mer her

Oslo teaterfest

30 mai, 1. og 2. juni rykker kulturskolens teaterelever inn på Centralteatret og viser årets høydepunkter fra Shakespeare til moderne klassikere.

Les mer

Sommerkurs i dans

Hold av uken 24. til 30. juni. Da arrangerer vi sommerkurs i dans for proffe, semiproffe, amatører, barn, ungdom og voksne på Schous kulturstasjon. Kursene er åpne for elever fra hele landet og blir holdt av norske og internasjonale pedagoger.

Les mer

Byens største kurstilbud

Oslo musikk- og kulturskole har byens største kurstilbud innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag for barn og unge.

Meld deg på nå!

Forsinket fakturering vårsemester 2017

Savner du faktura for våren? Fakturaene har blitt noe forsinket på grunn av innføring av nytt elevregistrerings-program. Siste nytt er at vi regner med å fakturere i løpet av nærmeste fremtid, så fortvil ikke. Fakturaen for vårsemesteret kommer snart, og det hyggelige er at prisene ikke er endret noe fra forrige år.

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS