Forstudium teater 2020/2021

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse. Søknadsfrist er 1. april.

Les mer

Kulturskolens vårkonsert, 13. mars

Det har blitt en årlig tradisjon å samle elevene fra byens strykeorkestre i Oslo Konserthus. I år skjer dette fredag 13. mars kl. 19:00, og over fire hundre elever kommer til delta.

Les mer

Bli med i kulturskolens elev- og lærerkorps

Er du elev i Oslo kulturskole, mellom ca. 12 og 19 år? Er du viderekommen på instrumentet ditt og øver jevnt og trutt? Da har du mulighet til å bli med i kulturskolens elev- og lærerkorps som skal spille sammen 24. og 25. april 2020.

Les mer

Søk på Lørdagsskolen nå!

Lørdagsskolen er kulturskoles sjangeruavhengige fordypningsprogram for unge musikkelever hvor de blir satt sammen i ensembler ut fra alder og nivå, instrument og sjangertilknytning. Søknadsfrist for neste skoleår er 15. mars!

Les mer her

Introduksjonskurs i animasjon

Velkommen til introduksjonskurs i animasjon, for barn fra 9 til 13 år, på Schous kulturstasjon. Kurset starter i uke 5 og går over 12 uker, på onsdager eller torsdager, fra 16:15 til 17:45. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta.

Les mer

Den klassiske gitarens dag, 2. februar

Oslo kulturskole feirer den klassiske gitarens dag med gratis konsert på Grønland kulturstasjon.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS