Påskeferie i kulturskolen

Fra 4. til 14. april er det påskeferie i kulturskolen. Den digitale undervisningen starter opp igjen onsdag 15. april.

Les mer

Fjernundervisningen fortsetter til og med 13. april

Oslo kommune viderefører alle koronatiltak til og med 13. april, i tråd med nasjonale bestemmelser. Dette innebærer at alle kulturskolens undervisningssteder fortsatt vil være stengt i denne perioden.

Les mer

Fremtidens skuespillere utfordres

Våren er som alltid en intens tid for Oslo kulturskoles elever på heltidsstudiet Forstudium teater. Men i år mer enn vanlig. De står midt oppe i opptaksprøver til videre teaterutdannelse når Koronakrisen er et faktum. Og alt blir annerledes.

Les artikkelen her

Kulturskolen er i gang igjen på alternative arenaer

Vi har kommet i gang igjen på alternative arenaer i mange fag etter at all undervisning på de ulike undervisningsstedene ble avlyst inntil videre.

Les mer

Spørsmål og svar om korona-situasjonen i kulturskolen

Vi får mange henvendelser med spørsmål om hvordan korona-situasjon vil påvirke undervisning og arrangementer i kulturskolen framover. Her har vi forsøkt å svare på noen av tingene mange lurer på.

Les spørsmål og svar

Forstudium teater 2020/2021

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse. Søknadsfrist er 1. april.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS