Faktura for høsten

Fakturering av høstens aktiviteter skjer etter høstferien, og fakturaene sendes fra Utdanningsetaten i slutten av oktober.

Høstferie 2016

I skolens høstferie (f.o.m. mandag 3. oktober t.o.m. lørdag 8. oktober) er det ingen ordinær undervisning i Oslo musikk- og kulturskole. Skolens sentralbord har vanlige åpningstider. Vi ønsker alle en god høstferie!

Videokurs på Schous kulturstasjon i høstferien

Velkommen til videokurs fra 3. til 7. oktober – for deg mellom 9 og 14 år! På dette kurset jobber vi med temaet musikkvideo og du får både inspirasjon og teknisk innføring i hvordan du lager din egen video.

Les mer og søk om plass!

Barnas verdensdager 5. til 6. november

Ta med hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på. Det er klart for barnas egen festival i festivalen!

Les mer

Kulturskolen har ledige plasser på gitarkurs!

Vi har ledige plasser på gitarkurs flere steder i byen. Søk om plass nå!

Les mer

Nytt kurs i billedkunst på Frydenberg skole

Denne høsten har vi startet opp kurs i billedkunst på Frydenberg skole. Det er fortsatt ledige plasser for elever fra 8 til 12 år, tirsdager 16:30 – 18:00. Søk nå!

Les mer og send søknad

Gratis kurs i billedkunst på Stenbråten skole

Onsdager kl. 16:30 – 18:00 tilbyr Oslo musikk- og kulturskole kurs i billedkunst for elever mellom 6 og 9 år på Stenbråten skole. Kurset er GRATIS dette høstsemesteret! Send søknad nå!

Les mer og søk om plass!

Har du ennå ikke søkt om plass i kulturskolen?

Oslo musikk –og kulturskole har fremdeles noen ledige plasser på utvalgte disipliner og undervisningssteder høsten 2016. Restplasser fylles opp fortløpende.

Se oversikten her

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS