Shakespeare-forestilling med Forstudium teater

Oslo musikk- og kulturskole ønsker velkommen til Shakespeare-forestillingen «Bli gal. Spinn gal» med Forstudium teater, fredag 30. og lørdag 31. januar på Schous kulturstasjon.

Les mer

Drømmestipendet 2015

Drømmestipendet er et samarbeids-prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, hvor det hvert år deles ut 100 stipender à 10 000 kroner. Ønsker du å bli kandidat til Drømmestipendet 2015? Fristen for å søke er 20. februar.

Les mer om Drømmestipendet og hvordan du søker.

Danseworkshop i improvisasjon

Lørdag 7. og søndag 8. februar arrangerer Oslo musikk- og kulturskole danseworkshop i improvisasjon med Ratih Windrati på Schous kulturstasjon.

Mer informasjon

Fortsatt noen ledige plasser på tegnekurs

Det er fortsatt noen ledige plasser på tegnekurs på Schous kulturstasjon på mandager.

Søk om plass i dag!

Vinterlyd på Grønland kulturstasjon

Søndag 25. januar gjennomførte klarinett- og saksofonseksjonen i Oslo musikk- og kulturskole sitt årlige «Vinterlyd»-prosjekt på Grønland kulturstasjon

Les mer

Ledige plasser på dans på Bjørnholt kulturstasjon

Oslo musikk- og kulturskole har ledige plasser på dans på Bjørnholt kulturstasjon. Undervisningen foregår på Bjørholt skole og på Nebbejordet. Kursstart i uke 3.

Se oversikt over ledige plasser

Musikk på Majorstuen skole

Majorstuen skole tilbyr grunnskoleopplæring (for elever i 5.–10. klasse) med særlig tilrettelagt opplæring for talenter i klassisk musikk. Søknadsfrist 15. februar 2015.

Les mer

Billedkunst og dans i aktivitetsskoletiden

I aktivitetsskoletiden tilbyr Oslo musikk og kulturskole dansekurs på Rødtvet og Bolteløkka, og kurs i billedkunst på Ila og Manglerud.

Mer informasjon

Kontakt OMK


Sentralbord
22057770

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS