Vårkonsert i Oslo Konserthus

Oslo kulturskole vil igjen holde sin store vårkonsert for strykere og blokkfløytister i Oslo Konserthus, fredag 8. mars kl. 19:00. Over fire hundre elever kommer til delta i de forskjellige orkestrene!

Se oversikt over øvelser

Vestre Aker Kulturpris 2018

Kulturskolens kordirigent og lærer, Gunn Sørlie Gjone, mottok sist torsdag Vestre Aker Kulturpris 2018.

Les mer

Søk på Lørdagsskolen nå!

Spiller du et instrument og ønsker å videreutvikle dine musikalske ferdigheter sammen med andre entusiastiske musikkelever? Nå kan du søke på Oslo kulturskoles sjangeruavhengige fordypningsprogram for unge musikkelever. Søknadsfristen for skoleåret 2019/2020 er 1. mars.

Les mer om Lørdagsskolen

Velkommen til rådhuskonsert

Nok en gang inviterer Oslo kulturskole til konsert i Oslo rådhus, onsdag 13. mars kl. 19:00. Konserten er gratis og åpen for alle, men du må ha billett for å komme inn.

Bestill billett her

Dansekurs, våren 2019

Hos oss finner du kurs for nybegynnere og for drevene dansere, innenfor alle ambisjoner nivåer og stiler. Gratis prøvetime i uke 3, så langt det er plass. Meld deg på nå!

Se kulturskolens dansetilbud

Forstudium teater 2019/2020

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse. Søknadsfrist er 15. april. Søk nå!

Les mer

Drømmestipendet 2019 – søknadsfrist 31. januar

Drømmestipendet er et samarbeids-prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, hvor det deles ut 100 stipender à 15 000 kroner. Ønsker du å bli kandidat til Drømmestipendet 2019? Fristen for å søke er 31. januar.

Les mer her

Nyttårskurs i dans på Schous kulturstasjon

Det er fortsatt mulig å melde seg på nyttårskurs i samtidsdans, klassisk ballett og jazz på Schous kulturstasjon 7. – 10. januar.

Les mer her

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS