Ingen undervisning 6. mai

Fredag 6. mai er det ingen ordinær undervisning i Oslo musikk- og kulturskole. Skolens sentralbord holder også stengt denne dagen. Vi ønsker alle en fin fredag!

Oversikt over ferie- og fridager

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på Schous ArtCamp!

Fra mandag 27. juni til fredag 1. juli arrangerer Oslo musikk- og kulturskole Schous ArtCamp. Det er fortsatt noen ledige plasser på dans, teater og musikk. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro! Påmeldingen er fortsatt åpen!

Les mer her

Blåsekonsert, lørdag 30. april

Velkommen til blåsekonsert men blåserelever fra Oslo musikk- og kulturskole, i Tempelet, 30. april kl. 17:00!

Les mer

Bach-konsert med Lørdagsskolens elever

Fredag 29. april kl. 18: 30 er det klart for Bach-konsert med Lørdagsskolens elever, i salen på Grønland kulturstasjon med talentfulle cellister og fiolinister.

Les mer

Sommerkurs i dans på Schous kulturstasjon

Velkommen til sommerkurs i dans med noen av landets beste pedagoger, samt gjestepedagog i contemporary jazz Wanda Berntsson fra Sverige. Kursene er åpne for amatører, semiprofesjonelle og profesjonelle fra hele landet.

Se kursoversikt her

Signed, sealed, delivered…

Søndag 24. april leverte kulturskolens pop, rock og jazz-elever en energisk konsert på Victoria Nasjonal jazzscene, med en rekke store hits fra Motowns glansdager.

Se bilder

Billetter til danseforestillingen «På skinner!»

Billetter til danseforestillingen «På skinner!» på Riksscenen 8. mai (kl. 13 og 17), er lagt ut for salg. Forestilingene er med våre barne- og ungdomspartier ved Schous kulturstasjon og Tåsen, pluss Schous ungdomskompani og Schous hiphopkompani. Koreografiene er i år inspirert av tog og togreiser.

Les mer og kjøp billetter

Fløyteelev vant pris

Oslo musikk- og kulturskoles dyktige fløyteelev Jara Elisabeth Hilbig (snart 11 år), vant 1. pris i Jugend Musiziert-konkurransen i Helsinki rett før påske.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS