Lørdagsskolens sommerkonsert

Søndag 22. mai invitererte Lørdagsskolen ved Oslo musikk- og kulturskole til sin årlige sommerkonsert, denne gangen i Marmorsalen på Sentralen.

Se bilder

Magiske øyeblikk – kjøp billetter nå!

Oslo musikk- og kulturskole presenterer Musikkteaterfestivalen 2016 – Magiske Øyeblikk! 28. og 29. mai på Black Box Teater viser vi 8 forestillinger på 8 timer, kl. 11:30–20:00!

Les mer og kjøp billetter

Vinnerne av Drømmestipendet 2016

12. mai ble det offentliggjort hvem som får Drømmestipendet 2016. Fra Oslo er det Lisa Horten-Skilbrei (dans) og Martha-Pil Evertsen Neumer (musikk) som får 10.000 kr. hver. Vi gratulerer!

Les mer

Danseforestillingen «Veins»

Onsdag 25. mai kl. 20:00 viser elevene ved Intensivt kveldsstudium i dans 2015/2016 sin avsluttende forestilling på Schous kulturstasjon. I denne forestillingen har de selv hatt ansvar for store deler av produksjonen som utvikling av idé, koreografi, og konsept. Forestillingen er GRATIS!

Les mer

Teaterelever rykker inn på Oslo Nye Teater!

Det knytter seg stor spenning og glede til det helt unike samarbeidet mellom Oslo musikk- og kulturskole og Oslo Nye Teater som tar form i begynnelsen av juni. Kulturskolen presenterer årets høydepunkter, fra Shakespeare til moderne klassikere på Hovedscenen.

Les mer

Forstudium teater – søknadsfristen er utvidet til 1. juni!

Nå har du muligheten til å utvikle skuespillertalentet ditt! Vi tilbyr et ettårig fulltidsstudium i skuespillerfaget. Søk innen 1. juni!

Les mer og last ned søknadsskjema

Sommerkurs i dans på Schous kulturstasjon

Velkommen til sommerkurs i dans med noen av landets beste pedagoger, samt gjestepedagog i contemporary jazz Wanda Berntsson fra Sverige. Kursene er åpne for amatører, semiprofesjonelle og profesjonelle fra hele landet.

Se kursoversikt her

Signed, sealed, delivered…

Søndag 24. april leverte kulturskolens pop, rock og jazz-elever en energisk konsert på Victoria Nasjonal jazzscene, med en rekke store hits fra Motowns glansdager.

Se bilder

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS