Velkommen til nytt undervisningsår

Vi starter opp fra uke 35.

Les mer om oppstart av de ulike undervisningstilbudene

Meld deg på gitarkurs!

Vi har ledige plasser på alle våre gitarkurs (fra 8 år og oppover) på Ekeberg, Grønland, Kjelsås, Lutvann, Majorstuen, Rødtvet og Tøyen.

Les mer

Nedsatte priser på dansekurs

Høstens beste nyhet for danseglade sjeler er at vi nå setter ned prisen på danskurs i hip hop, street, break, voguing, girly style og urban contemporary på Schous kulturstasjon.

Les mer

Byens største kurstilbud

Oslo musikk- og kulturskole har byens største kurstilbud innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag for barn og unge.

Meld deg på nå!

Vinnere av Drømmestipendet 2017

Ballettdanser Iben Østraat (12), og klarinettist Daniel Ivanov (15) er de to vinnerne av Drømmestipendet fra Oslo i år. Oslo musikk- og kulturskole gratulerer!

Les mer

Ønsker du å arbeide profesjonelt med dans?

Ved Intensivt kveldsstudium i dans kan du teste dine muligheter for videre satsing. Undervisningen foregår på ettermiddags- og kveldstid på Schous kulturstasjon på Grünerløkka. Det er fortsatt noen ledige plasser. Opptak skjer fortløpende. Audition i juni og august.

Les mer her

Kunst- og håndverksuke på Tøyen skole

I uke 14 var det kunst- og håndverksuke på Tøyen skole. Dette er et av flere prosjekter kulturskolen er involvert i ved skolen.

Les mer og se bilder

B.A.D.A.S.S. gikk til topps!

Fire av kulturskolens animasjonselever vant Amandusprisen JUNIOR for filmen B.A.D.A.S.S. under Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS