Ledige plasser på Musikkteater

Liker du å spille teater, synge og danse? Oslo musikk og kulturskoles musikkteaterkurs er for deg mellom 6 og 18 år, og passer både for nybegynnere og mer erfarne elever.

Se oversikt over ledige plasser

Nytt videokurs i november

Oslo musikk- og kulturskole holder videokurs på Schous kulturstasjon igjen. Denne gangen over to helger i november (5. – 6. og 19. – 20.). Kurset passer for deg mellom 9 og 14 år og er en musikkvideoworkshop hvor du får både inspirasjon og teknisk innføring i hvordan du lager din egen video.

Mer informasjon og søknadsskjema

Workshopuke – PopRockJazz

I uke 42 arrangerer Oslo musikk- og kulturskole workshopuke med forskjellige kurs og workshops innen pop, rock og jazz flere steder i byen. Alle kulturskolens elever kan delta gratis, og det er mulig å være med på så mange arrangementer man vil.

Se hele programmet her

Barnas verdensdager 5. til 6. november

Ta med hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på. Det er klart for barnas egen festival i festivalen!

Les mer

«KA-BOOM!»

Oslo musikk- og kulturskole ønsker velkommen til danseforestillingen «KA-BOOM!», søndag 6. november kl. 13:00 og 17:00 på Riksscenen.

Mer informasjon og billettbestilling

«POW!»

Ikke gå glipp av danseforestillingen «POW!», søndag 20. november kl. 13:00 og 17:00 på Riksscenen, med elever fra Oslo musikk- og kulturskole.

Mer informasjon og billettbestilling

Faktura for høsten

Fakturering av høstens aktiviteter skjer etter høstferien, og fakturaene sendes fra Utdanningsetaten i slutten av oktober.

Kulturskolen har ledige plasser på gitarkurs!

Vi har ledige plasser på gitarkurs flere steder i byen. Søk om plass nå!

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS