Barnas verdensdager

1. og 2. november forvandles Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet til en fargerik piñata: Ut strømmer musikk, dans, kunst, lukter og smaker fra hele verden.

Les mer

Drømmestipendet 2015

Drømmestipendet er et samarbeids-prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, hvor det hvert år deles ut 100 stipender à 10 000 kroner. Ønsker du å bli kandidat til Drømmestipendet 2015? Fristen for å søke er 20. februar neste år.

Les mer om Drømmestipendet og hvordan du søker.

Tilbakeblikk på Elvelangs 2014

Torsdag 25. september var det tid for årets Elvelangs i fakkelys, langs Akerselva fra Frysja til Vaterland. Tradisjonen tro deltok elever på dans og billedkunst ved Schous kulturstasjon med innslag mellom Ankerbrua og Nybrua.

Se bilder

Ledig stilling som undervisningsinspektør

Oslo musikk- og kulturskole har en ledig stilling som undervisningsinspektør med ansvar for Sone sentrum.

Les mer

Monologkurs

Skal du på opptaksprøve og trenger hjelp med monologen? På Oslo musikk- og kulturskoles monologkurs vil du få mulighet til å jobbe med selvskrevne tekster eller tekster hentet fra for eksempel klassikere som Shakespeare, Tsjekhov og Ibsen. Samtidstekster kan også være aktuelle. Gjennom dette kurset vil du få utviklet evnen til å arbeide selvstendig og personlig med teatertekster og «ta regi» fra instruktør.

Les mer her

Kurs i grunnleggende musikkteori

På kurset Musikkteori 1 ved Oslo musikk- og kulturskole kan du lære mer om noter, noteverdier, akkorder, skalaer, intervaller og annen musikkteori. Kurset er beregnet på piano- og keyboardelever som har spilt opptil to år hos lærer, men det er også åpent for elever på andre instrumenter som kjenner oppbyggingen av tangentene på et piano/keyboard. Vi har plass til 10 deltakere.

Les mer og søk her!

Ungdommens musikkmesterskap 2014, region Øst

Lørdag 18. og søndag 19. oktober gikk Ungdommens musikkmesterskap, region Øst av stabelen ved Bærum musikk- og kulturskole og ved Oslo musikk- og kulturskole. Det nasjonale musikkmesterskapet arrangeres på Norges musikkhøgskole lørdag 22. og søndag 23. november.

Les mer og se bilder fra 18. og 19. oktober

Crossover-ensemble: Samspill på tvers av sjangere

Crossover-ensemble er noe for deg som liker å spille sammen med andre! I crossover-ensemble kan alle som synger eller spiller et instrument melde seg på. Tanken er at alle sjangere kan spilles på alle instrumenter. Vi skal jobbe med samspill, improvisasjon og låter i alle sjangere. Hvis du liker rocke-fiolin, hip hop-klarinett eller folkemusikk på en el-gitar, så meld deg på årets gruppe!

Les mer og send søknad

Kontakt OMK


Sentralbord
22057770

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo





Publiseringsløsning av Imbera AS