ART CAMP 2019

Fra mandag 24. til fredag 28. juni arrangerer Oslo kulturskole ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro!

Les mer her

Avgangsforestilling, Forstudium teater 2018/19

23. – 25. mai viser årets kull fra Forstudium teater sin avgangsforestilling, Kroppsøvinger, i Gymsal 2 på Midtstuen Skole.

Les mer

Info om re-registrering

Det er nå tid for å videreføre elevplassen på Oslo kulturskole for neste skoleår. Vi sender derfor ut re-registreringslink (med URL-adresse som slutter på.dk) for elever på musikk, visuell kunst og dans. Svarfristen på denne er 5. mai. Elever på teater vil motta linken 13. mai, med svarfrist den 19. mai.

Schous summer dance intensive 2019

I år har vi satt opp to uker med sommerkurs i dans på Schous kulturstasjon, 24.–27. juni og 12.–15. august. Kom og tren med noen av Norges beste pedagoger, i flotte lokaler og et inspirerende miljø.

Kursoversikt og påmelding

Kulturskolens vårkonsert 2019

Det har blitt en årlig tradisjon å samle elevene fra byens strykeorkestre i Oslo Konserthus, og sist fredag inviterte strykeseksjonen ved Oslo kulturskole nok en gang til konsert med 550 elever på scenen. Det ble en flott konsert for en fullsatt sal.

Se bilder

Amandus JUNIOR-nominasjoner til kulturskolen

To av kulturskolens animasjonselever er blant de 18 nominerte til Amandus JUNIOR-prisen.

Les mer

Vestre Aker Kulturpris 2018

Kulturskolens kordirigent og lærer, Gunn Sørlie Gjone, mottok sist torsdag Vestre Aker Kulturpris 2018.

Les mer

Byrådet vil styrke kulturskoletilbudet

For å gjøre undervisning i musikk, dans, teater og visuell kunst mer tilgjengelig for alle barn i Oslo ønsker byrådet å innføre kulturskoletilbud i Aktivitetskoletiden.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS