Nytt undervisningstilbud på Årvoll høsten 2018

Å lære seg å spille et instrument vil for de aller fleste være svært krevende. Det er heller ikke lett å velge et instrument som passer en best før man faktisk har prøvd det. Med dette nye undervisningstilbudet forsøker Oslo kulturskole å gjøre inngangen litt lettere og samtidig gi en tidlig opplevelse av mestring i opplæringen av Gitar, Keyboard, Sang og Trommerforsøker Oslo kulturskole å gjøre denne inngangen lettere og mer lystbetont ved å basere grunnopplæringen på samspill med andre.

Les mer

Musikkteaterfestivalen 2018

Oslo kulturskole presenterer Musikkteaterfestivalen 2018. Elever fra våre 5 undervisningssteder i Oslo står for 8 forestillinger som spilles på Black Box teater helgen 26. og 27. mai.

Les mer

Vil du prøve å spille kontrabass?

Haugerud strykeorkester inviterer barn fra 1. til 7. klasse i hele Oslo til kontrabasskurs.

Les mer

Bekreftelse på videreføring av elevplass eller opprettholdelse av søknad på venteliste

For å bekrefte ønske om fortsatt plass i Kulturskolen må alle elever og søkere re-registrere seg innen 8. mai.

Les mer

SCHOUS ARTCAMP 2018

Det er fortsatt noen ledige plasser på SCHOUS ARTCAMP (25. – 29. juni), med kurs innen dans, teater, musikk og visuelle kunstfag. Velkommen til en uke med kreativ utfoldelse og mye moro! Søk NÅ!

Les mer her

MOVE 2018!

Hold av uken 24. til 29. juni. Da er det igjen tid for MOVE 2018 – sommerkurs i klassisk ballett, hip hop, samtidsdans, jazz, urban contemporary m.m. på Schous kulturstasjon.

Les mer her

Nytt årsstudium i dans for skoleåret 2018/2019

Fra neste skoleår starter kulturskolen opp Schous fordypning i dans, et ettårig studium for deg som ønsker å studere scenisk dans. Du har mulighet til å velge 2 fordypningsretninger – jazz eller samtidsdans.

Les mer her

Forstudium teater 2018/2019

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS