ART CAMP 2019

Fra mandag 24. til fredag 28. juni arrangerer Oslo kulturskole ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro!

Les mer her

Schous summer dance intensive 2019

I år har vi satt opp to uker med sommerkurs i dans på Schous kulturstasjon, 24.–27. juni og 12.–15. august. Kom og tren med noen av Norges beste pedagoger, i flotte lokaler og et inspirerende miljø.

Kursoversikt og påmelding

Danseforestillingen «214»

I forbindelse med årets Vigelandsjubileum setter kulturskolen opp danseforestillingen «214» på Riksscenen, 11. og 12. mai på Riksscenen. Elever fra Sagene, Fernanda Nissen og Schous kulturstasjon deltar i forestillingen.

Les mer her

Schous fordypning i dans 2019/2020

Schous fordypning i dans er et ettårig studium for deg som ønsker å studere scenisk dans. Studiet passer som et fordypningsår før du eventuelt søker videre til høyere danseutdanning. Søknadsfrist er 1. april.

Les mer her

Forstudium teater 2019/2020

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse. Søknadsfrist er 15. april. Søk nå!

Les mer

Kulturskolens vårkonsert 2019

Det har blitt en årlig tradisjon å samle elevene fra byens strykeorkestre i Oslo Konserthus, og sist fredag inviterte strykeseksjonen ved Oslo kulturskole nok en gang til konsert med 550 elever på scenen. Det ble en flott konsert for en fullsatt sal.

Se bilder

Amandus JUNIOR-nominasjoner til kulturskolen

To av kulturskolens animasjonselever er blant de 18 nominerte til Amandus JUNIOR-prisen.

Les mer

Konsert med Corazón tangoorkester

Corazón tangoorkester med elever fra kulturskolene i Bærum og Oslo har invitert duoen Julie & Andreas på harpe og bandoneon til å samarbeide om en felles konsert, søndag 31. mars kl. 17.00.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS