Nytt elevregistreringssystem

Fra 1. mars har Musikk- og kulturskolen fått nytt elevregistreringssystem som heter Speedadmin. Speedadmin leveres fra et firma som heter Speedware som ligger i Danmark. Skolen sender i disse dager ut informasjon om brukernavn og en link til innlogging slik at alle elever, elever på venteliste og foresatte kan ta systemet i bruk.

Les mer

B.A.D.A.S.S. gikk til topps!

Fire av kulturskolens animasjonselever vant Amandusprisen JUNIOR for filmen B.A.D.A.S.S. under Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.

Les mer

Danseforestillingen UTOPIA

Ikke gå glipp av vårens store danseforestilling, Utopia, med elever fra Schous kulturstasjon og Sagene, på Riksscenen 22. og 23. april. Billettene er nå lagt ut for salg.

Linker til billettbestilling

Sommerkurs i dans

Hold av uken 24. til 30. juni. Da arrangerer vi sommerkurs i dans for proffe, semiproffe, amatører, barn, ungdom og voksne på Schous kulturstasjon. Kursene er åpne for elever fra hele landet og blir holdt av norske og internasjonale pedagoger. Mer informasjon vil bli lagt ut i løpet av de neste ukene.

Les mer

Vellykket vårkonsert

Over 500 barn og unge deltok i kulturskolens årlige konsert for strykere og blokkfløytister i Oslo Konserthus, fredag 17. mars. Det ble storslagen musikk og imponerende logistikk.

Les mer

Lørdagsskolekvartett med vellykket opptreden

Lørdagsskolens kvartett Strykejernet gjorde stor lykke med Den amerikanske av Dvorak på utdelingen av Klartspråk-prisen i Oslo Konserthus 27. februar.

Les mer

Forstudium teater – søknadsfrist 1. mai

Nå har du muligheten til å utvikle skuespillertalentet ditt! Vi tilbyr et ettårig fulltidsstudium i skuespillerfaget. Søk innen 1. mai!

Les mer og søk om plass

Nytt dansekurs i hip hop

Kulturskolen tilbyr nytt dansekurs i hip hop (10 – 12 år) ved Fernanda Nissen skole, tirsdager kl. 17.30, med dansepedagog Albin «Abbe» Lindén.

Les mer her

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS