Dans på Schous kulturstasjon

På Schous finner du kurs for nybegynnere og for drevene dansere, innenfor alle nivåer. Vi har kurs i break, hip hop, voguing, heels, jazz, streetjazz, samtidsdans, klassisk ballett, yoga, pilates, improvisasjon og dans for barn. Høstens kurs starter i uke 35, og det er gratis prøvetime første uken.

Se høstens timeplan og søk her

Vårens fakturaer

Vi har innført et nytt fakturasystem, så noen av vårens fakturaer og kreditnotaer er ikke blitt sendt ut enda. Disse vil bli sendt ut i august.

Kulturskolens brukerundersøkelse

Oslo kulturskoles brukerundersøkelse blir sendt ut via sms 18. juni. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å svare på den.

Heddanominasjoner og pris til tidligere studenter ved Forstudium teater

Kulturskolen gratulererer tidligere studenter ved Forstudium teater med Heddanominasjoner og pris!

Les mer

Sommerutstilling i Myntgata 2

Torsdag 6. juni viste elevene på visuell kunst fram sine arbeider fra skoleåret 2018/2019. Tusen takk til lærere og elever som bidro til en fantastisk utstilling.

Les mer

ART CAMP 2019

Fra mandag 24. til fredag 28. juni arrangerer Oslo kulturskole ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro!

Les mer her

Schous summer dance intensive 2019

I år har vi satt opp to uker med sommerkurs i dans på Schous kulturstasjon, 24.–27. juni og 12.–15. august. Kom og tren med noen av Norges beste pedagoger, i flotte lokaler og et inspirerende miljø.

Kursoversikt og påmelding

Kulturskolens vårkonsert 2019

Det har blitt en årlig tradisjon å samle elevene fra byens strykeorkestre i Oslo Konserthus, og sist fredag inviterte strykeseksjonen ved Oslo kulturskole nok en gang til konsert med 550 elever på scenen. Det ble en flott konsert for en fullsatt sal.

Se bilder

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS