Dansekurs, våren 2019

Hos oss finner du kurs for nybegynnere og for drevene dansere, innenfor alle ambisjoner nivåer og stiler. Gratis prøvetime i uke 3, så langt det er plass. Meld deg på nå!

Se kulturskolens dansetilbud

Forstudium teater 2019/2020

Forstudium teater er et ettårig fulltidsstudium for deg som vil utvikle talentet ditt og legge et solid grunnlag for videre studier innen skuespillerfaget. Skoleåret fokuserer på skuespillerteknikk, kroppens sceniske uttrykk, stemme, diksjon og tekstforståelse. Søknadsfrist er 15. april. Søk nå!

Les mer

Drømmestipendet 2019 – søknadsfrist 31. januar

Drømmestipendet er et samarbeids-prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, hvor det deles ut 100 stipender à 15 000 kroner. Ønsker du å bli kandidat til Drømmestipendet 2019? Fristen for å søke er 31. januar.

Les mer her

Nyttårskurs i dans på Schous kulturstasjon

Det er fortsatt mulig å melde seg på nyttårskurs i samtidsdans, klassisk ballett og jazz på Schous kulturstasjon 7. – 10. januar.

Les mer her

Ledige plasser på Visuelle kunstfag

Kulturskolen har ledige plasser på billedkunst, keramikk, animasjon og tegning våren 2019. Kurs i billedkunst tirsdager på Schous kulturstasjon og torsdager på Rødtvet skole gjenoppstår etter å ligget i dvale i høst.

Se hvor det er ledige plasser

Byrådet vil styrke kulturskoletilbudet

For å gjøre undervisning i musikk, dans, teater og visuell kunst mer tilgjengelig for alle barn i Oslo ønsker byrådet å innføre kulturskoletilbud i Aktivitetskoletiden.

Les mer

Tilskudd til fritidsaktiviteter

Oslo kommune ønsker at flere skal delta i meningsfulle fritidsaktiviteter. Derfor er det nå mulig for barn og unge med bostedsadresse i bydelene Alna, Grorud og Stovner, som ikke har råd til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, å søke om å få dekket medlems- og treningsavgift innenfor idrett, kultur eller andre organiserte aktiviteter.

Les mer

Intervjuer med teaterelev Anne Regine Ellingsæter

Vår elev ved Forstudium teater, Anne Regine Ellingsæter, som denne høsten er å se i NRK-serien Lykkeland, har blitt intervjuet av D2 og NRK.

Les intervjuene

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

Post
Oslo kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS