Forstudium teater – søknadsfrist 1. mai

Nå har du muligheten til å utvikle skuespillertalentet ditt! Vi tilbyr et ettårig fulltidsstudium i skuespillerfaget. Søk innen 1. mai!

Les mer og søk om plass

SCHOUS ART CAMP 2017

Fra mandag 26. juni til fredag 30. juni arrangerer Oslo musikk- og kulturskole SCHOUS ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro! Påmelding innen 1. mai

Les mer

Sommerkurs i dans

Hold av uken 24. til 30. juni. Da arrangerer vi sommerkurs i dans for proffe, semiproffe, amatører, barn, ungdom og voksne på Schous kulturstasjon. Kursene er åpne for elever fra hele landet og blir holdt av norske og internasjonale pedagoger.

Les mer

Kunst- og håndverksuke på Tøyen skole

I uke 14 var det kunst- og håndverksuke på Tøyen skole. Dette er et av flere prosjekter kulturskolen er involvert i ved skolen.

Les mer og se bilder

Ønsker du å arbeide profesjonelt med dans?

Ved Intensivt kveldsstudium i dans kan du teste dine muligheter for videre satsing. Undervisningen foregår på ettermiddags- og kveldstid på Schous kulturstasjon på Grünerløkka. Søknadsfrist er 16. mai.

Les mer her

B.A.D.A.S.S. gikk til topps!

Fire av kulturskolens animasjonselever vant Amandusprisen JUNIOR for filmen B.A.D.A.S.S. under Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.

Les mer

Vellykket vårkonsert

Over 500 barn og unge deltok i kulturskolens årlige konsert for strykere og blokkfløytister i Oslo Konserthus, fredag 17. mars. Det ble storslagen musikk og imponerende logistikk.

Les mer

Lørdagsskoleelever videre til internasjonal konkurranse

Lørdagsskolens fløytister Mathias Zonca og Jara Hilbig var i Brussel helgen 18. – 19. mars for konkurransen Jugend Musizierts 2. runde. De kom dermed videre til neste runde som avholdes i Paderborn i Tyskland.

Les mer

Kontakt OMK


Sentralbord
22 05 77 70

Epost kontakt@oslokulturskole.no

Post
Oslo musikk- og kulturskole
Tøyenbekken 5
0188 Oslo

Publiseringsløsning av Imbera AS