Hjem \ fagtilbud \ andre tilbud \ SCHOUS ART CAMP 2017

SCHOUS ART CAMP 2017

SCHOUS ART CAMP tilbyr forskjellige kurs innen teater, dans og visuell kunst. Sommerkursene arrangeres av Oslo musikk- og kulturskole, og foregår på Schous kulturstasjon som ligger på Grünerløkka i Oslo.

Alder/nivå: 9 – 14 år
Varighet: Mandag 26. juni til fredag 30. juni, kl. 9:00 – 15:30
Pris: 1500,– pr. kurs

 
Bindende påmelding
 
Hele uken vil elevene være i sine grupper, mens de i pausene og i lunsjen vil få mulighet til å bli kjent med andre gutter og jenter på tvers av kursene. Uken vil avsluttes med en visning for foreldre og søsken. Ta med matpakke og nok drikke. Det vil bli servert frukt i pausen. 


DANS (9 – 12 ÅR)

Schous ArtCamp er for deg som elsker å danse! I løpet av en hel uke vil du lære nye danser og nye dansestiler sammen med våre dyktige pedagoger. Timene vil bestå av bl.a. hip hop, streetjazz, jazz og kreative timer hvor vi lager danser sammen. Uken avsluttes med en visning hvor du kan invitere familie og venner. Vi setter opp to ulike nivåer: et for deg som er nybegynner eller har danset litt fra før, og et nivå for deg som har danset en del fra før. Danseundervisningen på Schous artcamp passer for både gutter og jenter.  Pedagoger er Kristian Vindenes og Ingvild Skjøtskift.
 

TEATER (9 – 13 ÅR) 
Gjennom dette teaterkurset vil du få muligheten til å prøve deg på scenen. Du vil sammen med våre erfarne og inspirerende teaterinstruktører få muligheten til å jobbe med grunnleggende teaterteknikker som improvisasjon, tekstarbeid og rollespill. Du vil få utforske kroppens og stemmens muligheter. Og kanskje blir det en liten visning til slutt for foreldrene? På Schous kulturstasjon har vi en ordentlig teatersal med lys og amfi. På dette kurset vil du garantert få spille en annen rolle enn deg selv. Kurset deles opp i to grupper, en for elever i alderen 9 – 10 og en for alderen 11 – 13. Bli med du også!
 

VISUELL KUNST (9 – 14 ÅR) (Kursene er fullbooket)
Video: På dette kurset får du både inspirasjon og teknisk innføring til å lage din egen kortfilm. Vi vil gå igjennom alle nødvendige skritt fra idé til ferdig resultat, og du vil lære kamera-teknikk, komposisjon og videoredigering. Da det er ønskelig at elevene tar i bruk ulike lokasjoner for sine opptak, er det fint om foreldre gir en tilbakemelding om eleven får lov å gå ut alene. Det i så fall kun snakk om å gjøre planlagte opptak rett i nærmiljøet med presis tilbakekomst til avtalt klokkeslett. De elvene som evt ikke får lov å gå alene i området vil få mulighet til å filme på plassen utenfor Schous og inne på kulturstasjonen. Kurset passer for nybegynnere og de som har noe erfaring fra før. Hver enkelt elev får individuell oppfølging av lærer.
 
Tegning: Kurset er et klassisk tegnekurs der elevene lærer å tegne naturalistisk, men også får bruke fantasien. Vi tegner mennesker, rom, dyr og natur, og blir introdusert for forskjellige tegneteknikker. Vi jobber også med å gi tegningene dybde ved bruk av lys og skygge. Siste dagen har vi utstilling, hvor foreldre og venner kan komme.
 

KONTAKTPERSONER

DansLiv Greli
Teater: Anine Skou
Visuell kunst: Inger Marie Larsen


Bli elev
Søk plass på SCHOUS ART CAMP 2017 (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS