Hjem \ fagtilbud \ andre tilbud \ ART CAMP 2019

ART CAMP 2019

Alder/nivå: 9 – 14 år
Varighet: Mandag 24. juni til fredag 28. juni, kl. 9:00 – 15:30
Pris: 1.600,– pr. kurs

På Schous Art Camp er det i år kurs innen dans og teater. Kursene foregår på Schous kulturstasjon som ligger på Grünerløkka. Hele uken vil elevene være i sine grupper, mens de i pausene og i lunsjen vil få mulighet til å bli kjent med andre gutter og jenter på tvers av kursene. Uken vil avsluttes med en visning for foreldre og søsken. 
 
Art Camp i visuell kunst foregår i år på Tveten gård og Kunsthall Oslo. Barna vil kunne oppleve både landlig idyll og et urbant inspirerende miljø. Tveten gård ligger som en oase midt i blant blokkbebyggelsen på Tveita i bydel Alna. Kunsthall Oslo er et ikke-kommersielt rom for kunst med beliggenhet i Bjørvika. 
 
Det er ingen formell søknadsfrist. Plassene blir fylt opp fortløpende. 
Alle bør ha med matpakke og nok drikke. Det vil bli servert frukt i pausen. 
 
 
 
DANS (9 – 12 ÅR)


En liten snutt fra dansekurset i Art Camp for noen år tilbake.
 
Schous art camp er for de som elsker å danse! I løpet av uken lærer elevene nye danser og nye dansestiler sammen med våre dyktige pedagoger. Timene vil bestå av bl.a. hip hop, street, jazz og kreative timer hvor vi lager danser sammen. Schous art camp i dans er åpen både de som har danset en del og de som aldri har danset før! Vi tilpasser innhold og gruppeinndelinger slik at alle får passe utfordringer og opplever mestring og danseglede. Danseundervisningen på Schous artcamp passer for både gutter og jenter. Uken avsluttes med en visning hvor familie og venner er invitert.
 
 
 
Foto: Tomas Kvitvik
 
TEATER (9 – 13 ÅR) 
Gjennom dette teaterkurset vil elevene få muligheten til å prøve seg på scenen. Sammen med våre erfarne og inspirerende teaterinstruktører vil de få muligheten til å jobbe med grunnleggende teaterteknikker som improvisasjon, tekstarbeid og rollespill. Elevene vil få utforske kroppens og stemmens muligheter, og kanskje blir det en liten visning til slutt for foreldrene? På Schous kulturstasjon har vi en ordentlig teatersal med lys og amfi. På dette kurset vil kan man garantert få spille en annen rolle enn seg selv. 
 
 
 
 
 
 

 
VISUELL KUNST (9 – 14 ÅR) Kurset er fullt
Tegning: Har du lyst til å begynne sommerferien sammen med andre tegneglade unge, så er kanskje dette kurset noe for deg. Her skal vi bruke andre redskaper enn bare gråblyant og viskelær. Mandag til onsdag vil undervisningen foregå på Tveten gård, torsdag og fredag er vi på Kunsthall Oslo.
 
Tveten gård
 
Kunsthall Oslo
 
 
 


 
KONTAKTPERSONER
Visuell kunst: Patrick Sørensen
Publiseringsløsning av Imbera AS