Hjem \ fagtilbud \ Dans

«I'm not so interested in how they move as in what moves them»

Pina Bausch

Velkommen til oss om du har dans som en morsom hobby eller drømmer om å bli danser! Mange av våre dyktige pedagoger startet å danse hos oss! De fleste kursene finner sted på Schous kulturstasjon. Vi har over 100 kurs hver uke i en rekke stilarter innen scenisk dans og urbane stiler, rimelige kurs med høy kvalitet i yoga, strekk og pilates, gratis break-jam, talentprogram og forskjellige helgekurs og sommerkurs.
 

Undervisningstilbudet bygger på 20 års kompetanse og drift fra Spin Off dansestudio AS (1987–2008) som ble etablert av Liv Greli. Sammen med Ingebjørg Hippe bygget hun opp skolen som en sentral utdanningsinstitusjon innen dansefeltet. I august 2008 ble driften overtatt av kulturskolen. Tusenvis av elever har hatt gleden av å gå på dansekurs hos oss og flere hundre har gått videre til danseutdanning i inn- og utlandet.

Alle kurs starter uke 3. Siste kursdag er tirsdag 29. mai. I 2018 feirer vi 10 år på Schous! Det blir en stor forestilling på Riksscenen 5. og 6. mai. I forbindelse med forestillingen blir det holdt flere gratis workshops for våre elever.

Les mer om våre fordypningsprogram.
  
Velkommen! 
Liv Greve Greli, fagansvarlig for dans i kulturskolen
 
Informasjon til foreldre og foresatte (leses før første time)Publiseringsløsning av Imbera AS