Hjem \ fagtilbud \ Dans

«Dance is the hidden language of the soul of the body»
Martha Graham (1894 – 1991), amerikansk danser og koreograf
  
NB! Nedsatt priser på Schous! 
 
Hos oss finner du et av Oslos største og beste kurstilbud innen dans
Du er velkommen til oss uansett om du har dans som en morsom hobby eller drømmer om å bli danser. 
Vi har 120 kurs per uke i en rekke stilarter: 
Klassisk ballett, tåspiss, jazzdans, samtidsdans/moderne, hip hop, girly style, voguing, streetjazz, break, barnedans, kreativ dans, foreldre og barn og urban contemporary. I tillegg har vi rimelige kurs i yoga, strekk og pilates.
Gratis break fredager. Kompanier og Intensivt kveldstudium. -7 flotte studioer med spesial-gulv, stor resepsjon, plass til å tøye, garderober og egen scene. 

Våre dyktige, dedikerte, oppdaterte og inspirerende pedagoger med høyskoleutdanning innen dans eller tilsvarende. Alle elever får god faglig og personlig veiledning. Ta kontakt hvis du lurer på hva som passer for deg!

Velkommen til oss!
Fagansvarlig; Liv.Greli@kul.oslo.kommune.no

Undervisningstilbudet bygger på 20 års kompetanse og drift fra Spin Off dansestudio AS. Spin Off ble startet av Liv Greli 1987. Sammen med Ingebjørg Hippe etablerte hun skolen som en sentral utdanningsinstitusjon innen dansefeltet. I august 2008 ble driften overtatt av kulturskolen. Tusenvis av elever har hatt gleden av å gå på dansekurs hos oss og flere hundre har gått videre til danseutdanning i inn- og utlandet. Noen av disse er i dag pedagoger hos oss. Spin Off dansestudios aktiviteter og dansefaglige kompetansen videreføres og videreutvikles i dag ved Schous og andre filialer rundt omkring i byen som bl.a.: Tåsen, Nydalen, Sagene, Bjørnholt og Stenbråten.

Da vi har mange kurs, har vi muligheten til å dele inn etter alder og nivå for å gi best mulig tilpasset undervisning for den enkelte. Mange kombinerer flere stiler gjennom å kjøpe Ungdomskort/1/2-årskort. 

 Publiseringsløsning av Imbera AS