Hjem \ fagtilbud \ Dans

"I'm not so interested in how they move as in what moves them."

                                                                                                                                                                         Pina Bausch
   
Velkommen til oss uansett om du har dans som en morsom hobby eller drømmer om å bli danser! Mange av våre dyktige pedagoger startet å danse hos oss!

Du finner over 100 kurs hver uke og en rekke stilarter du kan velge mellom: Klassisk ballett, tåspiss, jazzdans, samtidsdans/moderne, hip hop, girly style, voguing, street, break, barnedans, kreativ dans, foreldre og barn og urban contemporary. I tillegg har vi rimelige kurs i yoga, strekk og pilates. Gratis break-jam onsdager for øvede. Fordypningstilbud/talentprogrammer.

Da vi har mange kurs, har vi muligheten til å dele inn etter alder og nivå for å gi best mulig tilpasset undervisning for den enkelte. Ønsker du å trene mer enn en gang per uke, lønner seg gjerne å kjøpe Ungdomskort eller halvårskort! Vi har satt ned priser på en del kurs! Sjekk ut!

Timer merket med * passer for ungdom fra 16 år og voksne. Yoga/strekk/pilates er fra 13 år. Hos oss møter du dedikerte og inspirerende pedagoger med høyskoleutdanning innen dans eller tilsvarende. Alle elever får god faglig og personlig veiledning. Ta kontakt hvis du lurer på hva som passer for deg!

7 flotte studioer med spesial-gulv, stor resepsjon, plass til å tøye, garderober og egen scene.

Undervisningstilbudet bygger på 20 års kompetanse og drift fra Spin Off dansestudio AS (1987-2008) som ble etablert av Liv Greli. Sammen med Ingebjørg Hippe bygget hun opp skolen som en sentral utdanningsinstitusjon innen dansefeltet. I august 2008 ble driften overtatt av kulturskolen. Tusenvis av elever har hatt gleden av å gå på dansekurs hos oss og flere hundre har gått videre til danseutdanning i inn- og utlandet.

Alle kurs starter uke 3. Siste kursdag er tirsdag 29.mai. I 2018 feirer vi 10 år på Schous!

Stor forestilling på Riksscenen 5. og 6.mai. Flere gratis workshop til forestillingen for våre elever.

Velkommen!

Liv Greve Greli

Fagansvarlig for dans i kulturskolen; Liv.Greli@kul.oslo.kommune.no

 Publiseringsløsning av Imbera AS