Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Fordypningskort

Fordypningskort

Alder/nivå: 16–24 år
Pris: 7.500,– pr. semester

Begrenset antall plasser 
 
Fordypningskortet er for deg som ønsker å trene dans intensivt, og som ønsker en rask progresjon for å for eksempel søke deg videre til danseutdanning i Norge eller utlandet. Du bør ha evnen til selvstendig arbeid, ha en sterk indre motivasjon og generell god helse.
 
Når du kjøper Fordypningskort må du sette seg opp på faste timer. Du kan gå på inntil 12 klasser i uken. Du vil bli godt kjent med pedagogen slik at han eller hun kan veilede deg på en hensiktsmessig måte. Vi forbeholder oss retten til å plassere elever på riktig nivå for å fremme god utvikling og forhindre skader. For å sikre at du kommer på riktig kurs, vil vi veilede hver enkelt og gjennomgå timeplanen med deg slik at den kan individuelt tilpasses.
 
Du har mulighet til å benytte studio til egentrening på bestemte tider på ettermiddag og kveld, så lenge det er plass. I løpet av året har vi som mål å skape et miljø for interne studiovisninger av elevenes egne arbeider.
 
For å få kjøpt Fordypningskort må du kunne vise til å ha hatt mye dansetrening fra før. Dette kan være ved en en kulturskole, privat danseskole, VGS danselinje, eller som medlem ved et av våre kompanier. Vi ønsker referanser fra tidligere danseerfaring.
 
Kontakt
Tlf: 457 20 199
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15)
 
 
Foto: Tale Hendnes
Publiseringsløsning av Imbera AS