Hjem \ fagtilbud \ dans \ Kurstilbud Schous

Dans på Schous kulturstasjon

På Schous kulturstasjon finner du et av Oslo største og mest differensierte kurstilbud innen scenisk dans. Vi har over 100 kurs hver uke i forskjellige stilarter, for alle nivåer og ambisjoner. Sjekk ut tilbudene til venstre eller last ned timeplanen med alle kurs.

Kursstart uke 35! GRATIS PRØVETIMER! 
 
NYHET!
Vi setter ned prisene på følgende kurs på Schous:
Hip hop, street, break, voguing, girly style og urban contemporary koster kun kr.1200.  ( tidligere 1765 )
Ungdomskort er satt ned til kr.3000. Halvårkort til kr.4000. 
 
 
Undervisningen på Schous på Grûnerløkka, foregår i flotte lokaler. Vi har 7 studioer med flytende spesialgulv for dans, egen scene, flotte garderober og stor resepsjon. Ønsker du å fordype deg og lære mye på kort tid, bør du velge halvårskort eller ungdomskort. Du kan også lese mer våre fordypningstilbud. Vi har rimelige timer i yoga, strekk og pilates som er fint supplement til danseklasser, et godt alternativ ved skade eller fin trening selv om man ikke danser! (Se også informasjon om nivåinndeling.)
 
Kursene våre passer alle som har lyst til å lære å danse, uansett ambisjoner, nivå eller alder. Første kursuke kan man ta gratis prøvetime (gjelder høst-og vårsemester). Alle som ønsker det, får personlig veiledning på timene og hjelp til å finne riktige kurs.
 
danseskole oslo
Foto: Peter  D. Hypher
 
Her er noen smakebiter fra våre dansetimer
 
Påmelding og praktisk informasjon
Er du usikker på hva du bør melde seg på? Ta kontakt for råd og hjelp. Påmelding skjer elektronisk. Første kursuke kan nye elever ta gratis prøvetime – hvis det er plass. Eventuell avmelding må skje skriftlig i løpet av første kursuke. Dersom skriftlig beskjed ikke foreligger innen fristen, må hele kursavgiften betales. Se forøvrig skolens reglement. 

Ved påmelding: Husk å skrive dag, tid og pedagog i merknadsfeltet!
 
Skade/sykdom 
Er du syk eller forhindret fra å komme på timen, informerer du pedagogen din den på den neste time. Resepsjonen på Schous kulturstasjon er åpen når vi har kurs (mandag–torsdag16–22, fredag 16–20 og lørdag 10–15). Ved skade/sykdom over lengre tid, har du rett på del av innbetalt kursavgift til fratrekk på et senere kurs. Du må ha legeerklæring – ta kontakt. 
 
NB! Tapte timer kan ungdom/voksne ta igjen innen samme semester. (høst- eller vårsemester)
 
Dans ved Schous kulturstasjon er på Facebook! Her legger vi ut aktuell informasjon om kurs, forestillinger, auditions med mer. 
 
Kontaktperson:
Liv Greli,  tlf.: 22 20 67 23 / Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
 


Publiseringsløsning av Imbera AS