Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Barnedans

Barnedans

Dansekurs for de minste!

Alder/nivå: 3 – 6 år
Varighet: Høsten 2018: Kursstart uke 35.
Pris: Fra 1.900,– pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

 
På kurs i barnedans blir barna kjent med kroppen gjennom lek og bestemte øvelser. De får en introduksjon i grunnleggende danseteknikk. Øvelsene gjøres alene, to og to eller i gruppe. Pedagogene bruker mye forskjellig musikk som inspirerer barnas fantasi og varierte  bevegelsesspråk.
 
Kurset gir et godt grunnlag for mer spesifikke kurs som ballett, hip hop eller jazz som de kan ta fra de er 6 år. Målet er å stimulerer barnas kreativitet og deres danseglede! 
 

Forkunnskaper:
Man trenger ingen forkunnskaper for å gå på barnedans. Det er i utgangspunktet ikke anledning for foresatte å være med inn under klassen. Det er fint at dere forbereder barna på dette. Vår erfaring er at dette er uproblematisk for barna når de forstår at dette er slik vi gjør det og de vet at dere sitter utenfor. ( hvis man må følge inn den første gangen, må man selv delta på timen) Foresatte venter utenfor dansestudio, så de er tilgjengelig hvis det er behov.

Utstyr:
Det er fint om barna har på seg behagelig tøy de kan bevege seg i, som for eksempel joggebukse og t-shirt. På føttene kan de ha på seg antisklisokker eller være barbeint. Vennligst bruk garderoben i 2. etasje. Barna kan ha med seg en flaske med vann inn i klassen. (noen pedagoger har gjerne en felles drikkepause) Alle barn må ha vært på toalettet før timen starter.

Bli elev
Søk plass på Barnedans (elektronisk søknad)

Kontaktperson: Liv Greli - tlf. 22 20 67 23 / resepsjon (når vi har kurs): 22 20 67 25Publiseringsløsning av Imbera AS