Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Dans for barn

Dans for barn

Dansekurs for de minste!

Alder/nivå: 3 – 6 år
Varighet: Kursstart kursstart i uke 3 våren 2019. Siste kursuke uke 19.
Pris: 1.951,50 pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

 
Dans for barn lærer barna å bli kjent med kroppen gjennom lek og bestemte øvelser. De får en introduksjon i grunnleggende danseteknikk. Øvelsene gjøres alene, to og to eller i gruppe. Pedagogene bruker mye forskjellig musikk som inspirerer barnas fantasi og varierte  bevegelsesspråk.
 
Kurset gir et godt grunnlag for mer spesifikke kurs som ballett, hip hop eller jazz som de kan ta fra de er 6 år. Målet er å stimulerer barnas kreativitet og deres danseglede! 

Forkunnskaper
Man trenger ingen forkunnskaper for å gå på kurset. Det er i utgangspunktet ikke anledning for foresatte å være med inn under klassen. Det er fint om barna forberedes på dette. Vår erfaring er at dette er uproblematisk for barna når de vet at foreldrene sitter utenfor og er tilgjengelige ved behov. Foreldre som må følge med inn første gangen, må selv delta på timen.

Utstyr
Det er fint om barna har på seg behagelig tøy de kan bevege seg i og antisklisokker eller er barbeint. Vennligst bruk garderoben i 2. etasje. Barna kan ha med seg en flaske med vann inn i timen. Alle barn må ha vært på toalettet før timen starter.
 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Dans for barn (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS