Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Hip hop

Hip hop

Alder/nivå: Fra 6 år, ungdom og voksne. Alle nivåer.
Varighet: Høsten 2017: Kursstart uke 35. Stengt uke 40. Siste kursuke uke 49. Våren 2017: Kursstart uke 3. Vinterferie uke 8 er stengt. Siste kursuke: For kurs tom 12 år uke 19. For kurs 13 – 15 år/ 16 år/voksne siste kursdag mandag 29. mai. 1. mai, 17. mai, Kr.h.fart og fredag 25. mai er stengt.
Pris: 1.200,– pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

På Schous har vi ulike stiler inne hip hop. Fra 6 år til voksne. Alle nivåer, både for deg som aldri har danset før og for deg som har danset i flere år. Vi utvider Schous Hiphopkompani til et også for ungdom 13 – 17 år. (se egen side)
 
Det eksisterer mange stilarter innen hiphop. Våre pedagoger holder seg faglig oppdatert slik at du som elev får stadig ny inspirasjon og  kombinere. De ulike kursene kan derfor variere noe teknisk og stilmessig. Du introduseres for tekniske prinsipper og elementer. Alle timer har mange av de samme elementene, men teknikken, stilforståelse, tempo og vanskelighetsgrad i bevegelsesform varierer på de ulike nivåene. I hiphopfaget legger vi stor vekt på musikalitet, dynamikk og utvikling av eget bevegelsesspråk.  En vanlig time består av oppvarming, ulike tekniske øvelser, styrke, korte trinnkombinasjoner og lengre kombinasjoner. 
 


Forkunnskaper:
Du finner kurs på alle nivåer. Man trenger ingen forkunnskaper for å starte på nybegynner. På de høyeste nivåene anbefaler vi at du trener flere ganger i uka. Vi forbeholder oss retten til å kunne flytte elever til riktig nivå, dette for å forhindre skader, samt sikre at hver og én får mest mulig ut av timene. Hvis du er usikker på hvilket nivå du skal velge, ta kontakt.

Utstyr:
Behagelig og bevegelig treningstøy. Bruk joggesko eller lignende som ikke lager merker på gulvet – spør pedagogen. Sko du bruker ute er ikke tillatt.

Bli elev
Søk plass på Hip hop (elektronisk søknad)

Kontaktperson: Liv Greli - tlf. 22 20 67 23 / resepsjon (når vi har kurs): 22 20 67 25Publiseringsløsning av Imbera AS