Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Hip hop

Hip hop

Alder/nivå: Fra 6 år, ungdom og voksne. Alle nivåer.
Varighet: Våren 2018: Siste kursdager for barnekurs/dagklasser/lørdagersklasser/ Tåsen/Sagene/Nydalen: Torsdag 3.mai, fredag 4.mai, lørdag 5. mai, mandag 7.mai, tirsdag 8.mai, onsdag 9.mai. For kurs for 13–15 år og 16 år/voksne er siste kursdag tirsdag 29. mai. Følgende dager er stengt: 1. mai, 17., 21. og 24.mai Kristi himmelfartsdag. Høsten 2018: Kursstart uke 35.
Pris: 1.200,– pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Vi har kurs fra 6 år til voksne. Alle nivåer, både for deg som aldri har danset før og for deg som har danset i flere år. Vi har to Hip hop kompanier. (se egen side)
 
 
Det er mange stilarter innenfor Hip Hop og våre pedagoger holder seg faglig oppdatert slik at du som elev stadig får ny inspirasjon og nye kombinasjoner i klassen.
Kursene innholder de grunnleggende elementene som isolasjon, bounce, footwork, floorwork, dynamikk og musikalitet, men vil variere noe teknisk og stilmessig i de ulike nivåene samt hos de ulike pedagogene.
En time består av oppvarming, ulike tekniske øvelser, styrke, korte trinnkombinasjoner og lengre kombinasjoner.
 


Forkunnskaper:
Du finner kurs på alle nivåer. Man trenger ingen forkunnskaper for å starte på nybegynner. På de høyeste nivåene anbefaler vi at du trener flere ganger i uka. Vi forbeholder oss retten til å kunne flytte elever til riktig nivå, dette for å forhindre skader, samt sikre at hver og én får mest mulig ut av timene. Hvis du er usikker på hvilket nivå du skal velge, ta kontakt.

Utstyr:
Behagelig og bevegelig treningstøy. Bruk joggesko eller lignende som ikke lager merker på gulvet – spør pedagogen. Sko du bruker ute er ikke tillatt.

Bli elev
Søk plass på Hip hop (elektronisk søknad)

Kontaktperson: Liv Greli - tlf. 22 20 67 23 / resepsjon (når vi har kurs): 22 20 67 25Publiseringsløsning av Imbera AS