Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Hip hop

Hip hop

Alder/nivå: Fra 6 år, ungdom og voksne.
Varighet: Kursstart i uke 3 våren 2019. For kurs opp til 12 år og lørdagskurs er siste kursuke uke 19. For kurs fra 13 år til voksne avsluttes semesteret i uke 21.
Pris: 1.550,– pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Kulturskolen har Hip hop-kurs på alle nivåer og alle aldersgrupper. Det er mange stilarter innenfor Hip hop og våre pedagoger holder seg faglig oppdatert slik at du som elev stadig får ny inspirasjon og nye kombinasjoner i klassen. Kursene innholder de grunnleggende elementene som isolasjon, bounce, footwork, floorwork, dynamikk og musikalitet, men vil variere noe teknisk og stilmessig i de ulike nivåene samt hos de ulike pedagogene. En time består av oppvarming, ulike tekniske øvelser, styrke, korte trinnkombinasjoner og lengre kombinasjoner.
 
Kulturskolen har også to Hip hop-kompanier.  
 
Forkunnskaper 
Man trenger ingen forkunnskaper for å starte på nybegynner. På de høyeste nivåene anbefaler vi at du trener flere ganger i uka. Vi forbeholder oss retten til å kunne flytte elever til riktig nivå, dette for å forhindre skader, samt sikre at hver og én får mest mulig ut av timene. Hvis du er usikker på hvilket nivå du skal velge, ta kontakt.  
 
Utstyr 
Vi anbefaler behagelig og bevegelig treningstøy. Bruk joggesko eller lignende som ikke lager merker på gulvet. Sko du bruker ute er ikke tillatt.
 
 

 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Hip hop (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS