Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Hip hop

Hip hop

Alder/nivå: Fra 6 år, ungdom og voksne.
Varighet: Kursstart i våren 2021 er i uke 4. Stengt i uke 8, påskeuken og helligdager i mai. Siste kursdag mandag 31.mai.
Pris:


Vi har hip hop-kurs på alle nivåer og for alle aldersgrupper. Det er mange stilarter innenfor hip hop og våre pedagoger holder seg faglig oppdatert slik at du stadig får ny inspirasjon og lærer nye kombinasjoner i klassen. Kursene innholder de grunnleggende elementene som isolasjon, bounce, footwork, floorwork, dynamikk og musikalitet, men vil variere noe teknisk og stilmessig i de ulike nivåene og hos de ulike pedagogene. En time består av oppvarming, ulike tekniske øvelser, styrke, korte trinnkombinasjoner og lengre kombinasjoner.
 
Kontakt
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).
 
Forkunnskaper 
Du trenger ingen forkunnskaper for å starte på nybegynnernivå. På de høyeste nivåene anbefaler vi at du trener flere ganger i uka. Vi forbeholder oss retten til å kunne flytte elever til riktig nivå, for å forhindre skader, og sikre at alle får mest mulig ut av timene. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på hvilket nivå du skal velge.
 
Utstyr 
Vi anbefaler behagelig og bevegelig treningstøy. Bruk joggesko (innesko) eller lignende som ikke lager merker på gulvet. 


Bli elev
Søk plass på Hip hop (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS