Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Schous fordypning i dans

Schous fordypning i dans

Ettårig fordypning i jazz og/eller samtidsdans -NY redusert pris!

Alder/nivå: Søkere må være fyllt 18 år.
Varighet: Kursstart våren 2019: Uke 3. Avsluttende forestilling i mai.
Pris: 4.210,–

Foto: Tale Hendnes
 
 
Schous fordypning i dans er beregnet på deg som ønsker å studere scenisk dans. Studiet passer som et fordypningsår før du eventuelt søker videre til høyere utdanning innen dans, eller som et supplement for deg som er utdannet skuespiller, performanceartist, kunstner eller jobber som lærer. Du har mulighet til å velge 2 fordypningsretninger – jazz eller samtidsdans. Alle vil kunne velge tema i eget kunstnerisk prosjekt.
 
NYHET! august 2018
Vi har den glede å meddele at vi har redusert pris på Schous Fordypning 2018–19 til tilsvarende halvårskort! 4100,– for høsten og 4100,– + en liten prisstigning til våren 2019. Vi ønsker med dette å nå flere danseinteresserte med dette fordypningsprogrammet så man ikke velger det vekk pga. økonomi og det blir et reelt talenttilbud i kulturskolen. Vi tar inn max 12 elever. (6 i hver fagretning) – ta kontakt for audition! For å få dette til har vi justert antall valgfrie timer noe, forøvrig vil tilbudet blir som det fremgår av nettsidene. 
 
 
Studiet kan i noe grad kombineres med jobb på dagtid. Undervisningen foregår på ettermiddag fra kl.15:00 og noe helgearbeid i forbindelse med prosjekter og forestillingsarbeid. I løpet av året vil du opparbeide et større erfaringsgrunnlag i fagene jazz og samtidsdans. Studiet er prosessorientert og det legges vekt på utvikling av den enkeltes tekniske ferdigheter, kunstneriske og skapende utvikling.
 
Jazz fordypning vil speile dansesjangerens utvikling. I tillegg til jazzundervisning vil det bli fokus på hip hop, urbane stiler samt improvisasjon og kreative prosesser.
 
Samtidsdans fordypning vil gi deg en økt forståelse og kompetanse i både release-baserte teknikker samt kreative og skapende prosesser.
 
Alle får tett oppfølging og personlig veiledning. 
 
Opptak
Søkere må være motivert for å fordype seg i dansefagene jazz eller samtidsdans. Du må ha evne til å samarbeide og jobbe selvstendig. Søkere må være fylt 18 år. Opptaket vil foregå ved deltagelse på en audition-workshop som vil inneholde fordypningsfagene jazz og samtidsdans samt kreative oppgaver og en individuell samtale.
 
Vi tar inn maks 6 elever til hver retning (6 jazz og 6 samtidsdans).
 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Schous fordypning i dans (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS