Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Kreativ dans

Kreativ dans

Alder/nivå: 4 – 6 år, alle nivåer
Varighet: Høsten 2018: Kursstart uke 35.
Pris: Fra 1.900,– pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Foto øverst til høyre: Peter D. Hypher (copyright)
 
 
 
Kurset i kreativ dans er en god start for de minste barna! Her er barna selv med på å skape bevegelsene. De utvikler kroppsbevissthet, dynamikk, rom- og rytmeforståelse og får nye utfordringer hvert semester. Gjennom øvelser utvikler barna sitt bevegelsesvokabular og får et godt teknisk grunnlag for senere dansetrening. Pedagogene bruker mye forskjellig musikk slik at barnas kreativitet og fantasi blir stimulert. Målet er motivere barna til å utfolde seg gjennom bevegelse og å ivareta deres danseglede!
 
Kurset gir et godt grunnlag for mer spesifikke kurs når de blir eldre; som ballett, hip hop eller jazz. Timene blir lagt opp ut fra elevenes aldersnivå og modenhet.
 
Se også Barnedans
 

Forkunnskaper:
Man trenger ingen forkunnskaper for å gå på barnedans. Det er i utgangspunktet ikke anledning for foresatte å være med inn under klassen. Det er fint at dere forbereder barna på dette. Vår erfaring er at dette er uproblematisk for barna når de forstår at dette er slik vi gjør det og de vet at dere sitter utenfor. ( hvis man må følge inn den første gangen, må man selv delta på timen) Foresatte venter utenfor dansestudio, så de er tilgjengelig hvis det er behov.

Utstyr:
Det er fint om barna har på seg behagelig tøy de kan bevege seg i, som for eksempel joggebukse og t-shirt. På føttene kan de ha på seg antisklisokker eller være barbeint. Vennligst bruk garderoben i 2. etasje. Barna kan ha med seg en flaske med vann inn i klassen. (noen pedagoger har gjerne en felles drikkepause) Alle barn må ha vært på toalettet før timen starter.

Bli elev
Søk plass på Kreativ dans (elektronisk søknad)

Kontaktperson: Liv Greli - tlf. 22 20 67 23 / resepsjon (når vi har kurs): 22 20 67 25Publiseringsløsning av Imbera AS