Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Pilates

Pilates

Alder/nivå: Fra 16 år – nybegynner og videregående
Varighet: Kursstart våren 2019 er i uke 3. For kurs opp til 12 år og lørdagskurs er siste kursuke uke 19. For kurs fra 13 år til voksne avsluttes semesteret i uke 21.
Pris: 1.951,50 pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Foto: Peter D. Hypher 
 
Alle kan også kjøpe enkelttime kr. 200. 
 
Pilates er et treningssystem utviklet av Joseph Pilates på begynnelsen av 1900-tallet. Gjennom bestemte bevegelser arbeider man med å koordinere muskelbruk med pust og tankens fokus, og slik øke kroppsbevisstheten. Pilates er et fint supplement til dansetrening. Timene er også en fin treningsform dersom du har vært skadet og vil trene deg opp på en effektiv og kontrollert måte med god personlig veiledning. Pedagogene har litt ulik retning innen pilates. Test gjerne ut de ulike retningene. 
 
Første kursuke kan nye elever ta gratis prøvetime – hvis det er plass. Eventuell avmelding må skje skriftlig innen andre kursuke. Dersom skriftlig beskjed ikke foreligger innen fristen, må hele kursavgiften betales. Se forøvrig skolens reglement. Enkelttimer betales med kort i resepsjonen på Schous. Vis kvitteringen til pedagogen før timen starter.  
 
Forkunnskaper
Man trenger ingen forkunnskaper for å starte på pilates. «Åpen» betyr blandet nivå, fra nybegynnere og de som har gått ett kurs. «Videregående» er for de som har gått på pilates før og som ønsker mer utfordrende øvelser. 
 
Utstyr 
Behagelig og bevegelig treningstøy (joggebukse, t-skjorte). Du kan låne matte hos oss, men ta gjerne med et håndkle.  
 
 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Pilates (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS