Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Schous Urban DanceCompany

Schous Urban DanceCompany

Alder/nivå: 10 – 17 år
Varighet: Som medlem forplikter man seg til ett år av gangen. Prøvedans i uke 35. Oppstart i uke 36. Stengt uke 40 (mandag-lørdag). Siste kursuke uke 50. Våren 2021: Kursstart uke 3. Stengt i uke 8.
Pris: 3.460,–

Schous Urban Dance Company er for deg som ønsker å fordype deg i urbane dansestiler og søker ekstra utfordringer og raskere fremgang. Du får mulighet til å opparbeide sceneerfaring, utvikle danseteknikk og formidlingsevne. I tillegg har vi som mål at våre kompanimedlemmer skal kunne stå bedre rustet til å søke på danselinjer på videregående skole dersom de ønsker det. 
 
Alle som har lyst er velkommen til å søke! Medlemmer for foregående år må også sende inn søknad og delta på audition. Medlemmer i kompaniene får tett personlig oppfølging og veiledningssamtaler 2 ganger i løpet av året. For de yngste vil foresatte også delta på samtalen. Vi vektlegger at den enkelte skal få utfordringer og muligheter til å utvikle seg, bli inspirert til å yte ekstra, føle fremgang og møte nye venner.
 
Schous Urban Dance Company I (10 – 12 år)
Fast kompaniklasse på lørdager. Man må kjøpe Ungdomskort og gå på 3–5 klasser per uke. Timer settes opp sammen med Jasmine Evensen. Vi har få ledige plasser. Ta kontakt for audition.
Schous Urban DanceCompany II  (13 – 17 år)
Man må kjøpe ungdomskort eller halvårskort og trene minimum 3 klasser i uken. Fast kompaniklasse på torsdager Vi har få ledige plasser. Ta kontakt for audition.
 
Kontakt
Koordinator: Kristian Vindenes
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).
  
Utstyr
Behagelig og bevegelig treningstøy, og joggesko (innesko) som ikke lager merker på gulvet.
  


Bli elev
Søk plass på Schous Urban DanceCompany (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS