Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Schous - crew I og II

Schous - crew I & II

Alder/nivå: 10 – 17 år
Varighet: Kursstart i våren 2021 er i uke 4. Stengt i uke 8, påskeuken og helligdager i mai. Siste kursdag mandag 31.mai.
Pris: 3.500,–

 
Schous Hip hop-kompanier I og II er for deg som ønsker å fordype deg i urbane dansestiler og søker ekstra utfordringer og raskere fremgang. Du får mulighet til å opparbeide sceneerfaring, utvikle danseteknikk og formidlingsevne. I tillegg har vi som mål at våre kompanimedlemmer skal kunne stå bedre rustet til å søke på danselinjer på videregående skole dersom de ønsker det. 
 
Alle som har lyst er velkommen til å søke! Medlemmer for foregående år må også sende inn søknad og delta på audition. Medlemmer i kompaniene får tett personlig oppfølging og veiledningssamtaler 2 ganger i løpet av året. For de yngste vil foresatte også delta på samtalen. Vi vektlegger at den enkelte skal få utfordringer og muligheter til å utvikle seg, bli inspirert til å yte ekstra, føle fremgang og møte nye venner. Som medlem forplikter man seg til ett år av gangen.
 
Hip hop crew I, 10 – 12 år
Fast kompaniklasse på lørdager. Man må kjøpe Ungdomskort og gå på 3–5 klasser per uke. Timer settes opp sammen med Kristian Vindenes. Prøvedans lørdag 5. september kl. 14:00.
Hip hop crew II, 13 – 17 år
Man må kjøpe ungdomskort eller halvårskort og trene minimum 3 klasser i uken. Fast kompaniklasse på torsdager Prøvedans torsdag 3. september kl. 18:30.
 
Kontakt
Koordinator: Kristian Vindenes
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).
  
Utstyr
Behagelig og bevegelig treningstøy, og joggesko (innesko) som ikke lager merker på gulvet.
  
Publiseringsløsning av Imbera AS