Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Strekk

Strekk

Alder/nivå: Fra 16 år, alle nivåer
Varighet: Kursstart våren 2019 i uke 3. Siste kursuke i uke 21.
Pris: 1.951,50 pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Enkelttime 200,–
 
 
 
Strekktimen på Schous er en fin avslutning på uken. Timen fredag ettermiddag fungerer som et fint supplement til annen trening eller for deg som ønsker litt alternativ form for bevegelse. Øvelsene gir en mer harmonisk og balansert kropp, gir deg økt kroppsbevissthet og mental avspenning.
 
Du trenger ikke å ha danset før for å komme på timen og den passer alle uansett bakgrunn. Fungerer også hvis man har behov for opptrening etter skade. Vi bruker god tid på hver øvelse for å rekke å spenne av og få en reell effekt i kroppen. Timene innholder blant annet enkel oppvarming og enkle strekk-øvelser som tar for seg større og mindre muskelgrupper.
 
For å melde deg på send elektronisk søknad. Første kursuke kan nye elever ta gratis prøvetime – hvis det er plass. Eventuell avmelding må skje skriftlig innen andre kursuke. Dersom skriftlig beskjed ikke foreligger innen fristen, må hele kursavgiften betales. Se forøvrig skolens reglement. Enkelttimer betales med kort i resepsjonen på Schous. Vis kvitteringen til pedagogen før timen starter.
 
Utstyr
Behagelig og bevegelig treningstøy (joggebukse, t-skjorte). 
 
 
 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Strekk (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS