Hjem \ fagtilbud \ dans \ schous kulturstasjon og tåsen \ Yoga

Yoga

Alder/nivå: Ungdom og voksne
Varighet: Kursstart våren 2019 i uke 3. Lørdager og dagklasser avslutter i uke 19, øvrige timer i uke 21.
Pris: 1.951,50 pr. semester (merk: prisen varierer etter timens varighet, se timeplan)

Alle kan kjøpe enkelttime: kr. 200. (helt kurs er rimeligere)

 
Yoga er god trening for kropp og sinn. Timene på Schous er Vinyasa-basert, er dynamiske og med flyt. Vi harmoniserer pust og bevegelse, for å utvikle styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Du vil også opparbeide en forståelse for kroppens naturlige linjer. Yoga kan bl.a. forbedre din ytelse og forebygge og redusere skader. Vi begrenser antall elever på timen så alle får personlig veiledning på timene. 
 
Første kursuke kan nye elever ta gratis prøvetime – hvis det er plass. Eventuell avmelding må skje skriftlig innen andre kursuke. Dersom skriftlig beskjed ikke foreligger innen fristen, må hele kursavgiften betales. Se forøvrig skolens reglement. Enkelttimer betales med kort i resepsjonen på Schous. Vis kvitteringen til pedagogen før timen starter. 
 
Forkunnskaper
Du trenger ikke å ha gjort yoga tidligere. Kursene passer for nybegynnere og de som har gått på yoga tidligere. Alle får individuell oppfølging på timen.  
 
Utstyr 
Behagelig og bevegelig treningstøy. Ta gjerne med egen yogamatte. Vi har også matter som du kan låne. Barbeint eller bomullsokker på føttene. 
 
Kontakt
Liv Greli (fagansvarlig)
Tlf: 22 20 67 22
Resepsjonen Schous kulturstasjon: 22 20 67 25
Resepsjonen er åpen når vi har kurs (man.–tor. 16–22, fre. 16–20 og lør. 10–15).


Bli elev
Søk plass på Yoga (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS