Hjem \ fagtilbud \ dans \ Sommerkurs: MOVE 2017!

MOVE 2017! Schous summer dance intensive

 
24. – 30. juni
 
Velkommen til stort sommerkurs på Schous kulturstasjon 2017! Sommerkursene passer for proffe, semi-proffe og amatører. Vi har egne kurs for ungdom (13–15 år), øvrige kurs er delt inn i to nivåer. Nytt av året er at vi tilbyr danseklasser både dag og kveld og du kan velge mellom ballett, hip hop, samtidsdans, jazz, yoga, Gaga, contemporary jazz m.m. 
 
Vi ønsker at alle skal kunne trene mye denne uken, og tilbyr derfor rimelig pakke med «tren så mye du vil». Alternativt kan du melde deg på ukeskurs eller betale for enkelttime. Ungdom som kjøper «tren så mye du vil» kan trene gratis på nivå 1 i helgen og «åpne timer».
 
Vi fyller alle 7 etasjer på Schous kulturstasjon med et stort dansetilbud både fra morgen til kveld en hel uke. Det blir visning for alle ungdomskursene fredag 30. juni i Teatersalen på Schous.
 
Schous kulturstasjon ligger sentralt på Grünerløkka midt i Oslo. I tillegg til flotte dansestudioer med spesialgulv, har vi store garderober og romslig resepsjonsområde hvor man kan oppholde seg før og etter klasse.
 
Påmelding er bindende! Betaling skjer i resepsjonene før klasse. 
 
MOVE 2017  - T-shirt selges til kun kr.100,- under sommerkurset!  
 
 
Velkommen! 

Liv Greve Greli,  fagansvarlig dans

 
KONTAKT/SPØRSMÅL
Tlf.: 22 20 67 23 / 922 00 112 (sms)
Schous Kulturstasjon
Trondheimsveien 2, bygg L.
Resepsjon Schous: 22 20 67 25 (når vi har kurs)
 
Med forbehold om feil og endringer
 
Publiseringsløsning av Imbera AS