Hjem \ fagtilbud \ Aktuelt

God sommer!

Skolens sentralbord er ubetjent i perioden 3. juli – 7. august. Send gjerne e-post, og den vil bli behandlet når vi er tilbake. Søknader på kurs og elevplasser kan sendes elektronisk selv om sentralbordet er sommerstengt.

Les mer

SCHOUS ART CAMP 2017

Fra mandag 26. juni til fredag 30. juni arrangerer Oslo musikk- og kulturskole SCHOUS ART CAMP, med kurs innen dans, teater og visuelle kunstfag. Det er fortsatt noen få ledige plasser på dans og teater. Meld deg på nå og opplev en uke med kreativ utfoldelse og mye moro!

Les mer

Vinnere av Drømmestipendet 2017

Ballettdanser Iben Østraat (12), og klarinettist Daniel Ivanov (15) er de to vinnerne av Drømmestipendet fra Oslo i år. Oslo musikk- og kulturskole gratulerer!

Les mer

Fakturaer for vårsemester 2017 er sendt ut

Fakturaene har blitt noe forsinket på grunn av innføring av nytt elevregistreringsprogram, men er nå sendt ut. Det hyggelige er at prisene ikke er endret noe fra forrige år.

Byens største kurstilbud

Oslo musikk- og kulturskole har byens største kurstilbud innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag for barn og unge.

Meld deg på nå!

NYTT SØKNADSSKJEMA

Kulturskolens nye elektroniske søknadsskjema er nå åpnet. Søk om plass nå!

Les mer

Oppstart i januar, 2017

Velkommen til nytt semester i Oslo musikk- og kulturskole. Noen kurs har allerede startet, mens andre starter litt senere i januar.

Les mer om oppstart på ulike kurs her

Kulturskolen har ledige plasser på gitarkurs!

Vi har ledige plasser på gitarkurs flere steder i byen. Søk om plass nå!

Les mer

Publiseringsløsning av Imbera AS