Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Bekreftelse på videreføring av elevplass eller opprettholdelse av søknad på venteliste

For å bekrefte ønske om fortsatt plass i Kulturskolen må alle elever og søkere re-registrere seg innen 8. mai.

Dette gjøres ved å logge seg inn i SpeedAdmin. Alle elever og foresatte fikk tilsendt brukernavn og passord når de søkte skolen. Dersom du har glemt passord så kan du få nytt ved å klikke på linken til «glemt passord» på log in-siden. Dersom du har glemt brukernavn så kontakt kulturskolen for å få tildelt nytt brukernavn.

Når du har kommet inn skal man klikke på re-registrer-feltet. Foresatte med flere barn i Kulturskolen kan velge hvilket barn de vil re-registrere fra rullgardinen på verktøylinjen øverst til venstre inne i SpeedAdmin. Elever som ikke re-registreres blir automatisk utmeldt til sommeren. For at ventelistene skal være mest mulig oppdatert må alle søkere som har søkt opptak før 1.1.2018 også re-registrere seg og bekrefte om de fortsatt er interessert i elevplass.