Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Flott konsert med 550 elever i Oslo Konserthus!

Flott konsert med 550 elever i Oslo Konserthus!

Igjen var det tid for å la seg imponere av 550 elever på Oslo Konserthus store scene.

Det var Strykeseksjonen ved Oslo musikk- og kulturskole som i går gjennomførte den årlige konserten med sine elever fra byens mange orkestre og skolens egne elever på blokkfløyte og slagverk. Vi fikk høre de minste i Aspirantorkesteret, de litt eldre i Gateorkesteret og ungdommene i Showorkesteret og Ungdomsorkesteret.
De fremførte alt fra barnesanger til folkeviser,  ungdommene spilte film- og popmusikk og de eldste i Ungdomsorkesteret fremførte W. A. Mozarts symfoni nr. 40 i g-moll. Alt fremført med stor sikkerhet og engasjement.

Takk til alle elevene, dirigentene Anne-Berit Halvorsen, Johan Nicolai Mohn, Bodil Nilsson Sanders og Ting Zu Chen og konferansier Torunn Tusj for en herlig konsert fylt med spilleglede!

Nordre Aker Budstikke har skrevet en artikkel om oss i forkant av dette arrangementet. Den kan du lese her

Publisert: 04.03.2015