Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Kulturskolens vårkonsert i Oslo konserthus 13. mars avlyses

Kulturskolens vårkonsert i Oslo Konserthus 13. mars avlyses

Som følge av koronaviruset og smitte-risikoen ser vi oss dessverre nødt til å avlyse kulturskolens vårkonsert som var planlagt i Oslo konserthus 13. mars.

I forbindelse med utbruddet av koronavirus legger Oslo kommune ut informasjon på kommunens web sider. Oslo kulturskole forholder seg til de retningslinjer som er gitt fra kommunens ledelse og øvrige myndigheter. 
Mer informasjon finner dere her.
 
Konserten i Oslo konserthus 13. mars er avlyst. Det betyr samtidig at alle fellesøvelser i tilknytning til konserthuskonserten også er avlyst fra i dag. De som har kjøpt billetter til konserthuset vil få refundert det til det kortnummer som ble brukt ved betaling av billettene.
 
Kulturskolen har fått relativt mange henvendelser fra bekymrede foresatte og deltakere når det gjelder vurderingen av om arrangementet opprettholdes eller avlyses. Det er foretatt en selvstendig risikovurdering spesifikt for kulturskolens vårkonsert som har ført til avlysningen. Bakgrunnen for avlysningen er ikke publikumsantallet, men de mange hundre deltakerne som over flere dager ville ha jobbet tett sammen på en innendørsscene og backstage. Kulturskolen har konferert med smittevernoverlege i saken. 
 
Øvrig undervisning og arrangementer i kulturskolen går som normalt på alle undervisningssteder inntil ny informasjon blir gitt. Alle som møter til undervisning vasker hender før timen, og benytter deretter antibac som lærer har tilgjengelig.
 
Er eleven syk, hoster eller viser symptomer på forkjølelse skal vedkommende ikke møte til undervisning på kulturskolen. Familier som har vært i risikosoner i vinterferien og har, uavhengig av påviste symptomer, karantene i 14 dager før det møtes opp til undervisning.


Publiseringsløsning av Imbera AS