Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Kulturskoles rådhuskonsert 18. mars utsettes

Kulturskoles rådhuskonsert 18. mars utsettes

På grunn av korona-situasjonen utsettes kulturskolens årlige rådhuskonsert, som var planlagt onsdag 18. mars. Vi kommer tilbake med ny dato så fort som mulig.

Foto: Utsnitt av murmaleri i Oslo rådhus ©? Alf Rolfsen / BONO.

Programmet for Rådhuskonserten 2020 er rammet inn av folkevisa Å mannen han gjekk seg i vedaskog, også kjent som Kråkevisa. Elever i folkesang og folkemusikk, Torshovkorpset, jentekorene fra Bolteløkka og Steinerskolen er noen av de musikalske aktørene i konsertforestillingen. I tillegg er både forstudium teater og en barneteatergruppe med. Barneteatergruppen vil framføre vinter og vår-tema i samarbeid med kulturskolens klarinett-kor. Du som kommer på konsertforestillingen vil også få oppleve et delvis improvisert danseutrykk til Kletzmermusikk framført av Ensemble på tvers og et av kulturskolens dansekompanier.

Billettene, som er gratis, finner du her. NB! Du kommer ikke inn på konserten uten billett.