Hjem \ fagtilbud \ andre tilbud \ SCHOUS ART CAMP 2018

SCHOUS ART CAMP 2018

SCHOUS ART CAMP tilbyr forskjellige kurs innen teater, dans musikk og visuell kunst. Sommerkursene arrangeres av kulturskole, og foregår på Schous kulturstasjon som ligger på Grünerløkka i Oslo.

Alder/nivå: 9 – 15 år
Varighet: Mandag 25. juni til fredag 29. juni, kl. 9:00 – 15:30
Pris: 1.500,– pr. kurs

Schous artcamp tilbyr forskjellige kurs innen teater, dans, musikk og visuell kunst. Sommerkursene arrangeres av Oslo kulturskole, og foregår på Schous kulturstasjon og Øvingshotellet. Begge er en del av Schouskvartalet, som ligger på Grünerløkka i Oslo. Hele uken vil elevene være i sine grupper, mens de i pausene og i lunsjen vil få mulighet til å bli kjent med andre gutter og jenter på tvers av kursene. Uken vil avsluttes med en visning for foreldre og søsken. Ta med matpakke og nok drikke. Det vil bli servert frukt i pausen.

DANS (9 – 12 ÅR)
Schous artcamp er for deg som elsker å danse! I løpet av uken vil du lære nye danser og nye dansestiler sammen med våre dyktige pedagoger. Timene vil bestå av bl.a. hip hop, street, jazz og kreative timer hvor vi lager danser sammen. Schous artcamp i dans er åpen både deg som har danset en del og for deg som aldri har danset før! Vi tilpasser innhold og gruppeinndelinger slik at alle får passe utfordringer og opplever mestring og danseglede. Danseundervisningen på Schous artcamp passer for både gutter og jenter. Uken avsluttes med en visning hvor du kan invitere familie og venner.

TEATER (9 – 13 ÅR)
Gjennom dette teaterkurset vil du få muligheten til å prøve deg på scenen. Sammen med våre erfarne og inspirerende teaterinstruktører vil du få muligheten til å jobbe med grunn-leggende teaterteknikker som improvisasjon, tekstarbeid og rollespill. Du vil få utforske kroppens og stemmens muligheter. Og kanskje blir det en liten visning til slutt for foreldrene? På Schous kulturstasjon har vi en ordentlig teatersal med lys og amfi. På dette kurset vil du garantert få spille en annen rolle enn deg selv.

MUSIKK (10 – 15 ÅR)
Dette kurset er for deg som spiller et instrument eller synger. I flotte lokaler på Øvingshotellet blir du undervist av instruktører med masse banderfaring. Kurset passer både for deg som har spilt i band før, men selvfølgelig også for deg som har spilt mest alene og har en drøm om å spille i band. På fredagen blir det en liten avslutningskonsert for familie og venner. På konserten har det tidligere blitt spilt alt fra gammel rock til ny pop, vi har spilt låter som noen av elevene har skrevet og sanger som er skrevet av bandene i løpet av uka. En hel uke med bare bandmusikk. Håper vi sees!

VISUELL KUNST (9 – 14 ÅR)
Animasjon: Her lærer du om de ulike animasjonsteknikkene, og vi fokuserer på de grunnleggende prinsippene innenfor animert bevegelse. Vi skal innom teknikker som pikselasjon, analog cut-out, plastelinaanimasjon og tegnefilm.

Billedkunst/trykk: Har du lyst til å begynne sommerferien sammen med andre tegneglade unge, så er kanskje dette kurset noe for deg. Her skal vi bruker andre redskaper enn bare gråblyant og viskelær. Vi skal innom trykketeknikker som monotypi, materialtrykk, sjablon, linosnitt og koldnål. I år samarbeider vi med Kunsthall Oslo, og i løpet av uken vil vi besøke utstillingen på Munchmuseet.

KONTAKTPERSONER
DansLiv Greli