Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Vi setter i gang nye tilbud denne høsten

Vi setter i gang nye tilbud denne høsten

Vi får nærmere 400 nye elevplasser fordelt på ulike steder av byen, og med mange spennende tilbud og fag. Her får du en oversikt over våre nye kurs.

Musikkproduksjon

Har du en drøm om å lage musikk? I dette kurset vil man lære musikkteori, grunnleggende akkorder og programmering av trommer, basslinjer og riff. Vi skal besøke et profesjonelt musikkstudio og produsere en egen låt. Kurset er praktisk rettet og lagt opp til samarbeid mellom elevene. Kurset holdes på mandager.

Sted: Årvoll skole
Oppstart: 13. september
Varighet: 13 uker (én undervisningstime per uke samt to helgeseminarer à fire timer.)
Pris: 2.036,– pr. semester

3D-design
Vil du lære å lage 3D-figurer og grafikk? Vi har to forskjellige kurs i 3D-design denne høsten – Introduksjon til 3D og Sculpting.

Sted: Schous kulturstasjon
Oppstart: 2. september
Varighet: 8 uker
Pris: 965,– + materialtillegg (200,–)