Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Elev fra Oslo musikk- og kulturskole blant finalistene i Nordstrand musikkonkurranse

En av våre Lørdagsskoleelever, Mikkel Brekke Krossli, som spiller trombone, er blant finalistene i Nordstrand Musikkonkurranse.

Foto: Sofi Lundin

Mikkel er 15 år og har vært elev ved Oslo musikk- og kulturskole siden han var 7 år, og  i Lørdagsskolen fra han var 9.

Nordstrand Musikkonkurranse er en solistkonkurranse for unge talenter som arrangeres av Nordstrand Rotary klubb. Konkurransen finner sted onsdag 9. mars kl. 19:00 i Nordstrand kirke. Her vil 8 talentfulle ungdommer i alderen 13 til 18 år konkurrere om juryens gunst og 30.000 kroner i prispenger.

Vi ønsker alle finalistene lykke til!