Hjem \ fagtilbud \ generelle nyheter \ Schous Art Camp for ungdom i høstferien

Schous Art Camp for ungdom i høsteferien

Fra mandag 4. til torsdag 7. oktober arrangerer vi Schous Art Camp for ungdom, med gratis kurs innen dans, teater og visuell kunst.

Kursene er gratis, men du må melde deg på for å delta. Påmeldingen er bindende.

DANS (13 – 17 ÅR)
Mandag til torsdag, kl. 10:00–15:00
På dette kurset danser du hip hop, jazz og samtidsdans sammen med pedagogene Michael Angel Guzman og Oda Fossan som har planlagt en innholdsrik og spennende uke. Begge har utdanning i dans og lang undervisningserfaring. Vi satser på en liten visning på slutten av torsdagen.

TEATER (13 ÅR)
Mandag til torsdag, kl. 10:00–15:00
Gjennom teaterkurset vil elevene få muligheten til å prøve seg på scenen og garantert få spille en annen rolle enn seg selv. Sammen med vår erfarne og inspirerende teaterinstruktør vil de få muligheten til å jobbe med grunnleggende teaterteknikker som improvisasjon, tekstarbeid og rollespill. Elevene vil få utforske kroppens og stemmens muligheter, og kanskje blir det en liten visning til slutt for foreldrene? På Schous kulturstasjon har vi en ordentlig teatersal med lys og amfi. Pedagog er Jannicke Juel Teige.

IMPROTEATER (14 – 15 ÅR)
Mandag til onsdag, kl 12:00–15:00
Kast deg ut i improteater sammen med andre ungdommer. Dette er en sjanse til å lære om improvisasjon, teatersport og ikke minst å bli kjent med nye folk. Her blir det lave skuldre, latter, popcorn og spill. Improkurset er gratis i høstferien, og de som vil kan fortsette med improteater annenhver uke utover høsten. Improhost er Olav Kåre Dønheim.

KERAMIKKVERKSTED (12 ÅR +)
Tirsdag 5. til torsdag 7. oktober kl. 10:00–14:00
Gjennom uka får du en innføring i keramikk-kunst og mulighet til å teste ut forskjellige teknikker. Lærer er keramikk-kunstner Wisam Alsamad. Han har erfaring som keramikklærer for barn og unge i flere asylmottak og har vært med på prosjektet «Firing Up» gjennom Norske Kunsthåndverkere, der målet var å vekke interesse for keramikk hos barn og unge i skolen.

3D-ANIMASJON (12 ÅR +)
Mandag 4. til torsdag 7. oktober kl. 10:00–14:00.
Gjennom dette kurset vil elevene få en innføring i datagrafikk. De lærer å produsere figurer, fargelegge dem, sette dem i en belyst scene, og få de til å bevege seg. Figurene kan videre brukes til å lage animasjonsfilmer eller i dataspill. Kurset forutsetter ingen forkunnskaper i animasjon eller 3D-design. Lærer er Trym Horgen.

KONTAKTPERSONER
Teater: Anine Skou