Hjem \ fagtilbud \ Musikk

Har du lyst til å synge eller lære å spille et instrument? Kanskje drømmer du om en karriere som profesjonell musiker? På Oslo kulturskole har vi byens bredeste tilbud, enten du er nybegynner eller ønsker å satse på et høyt nivå. Vi underviser over hele Oslo og har noen av landets beste pedagoger med solid fagkompetanse og erfaring. Velkommen til oss!
 
Listen over instrumenter vi underviser i er lang og gir mulighet til å utfolde seg innenfor ulike sjangere. I motsetning til hva mange tror har vi flere ledige plasser i en rekke disipliner. Ikke nøl med å søke!
 
For ekstra motiverte elever som allerede spiller et instrument anbefaler vi Lørdagsskolen. Dette er Oslo kulturskoles sjangeruavhengige talentprogram hvor elevene får en spennende mulighet til å utvikle sine musikalske ferdigheter i samspill med hverandre. Mer om talentutvikling på Oslo kulturskole her.
 
Vi har også en rekke andre samspilltilbud og bandundervisning. I tillegg samarbeider vi med flere kor, korps og orkestre over hele byen.
 
 
 
 


Publiseringsløsning av Imbera AS