Hjem \ fagtilbud \ teater \ Monologworkshop

Monologkurs

Skal du på opptaksprøve og trenger hjelp med monologen? Ønsker du anledning til å jobbe i dybden med en tekst og deg selv på en scene?

Alder/nivå: Fra 18 år
Varighet: 40 timers workshop, fra desember til mars.
Pris: 3.870,– pr. kurs

Foto: Lillian Julsvik
 

 
Møt opp med den teksten du vil jobbe med! Den kan være selvskreven, en klassiker som Shakespeare eller Ibsen – eller en samtidstekst. Tekstens varighet: ca 5 minutter.
 
Gjennom dette kurset vil du få utviklet evnen til å arbeide selvstendig og personlig med teatertekster, jobbe med trygghet på scenen og «ta regi» fra instruktør. Dersom du skal på opptaksprøve til vinteren kan du få jobbet med monologen hos oss med vår erfarne instruktør Beate Eriksen som har lang fartstid fra teaterbransjen. Kurset avsluttes med en intern visning på Cafescenen på Centralteatret.
 
Monologkurset passer for den unge voksne som har en del teatererfaring, som ønsker å komme videre faglig og vil jobbe seriøst med monologer. Om du vil søke høyere utdanning innen teaterfaget er dette kurset for deg.
 
Beate Eriksen har sin skuespillerutdanning fra Statens Teaterhøgskole. Hun har arbeidet flere år ved institusjonsteatrene, og i svenske og norske tv-produksjoner både som skuespiller og regissør. Hun har iscenesatt flere stykker rundt om i landet, både med profesjonelle og amatører. Undervisningen foregår på Schous kulturstasjon.
 
 
Kursdatoer
Datoer kommer.
 
Kontaktperson
Anine Skou, tlf. 922 54 045
Undervisningsinspektør
 
Oslo kulturskole sentralbord
tlf. 22 05 77 70
Publiseringsløsning av Imbera AS