Hjem \ fagtilbud \ visuelle kunstfag \ Tegning

Tegning

Fast plass

Alder/nivå: Fra 9 år
Varighet: Undervisningsåret går over 35 uker fordelt på to semestre, og følger grunnskolens ferie- og fridager. På slutten av året lager vi en utstilling der alle elevene er representert.
Pris: 2.012,– pr. semester

Oversikt over undervisningssteder og tider finner du i søknadsskjemaet. For barn mellom 6 og 10 år anbefaler vi tilbudet kunstkarusell som er et introduksjonskurs til det visuelle kunstfagfeltet før de søker på tegning.
 
På grunn av en omlegging av visuell kunsts organisering og hvordan du søker plass til de ulike kursene vil det fram til 1. april ikke være mulig å søke opptak for høsten 2020.  
 
Er du glad i å tegne? På tegning hos Oslo kulturskole, lærer du forskjellige tegneteknikker som blant annet skyggelegging, skravering og perspektivtegning.
 

30 sekunder!
I dag tegner de croquis på tegnekurset, med læreren som modell. Bare 30 sekunder på hver stilling har de på å få bevegelsen ned på papiret.

Det er kjempegøy, synes venninnene Ada og Anne, som forteller at de går på tegnekurs for å bli flinkere til å tegne.
– Egentlig vil jeg bli bedre enn Ada, smiler Anne.
– Vi skryter av hverandre, men kan også kritisere hverandre, forteller Ada,
– for på den måten kan vi bli bedre.

– Vi lærer å gjøre ting riktig, sier Dina, som er 17 år og eldst på kurset. Hun har tegnet hele livet og tegner helst mennesker. Det er bra å gå her og lære teknikkene, sier hun.

  


Bli elev
Søk plass på Tegning (elektronisk søknad)Publiseringsløsning av Imbera AS