Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Administrasjon

Ansatte i administrasjonenOlav Kjøk
Olav Kjøk
rektor
Olav er skolens øverste leder med overordnet økonomisk og pedagogisk ansvar for hele skolen. Han har sin utdanning fra Østlandets musikkonservatorium og diplomeksamen fra Musikkhøgskolen i Basel, Sveits. I tillegg har han økonomisk/ administrativ utdanning fra Høgskolen i Nord-Trøndelag og Handelshøyskolen BI. Han har arbeidet med musikkopplæring i de fleste skoleslag og undervist i grunnskole, videregående skole, musikkskole, folkehøgskole og høgskole/musikkonservatorium. I tillegg har han som distriktsmusiker turnert mange år for rikskonsertene, vært rektor ved musikkskolen i Steinkjer og direktør ved musikkonservatoriet i Tromsø. Han har vært rektor i Kultuskolen siden høsten 2002.
Sigbjørn Solheim
Sigbjørn Solheim
assisterende rektor
Sigbjørn har jobbet i kulturskolen siden januar 2019, og er rektors «høyre hånd». Han har sin utdanning fra Nordnorsk musikkonservatorium og Universitetet i Tromsø, og har i tillegg hatt stor glede av senere timer hos prof. Harry Kvebæk. Sigbjørn har undervist i «alle» skoleslag, vært utøvende musiker og dirigent, samt tidligere rektor ved Tromsø kulturskole og kultursjef i kommunene Aurskog-Høland, Bærum og Trøgstad.
Heidi Anderssen-Dukes
Heidi Anderssen-Dukes
administrasjonskonsulent
Heidi Anderssen-Dukes ble ansatt i august 2018, og jobber med økonomi og administrasjon ved Oslo kulturskole. Heidi har en mastergrad i samfunnsplanlegging og kulturforståelse fra Universitetet i Tromsø, og en bachelor i offentlig styring fra Høgskolen i Oslo. Heidi har også videreutdanning i kommunikasjon og menneskerettigheter. Når elever har spørsmål om faktura, vil det ofte være Heidi som svarer.
Anne Bråten
Anne Bråten
undervisningsinspektør / strykere
Anne ble tilsatt i Oslo kulturskole i 1992 og har jobbet som pianolærer og avdelingsleder. Hun har utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium, og er Cand. Philol med hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo. Tidligere har hun jobbet i Rissa-, Gloppen-, og Sørfold kulturskoler som pedagog og distriktsmusiker. På fritiden er hun styreleder i Oslo Musikklærerforening og joggeleder i Friskis & Svettis.
Lene Moløkken
Lene Moløkken
undervisningsinspektør / klaver, keyboard, orgel og trekkspill
Lene har vært ansatt i Kulturskolen siden høsten 2002, som danselærer og soneleder. Hun er utdannet piano- og musikkbarnehagepedagog ved Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges danselærerforbund. Hun har lang fartstid som musikk- og danselærer, både ved egen danseskole og ved Manglerud kunst- og musikkskole, der hun også var rektor i perioden 2000-02. Lene har også vært seksjonsleder for kultur i bydel Manglerud.
Geir Bergersen
Geir Bergersen
undervisningsinspektør / blåsere

Utdanning fra Østlandets Musikkonservatorium og Rotterdams Conservatorium. Bakgrunn som utøvende frilansklarinettist, pedagog og dirigent siden tidlig 90-tall. Frem til august 2015 ansatt 50/50 ved Ski vgs. som lærer og fagkoordinator på musikkseksjonen i tillegg til inspektør ved Kontra kulturskole i Ski kommune.

Ruth Solveig Steinsland
Ruth Solveig Steinsland
undervisningsinspektør / sang, blokkfløyte, slagverk og harpe
Ruth Solveig Steinsland er utdannet musiker med instrumentene blokkfløyte og historisk obo. Parallelt med frilansvirksomhet som musiker har hun undervist i kulturskole, skole og på høyskoler i mange år. Hun har tidligere vært leder for Musikk, dans og dramalinjen på Kongsberg videregående skole og iverksatt og ledet flere konsertprosjekter bl.a. i samarbeid med kirkemusikere. 
Patrick Sørensen
Patrick Sørensen
undervisningsinspektør / visuell kunst, førskole-musikk og gitar

Patrick har en grunnutdanning i klassisk kontrabass fra Norges musikkhøyskole og har i tillegg studert pedagogikk, kunsthistorie, teatervitenskap og ledelse. Han har lang erfaring innenfor oppvekst- og kulturfeltet i Oslo, blant annet som avdelingsleder i oppvekstavdelingen i bydel Grünerløkka. Patrick har vært undervisningsinspektør i kulturskolen siden 2015. 

Anine Skou
Anine Skou
undervisningsinspektør / teater
Anine Skou har arbeidet ved Oslo barne- og ungdomsteater (OBUT) siden 2000. Hun har vært elev av Elisabeth Gording og senere instruktør og daglig leder i OBUT. Hun har en BA with Honours i Communications fra Queen Margaret University i Edinburgh og regi/dramaturgi fra Høgskolen i Oslo.  Hun har også arbeidet i NRK drama, med informasjonsarbeid ved Sandvika Teater og har drevet egne prosjekter som utøver. I tillegg har hun hatt regi på cabareter og egne produksjoner. Hun er gjesteforeleser på Kunsthøgskolen i Oslo og tar for tiden en master i kulturledelse ved Norges Musikkhøyskole.   
Un-Magritt Nordseth
Un-Magritt Nordseth
fagansvarlig for dans
Un-Magritt overtok fagansvaret for danseavdelingen etter Liv Greli i oktober 2019. Un-Magritt er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå: KHIO). Hun har jobbet som koreograf i inn- og utland og har drevet eget kompani. Hun har tidligere vært leder ved Dansens Hus i 8 år. 
 
Liv Greve Greli
Liv Greve Greli
fagansvarlig for dans (permisjon fra 1.okt.)
Liv Greli vil fra 1.oktober jobbe 100 % for Spin Off Forstudium i Dans. (lokalisert på Schous)  
Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg vgs. (Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans.
Pål Helvig
Pål har jobbet Kulturskolens administrasjon siden 1993. Han har musikkutdanning fra Norges Musikkhøgskole og administrativ utdanning fra UiO, juridisk fakultet og Høgskolen i Oppland. Pål har utøvende bakgrunn som klarinettist i blant annet Forsvarets musikk- og fylkesdistriktsmusikkgruppe i Lillehammer, samt mange års erfaring med undervisning i både musikk- og kulturskolen og i grunnskolen. Pål har også bakgrunn fra korpsbevegelsen og lang fartstid som korpsarbeider.
Sukirthini Sribasgaran
Sukirthini Sribasgaran
konsulent / lønn
Suki har jobbet i Oslo kulturskole siden februar 2012. Hun er opprinnelig utdannet lærer fra Universitet i Jaffna, Sri Lanka med hovedfag i musikk, i tillegg til south asian art, Hindukultur, Tamil og Sanskrit. Hun har også 6 års utdannelse i musikk (vokal og fiolin) ved Sri Lankas Musikkforbund. Hun har undervist i musikk og matte i Sri Lanka, og vært morsmållærer og tospråklig lærer i Norge. I tillegg har hun tatt videre utdannelse innen regnskap (med personal og lønn), kontor og administrasjon. Hun har erfaring fra Akelius, Huldt og Lillevik, Visma, Mamut CRM og Agresso.
Berit Ommundsen
Berit Ommundsen
sekretær
Arve Fretheim
Arve Fretheim
IKT-ansvarlig
Arve har jobbet som IT-ingeniør og systemutvikler siden 1986 og ble ansatt som IT-ansvarlig ved Oslo kulturskole i 2002. Han har Bachelor i IT fra NITH, med tilleggsutdannelse fra Universitetet i Oslo og BI. Arve er også en ivrig hobby-jazzmusiker.
Milena Brekke
Milena Brekke
webredaktør
Milena har en bachelorgrad i Mediedesign fra Høgskolen i Gjøvik, og studerer Master i interaksjonsdesign ved NTNU ved siden av jobben i kulturskolen. Hun arbeider også frilans som grafisk designer og illustratør.
Marte Velde Koslung
Marte Velde Koslung
grafisk designer
Marte har bachelorgrad i illustrasjon fra Falmouth University i England, og har jobbet som grafisk designer og illustratør siden 2007.
Gianluca Vesce
Gianluca Vesce
vaktmester


Publiseringsløsning av Imbera AS