Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Dans

Seksjon dansLiv Greve Greli
Liv Greve Greli
fagansvarlig for dans
Liv Greli er fagansvarlig for dans i Kulturskolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg vgs. (Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans.
Hege Nordahl-Angell
Hege Nordahl-Angell
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (KHiO), med hovedfag i jazz. Hun har undervist ved Spin Off Dansestudio AS i en rekke år. Har undervist i jazz ved Lillestrøm, Rud videregående danselinje og Elvebakken videregående. Underviser ved Edv.Munch vid. og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har koregrafert for Spin Off Forstudium sin juleforestilling og for kveldsskolens elevforestillinger, Ungdomskompaniet og Schous Dansekompani. Hun var prosjektkoordinator for Spin Offs Jubileumsforestilling 2007 og har vært prosjektleder og hatt regi for kveldsskolens elevforestillingen. Undervist PPU-studenter ved KHiO og vært sensor og veileder ved Norges Dansehøyskole. Underviser i jazz og pilates ved Schous Kulturstasjon. 
Cecilie Sleppen Ålskog
Cecilie Sleppen Ålskog
fagkonsulent dans , underviser i klassisk ballett, samtidsdans, Schous fordypning

Cecilie er utdannet ved Norges Dansehøyskole og videreutdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og DOCH i Stockholm. Hun har undervist ved flere skoler i Oslo og omegn og veileder PPU studenter ved KHiO i sin praksis. Som danser og koreograf har hun gjort flere scenekunstproduksjoner, selvstendig og i samarbeid med andre. Hun har som dansekunstner samarbeidet med blant annet Komma danseteater, Å/G scenekunstkompani, Haugen Produksjoner, Panta Rei Danseteater, Katarina Skår Henriksen, Ulvestad/Dinesen, Skisser i bevegelse, Annette Brandander, Tony Tran m.fl. Arbeidet har variert fra DKS-turné, forestillinger ved større teatre, til festivaler og scenekunst i det offentlige rom. Hun har studert Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. 

 
Anne Lundkvist
Anne Lundkvist
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Anne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med jazzfordypning, og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i Veiledning og coaching ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er sertifisert pilates-instruktør. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i Fame the musical i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som Einsam og Mot skogen med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a. danselinjen ved Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off Forstudium i Dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off Forstudium i Dans sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Schous elevforestillinger.
 
Amalie Eggen
Amalie Eggen
hip hop, teamleder hip hop
Amalie gikk Intensivt kveldsstudium ved Spin Off Dansestudio i 2002–2003. Hun har vært medlem av Hip Hop crew Cre-8/Da-Yo siden 2003 og utøvende freelancedanser fra 2006. Hun har danset for store artister som bl.a. Madcon, Samsaya, Admiral P og gjort utallige TV-, musikkvideo- og sceneopptredener. Hun har jobbet som skuespiller, sanger og danser i Great As I Am med Nordic Black Theatre (NBT) i 2015–2016, A Chorus Line på Chat Noir i 2014, The Legend med NBT i 2013 og Hair på Trøndelag Teater i 2012. Hun hadde hovedrollen i Romeo & Juliet med NBT, OsloFilharmonien og Bergensfilharmonien under Festspillene i Bergen i 2008–2011. Amalie er en allsidig utøver både på og bak scenen – som koreograf, koreografiassistent og dansekaptein i flere oppsetninger ved teatre, scene og TV. Amalie har jobbet som skuespiller i forestillingen Peter Pan ved Trøndelag teater våren 2017. 
Torbjørn Brunvand
Torbjørn har breaket siden 2000. Han ble kåret til beste breaker ved Aarhus Festival i 2005 og kom på 2. plass i Talk is cheap battle i Oslo samme år. I 2006 fikk han 1. plass og beste show ved Scandinavian Battle of the year, 1. plass ved Roskilde festival break battle og 1. plass på Time to Battle ved Malmøfestivalen. Han kom på 1. plass i King of the Ring i Kongsvinger i 2007 og ble plukket ut til å representere Norge i NORDIC BC ONE (Stockholm) i juni 2007. Torbjørn har danset i en rekke show, blant annet Interstate hip hop festival show med Warlocks i Aarhus festuge (Danmark), releaseparty for Smirnoff Twist, Fugazi nattklubb, 80s party Ulricehamn (Gøteborg), Show for Madshus’ 100 årsjubileum i Håkonshallen, Show Braunsweig (Tyskland), Battle Of The Year og 3rd round knock out på Rockefeller. Han har undervist siden 2003 ved forskjellige skoler.
Emanuel Hem
Emanuel Hem
jazz, samtidsdans, Schous Ungdomskompani, teamleder samtidsdans
Emanuel er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har en videreutdanning i Kulturelt entreprenørskap fra Norges Musikkhøyskole. Emanuel har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008–09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009–10), «Samtidsdrag» (2017–2019) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Fageborg og Blindern videregående (2014–2018). Han jobber for tiden på Edvard Munch Videregående skole og Spinoff forstudium i dans. Emanuel underviser også Schous Ungdomskompani. Han har hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra, Grønn Rust, Sirkus Kadavra, Bettong og «214» – alle på Riksscenen. Hans samtidsdanstimer består av både improvisasjon, gulvarbeid, stående arbeid og forskjellige bevegelsessekvenser. Han tar utganspunkt i skjelettet og kroppens forutsetninger der tyngdekraft, musikalitet, rytme, spenning/avspenning, flyt og lekenhet er stikkord.
Vivild B. Hoaas
Vivild underviser i pilates. Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO) og er videreutdannet Pilates-instruktør. Hun har jobbet som danser og koreograf i flere år og har satt opp en rekke egne produksjoner. Elevene på Pilates-timene vil dra nytte av hennes solide kompetanse som danser. Høsten 2008 jobbet hun med elever ved Intensivt Kveldsstudium med deres kreative oppgaver og improvisasjon, og hun har også hatt ansvar for interne og eksterne visninger.
Hanne Svarliaunet
Hanne Svarliaunet
dans for barn
Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne har danset i blant annet Tolerance of Delay and Forceful Exertion av Oliver Steele, New York, og stykket Kick av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket The Banshee med Tønsberg Irish Dance Ensemble. Hun er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og er med på forestillingen Sofasamfunn i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Karoline Woldseth
Karoline Woldseth
Klassisk ballett, tåspiss, foreldre og barn og yoga

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo Kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater ved Schous. Underviser ved Spin Off Forstudium i Dans.

Karoline underviser for tiden hovedsakelig klassisk ballett. I hennes klasser vektlegges dynamikk og sats. Gjennom fraskyv og forlengelse fokuseres det på å kunne både spenne og slippe i muskulaturen. Hun har også koreografert for Schous årlige elevforestillinger. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i Dans
Åse Marie Rannestad
Åse Marie Rannestad
samtidsdans, klassisk ballett

Åse Marie Rannestad er utdannet ved KHiO med BA i dans og pedagogikk (2005) og MA i utøvende dans (2017). Hun har lang erfaring som pedagog. Har undervist ved Universitet i Stavanger, Spin Off Forstudium i Dans, Oslo Kulturskole, samt en rekke videregående skoler og folkehøyskoler. Jobber som utøvende danser. Medvirket i oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett, Det Norske Teatret. Denne våren har hun turnert med forestillingen «På Lokalet» i regi av Sogn og Fjordane Teater. I samarbeid med Dybwikdans og Katma Scenekunst har hun også medvirket flere produksjoner for barn og unge.

Samtidsdansklassen jobber man med å finne en organisk oppbygning, som bidrar til at man oppnår flyt og frihet i egen kropp. Klassen er fysisk og dynamisk med mye bevegelse og bruk av rom, samtidig som musikalitet, uttrykk og variasjon i bevegelsesvokabular og vektlegges. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i dans

Ingvild M. Skjøtskift
Ingvild M. Skjøtskift
klassisk ballett, dans for barn og samtidsdans
Ingvild Mæhle Skjøtskift kommer fra Oppdal. Hun har sin utdanning fra Universitetet i Stavanger (2007–2010) og har vært ansatt ved Schous kulturstasjon siden 2012.  Hun er aktiv som freelance dansekunstner og jobber for tiden som danser i Panta Rei Danseteaters nyeste produksjon «TILT Grow». På ballett nivå 1 på MOVE 2018 underviser Ingvild  på litt øvet nivå. Hun fokuserer på musikalitet og formidling i tillegg til grunnleggende elementer som plassering, forlengelse og forflytning i sine klasser. Høsten 2018 vil hun undervise samtidsdans, dans for barn og klassisk ballett.
Ina-Helèn Oskarsen
Ina-Helèn Oskarsen
jazz, koordinator for Schous Ungdomskompani
Ina-Helèn er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008–11 og praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 14–15. I 2007–08 gikk hun Spin Off Forstudium i dans. Hun har danset i blant annet Everyone Alive Want's Answers på Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund), Mormor og de 8 ungene (PARADOX FILMS), SOD  med ilDance-kompani i Gøteborg (koreografi Lee Brummer / Israel Aloni), En som vi – eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm, Guldbagge galaen (åpningsnummer) ved Cirkus i Stockholm, Hemma hos mig ved Kulturhuset i Stockholm og Naken, exposed, rädd och närvös ved Moderna Dansteatern i Stockholm.  Danset i finalenummeret til Idolfinalen 2010 i Globen i Stockholm.  Underviser og koreograferer også ved Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som Ung og aktiv dansekunstner i Nittedal. Har koreografert for Spin Off Forstudium i dans` juleforestilling i 2015.
Helle Østensvik
Helle Østensvik
Klassisk ballett
Helle har utdannelse i klassisk ballett fra Den Norske Operas Ballettskole og Hungarian Dance Academy. Hun har vært ansatt i Donetsk State Opera and Ballet Theatre i Ukraina, og gjestedanset ved Northeast Youth Ballet i Massachusetts, USA. Har blant annet deltatt i oppsetninger av Le Corsaire, Don Quixote, Nøtteknekkeren, Coppelia, Giselle og Tempo av Robert North. 
Silje Olava Bakken
Silje Olava Bakken
Jazz, hip hop, dans for barn
Silje Olava ble i 2015 uteksaminert ved Norges Dansehøyskole (NDH) med en bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i jazz. Hun jobber nå fulltids som dansepedagog, freelance danser og koreograf, både nasjonalt og internasjonalt. Før NDH studerte Silje Olava ved Intensivt kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon. Hun danset i Schous Dansekompani fra 2012-2014 og hadde sin undervisningspraksis ved Schous høst 2014. Som freelance danser har Silje opptrådd både innenfor den kommersielle plattformen og den kunstneriske arenaen. Som kunstnerisk ansvarlig reiste hun sammen med en gruppe på 20 aktører til Macao sommeren 2016 og deltok på International Youth Dance Festival. Sommeren 2018 skal hun tilbake å opptre med hip hop crewet Radix, som hun er med-leder og medlem av. Høsten 2017 deltok hun sammen med Radix på dansefestivalen Tid for Dans der de viste sin kunstneriske produksjon «Blikkbox». Som produsent satte Silje Olava sommeren 2017 opp to forestillinger; en barneforestilling som premierte på Kilden Teater 1.juli, og forestillingen «Feast Your Eyes» (FYE) i Kampala senere samme måned. FYE var et samarbeidsprosjekt med lokale utøvere fra Kampala der de fremførte resultatet av en 2 ukers intensiv prosjektperiode.
Anita Vilenica (permisjon)
Anita Vilenica (permisjon)
jazz, klassisk ballett og samtidsdans
Anita er utdannet faglærer i dans ved Universitetet i Stavanger (danser og pedagog), samt psykologi ve Universitetet i Oslo og personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Hun jobber som danser, pedagog og koreograf og har danset i hiphopkompaniet TKSPINN samt de moderne dansekompaniene TANNSIA Dance Company og Random Transformations Dance Company i London. Anita er en av initiativtakerne til dansekompaniet KompaniKontra, hvor hun har gjort en rekke forestillinger, koreografioppdrag og turnéer. I tillegg har hun gjort større og mindre oppdrag med iVy DaNcE. Anita har bred undervisningserfaring fra bl.a. danselinjen på Kirkeparken videregående skole, Det Norske Dansecenter, KBG og Stiftelsen Studio Nille. Underviser i jazz, klassisk ballett og samtidsdans (moderne) på Sagene, Koreografert for Schous dansekompani og undervist ved tidligere talentprosjekt.
Hanna V. Skjeggestad
Hanna V. Skjeggestad
klassisk ballett, tåspiss, koordinator Schous ballettkompani - aspiranter
Hanna er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk (2015). Hun har erfaring fra undervisning ved Eidsvoll Ballettsenter, hvor hun også hadde undervisningspraksis i moderne og klassisk ballett. Hanna underviser også i tåspiss.
Jasmine Evensen
Jasmine Evensen
hip hop, girly style, streetjazz, koordinator for Schous Urban DanceCompany I og II
Jasmine er utdannet ved Spin Off Forstudium i dans, og hadde et studieopphold Los Angeles, høsten 2015. Hun har danset i gruppen Soulstars, og gjort diverse opptredener, blant annet for Omarion, Vg-lista topp 20 og Norske Talenter. Jasmine har en helt egen stil og underviser i Hip hop og Girlystyle på Schous. Timene hennes er fylt med masse energi, dynamikk, attitude og ikke minst danseglede. 
Malin Persson
Malin Persson
dans for barn, foreldre og barn, teamleder barnekurs

Malin er utdannet ved Norges Dansehøyskole 2011–2014, hvor hun studerte Bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad og gikk danselinjen ved Halden videregående. Etter avsluttet videregående studier flyttet hun til København for å studere på Copenhagen Contemporary dance School i ett år. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog i Oslo, Halden og Lillehammer.

Sara Forsberg
Sara Forsberg
Voguing, girly style, Heels og yoga
Sara har gått Ballettlinjen på Fagerborg (nå Edvard Munch vgs.). Hun har trent ballett, jazz og moderne. Sara oppdaget sin lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth i 2006 og deretter Cre-8. Sara flyttet til New York i 2009 hvor hun har fortsatt sin trening og jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med topp koreografer i bransjen og fått sjansen til å opptre for kjente artister som bla. Pitbull og diverse produksjoner for Nike og Good Morning America. I Norge har hun jobbet i tv-produksjoner som Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. Hun har også opptrådd på diverse shows som bla. Senkvelds 10-årsjubileum. Sara er en allsidig danser, med hovedvekt på streetdancestiler som Voguing og hip hop. Til høsten vil Sarah undervise en klasse "Heels". Det kreves at du har danset andre danseformer tidligere som hip hop, jazz mm. og er på et litt øvede/øvede nivå.  
Andrea Winsnes
Andrea Winsnes
Samtidsdans, jazz, klassisk ballett, foreldre og barn

Andrea er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2014 – 2015) og Norges Dansehøyskole (2015 – 2018) hvor hun tok en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Andrea kommer fra Melhus, og har gått danselinja ved Trondheim Katedralskole. Hun har undervist og holdt workshops i Melhus og Trondheim, og har jobbet ved Kulturskolen i Oslo siden 2016. Andrea har opptrådt på blant annet Spin Off Åpen Scene 2016 og 2017, DANS:BARE 2017, og satte opp egen produksjon på Scenehuset høsten 2017.

Lene Melhus
Lene Melhus
Dans for barn, klassisk ballett, strekk
Lene er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med danseteknisk fordypning i moderne/samtidsdans og pedagogisk fordypning i klassisk ballett. Lene kommer fra Trondheim og gikk danselinja ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo. Hun har undervist og jobbet i administrasjonen ved flere ballettskoler i og rundt Oslo siden 2007. Har som danser gjort ulike show og tv-opptredener som f.eks Amanda-prisutdelingen og VG-lista Topp 20, gjort forestillinger under Ultima-festivalen i Oslo, og jobbet med Jill Sigman/Thinkdance i Oslo og New York. 
Bodil Vikane Hindrum
Bodil er født og oppvokst i Asker og begynte å danse på Kristine Glennes Ballettskole da hun var 11 år. Danseutdannelsen startet ved Flow (2013–2014) og studerte BA dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazzdans (2014–2017). Bodil har i mange år vært interessert i å undervise og  å koreografere, fra revy ved Asker videregående til oppsetting av egen forestilling på Scenehuset høsten 2016. Hun har de siste årene vært med på ulike oppsetninger som medlem av vogue kompaniet Meraki, bl.a. ved Urban Moves, Mesure your crew og Stjernekamp.
Julie Schartum Dokken
Julie Schartum Dokken
Klassisk ballett, tåspiss, teamleder klassisk ballett
Julie er utdannet ved KHiO, med bachelorgrad i ballet og tok PPU samme sted (2016–17). Julie har  undervist ved Edv. Munch vgs.  Kirkenær ballettskole og jobbet ved Den Norske Opera og Ballett med undervisning i dans og koreografi for barnekoret. Hun har også vært vikar ved ballettskolen samme sted. Julie har danset i bl.a: Eurovision Young Dancers (EBU), for bandet Tusmørket, i produksjoner for To the Pointe Ballet Productions, Ballerina Productions, Byfestivalen/Wuthering hights, Wellefilm/ Ida Astero Tabaka i kunstfilmen Aries i serien The 12 Creatures of the Zodiac, Bodø Ballettkompani som Svanhilda i Coppélia, Open Evening in Theater aan het Spui med utdrag Safe as housesStudio 2 (Lightfoot & Léon), The land to land(Wang), Florida Classical Ballet, The Nutcracker (Suarez) og i Nasjonalballetten som reserve for corps de ballet i Symphony in C (Balanchine) og i Snøfnuggenes vals, 
Nøtteknekkeren (D.Bjørn).
Oliver Paulsson

Oliver er en ung danser fra Sverige som startet å ta dans seriøst allerede i 10 års alderen da han vant muligheten til å opptre ved The Ericsson Globe med Sveriges den gang hotteste hip hop-kompani Bounce. Han gikk danselinjen ved Lunds Dans- og Musikal Gymnasium.  Etter dette har han danset i en rekke land som; USA, Japan, U.K og mange andre land. Hans opptreden kulminerte ved å bli signert av en av London´s største agenter; Mark Summers Casting & Management, som har jobbet med artister som Michael Jackson, Whitney Houston og Rihanna. Etter dette etablerte han eget firma som organiserte danse-eventer og show. Høsten 2018 flyttet han til Oslo og startet ved KHIO hvor han studerer bachelor i Jazzdans. 

Kathrine Hønningstad
Kathrine Hønningstad er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen, nå Norges Dansehøyskole og etterutdannet to år i New York som danser og student. Kathrine har tatt ulike yogautdannelser og kurs, blant annet MediYoga og har fullført Oslo Yogas grunnutdanning. Hun har vært fast vikar ved Schous våren 2018.
Anna Benedicte Andresen
Anna Benedicte Andresen
Hip hop mm.-fast vikar på ulike timer
Anna Benedicte går på Kunsthøyskolen i Oslo hvor hun utdanner seg som samtidsdanser. Hun har undervist for PS:dance crew i Hamar og på kveldskole i Haugesund. Stilene hun har undervist i er hiphop, urban contemporary og moderne. Hun har trent ballett, jazz, break og moderne, men underviser ofte en kombinasjon av det lyriske og det urbane siden det var hiphop jeg begynte med. Anna Benedicte elsker dans, og håper på at elevene har lyst til å dele gleden sammen med henne!
Djærika Buccat

Djærika er fra Namsos i Trøndelag og har gått på danselinja ved Olav Duun vgs, Fagerborg (nå Edvard Munch vgs) og Spin Off Forstudium i Dans. Hun er med i Aces crew, som har vært med på Norske Talenter, Åpen scene ved Spin Off og vant Measure Your Crew i 2015. Hun har koreografert for DDE konserten på Oslo Spektrum, Adjø Montebello og On Stage forestillinger på Riksscenen. Djærika underviser også ved Quick Style studio og Creative Studio i Drøbak. Hun har danset i bl.a: Findings Festival for Karpe Diem, Idol, Stjernekamp, Veldedighetsgallaen og Nrk’s Juleparty. 

Stine Dombeck
Stine Dombeck
Hip hop og klassisk for barn
Stine Dombeck er utdannet ved Norges Dansehøyskole og Flow Dance Education, Oslo. Hun har erfaring innen de fleste dansestiler og har jobbet som profesjonell danser i flere danseforestillinger og show, i musikkvideoer og tv-produskjoner. Våren 2017 kom Stine og voguing kompaniet Meraki til semifinalen i Norske Talenter. Som pedagog har Stine undervist ved flere danseskoler i Oslo og omegn i bl.a. Jazz, Ballett, Hip Hop, Vogue, Ragga, Girlstyle m.m
Josephine Gracia Slaaen
Josephine Gracia Slaaen
Urban contemporary
Josephine startet sin danseutdannelse ved Spin Off Forstudium i Dans før hun flyttet til Stockholm for å ta yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien. Vinteren 2017 var hun en del av Nudans kompani ved GöteborgsOperaen. Har videre trent i Los Angeles, på bl.a Millennium Dance Complex og Edge Performing Arts. Jobber som danser og koreograf og har koreografert for «Hairspray» i Ullensaker Kulturhus, eventer og prosjekter. Har vært med i musikkvideo for Veronica Maggio, Lemaitre, Aleksander With mfl., og danset på åpningen av «Skiskyting VM» og «NRKs Juleparty». Høsten 2018 danset hun i Siv Gaustad sitt verk i «Dans i 4 dimensjoner».  Klassene til Josephine er fulle av energi og danseglede, der musikalitet og formidling er i hovedfokus.
Elin Ulstad (vikar)
Elin hadde sitt første møte med yoga i 2009 på Oslo Yoga, der hun deltok på en rekke kurs i dynamisk yoga og ashtanga-yoga. Hun ble raskt en ivrig yogi som ville lære mer om faget. I 2016 utdannet Elin seg til yogalærer ved Oslo Yoga. Hun har også fordypet seg innen yoga for barn, barselyoga og ungdomsyoga, samt deltatt på flere kurs i pedagogikk. Elin er i tillegg utdannet barne- og ungdomsarbeider.
Anja Bjerkelund

Anja Bjerkelund er utdannet ved Norges Dansehøyskole, bachelor i dans med pedagogikk og med fordypning i jazzdans (2015-2018). Høsten 2018 studerte Anja ved Flow Dance Academy. Hun har undervist i jazz, hiphop, barnedans og turn. Tidligere har hun vært med i musikkvideo for Lisa Uhlen og koreografert og danset på konsert med Cezinando. Anja brenner sterkt for danseglede og koreografi. 

Carl Aquilizan
Carl Aquilizan
jazz, samtidsdans (fast vikar)
Carl startet sin danseutdannelse ved Spin Off Forstudium i Dans før han flyttet til Leeds for å ta bachelor i moderne- og samtidsdans ved Northern School of Contemporary Dance. I de siste årene har han fått jobbet med og opptrådt verk av koreografer som Marianne Kjærsund, Anna Williams, Avatara Ayuso, Francesco Scavetta, Jamaal Burkmar, Balbir Singh Dance Company og Sita Ostheimer. Han opptrod også som statist med Wuppertal Tanztheater Pina Bausch sin oppsetning av Viktor ved Sadlers Wells i London. Han har koreografert for ulike platformer som How Far Can We Go for Burst 2017, Wasting Away for Burst 2018 og Your Cast Will Tire for Dans/5 2018. Hans stykke Wasting Away ble også nominert for Emerge Performance Award i 2018. I dag jobber han frilans som koreograf og utøvende danser i ulike prosjekter, og opptrer ved Vin og Valsen, Take the Stage (København) og Mind the Gap høsten 2018.
Julia Brovold
Julia Brovold gikk danselinjen ved Rud videregående skole hvor det var fordypning i jazz, samtidsdans og klassisk ballett. Høsten 2017 tok hun et semester hos Flow Dance Academy med fokus på urbane stiler som hiphop, house, popping og breaking. Hun er med i dansekompaniet Meraki og har opptrådt på «Urban Moves» på dansens hus, Stjernekamp og kom til semifinalen i norske talenter i 2017. Julia underviser fast hos Kgb dans og Ballett (2015–), og var tidligere medlem av skolens hip hop kompani «Kgbeat». Hun er fast danser for Marcus & Martinus. Sammen med M&M har hun blandt annet opptrådt på Nobel Fredspris og reist på turné rundt i Norge og Europa: Together tour, Moments tour & 2sides world tour som support act for Jason Derulo i Europa. Hun deltar i musikkvideoer og photoshoots og tok del i Vinmonopolets «Vis leg» rekamle (2016). Julia tar selv klasser og workshops både i-og utenfor Oslo, for å konstant kunne utvikle seg selv og elevene sine.
Mina Guthu
Mina Guthu
klassisk ballett og samtidsdans
Mina Guthu er utdannet ved Norges dansehøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har også pedagogisk utdanning i klassisk ballett og samtidsdans med praksis i Sandefjord. Mina har jobbet som pedagog i mange år og undervist i ballett, samtidsdans, hiphop og barnedans Nå jobber hun som freelance danser og arbeider med et soloprosjekt. Tidligere har hun jobbet med kompanier som har satt opp forestillinger på Scenehuset. Hun har også deltatt på blant annet DANS:bare, Byfestivalen og Spin Off åpen scene.
Ingvild Faxvaag Johnsen
Ingvild Faxvaag Johnsen
Klassisk ballett, dans for barnehager ved Tøyen-prosjektet
Ingvild er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2013-2016), der hun tok en bachelor i dans med pedagogikk, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Høsten 2016 flyttet hun til København for et semester ved Postgraduate-pogrammet ved Copenhagen Contemporary Dance School. Etter endt utdannelse har Ingvild jobbet som danser og dansepedagog, og som pedagog har hun undervisningserfaring fra ulike stiler. Hun har undervist ved Bajazz Ballettstudio på Bekkestua og ved idrettslinja på Nadderud videregående skole, i tillegg til Oslo kulturskole. Foto: Emilia Bianca.
Shanie Francis
Kathrine Jacobsen
Kathrine Jacobsen
Dynamisk yoga
Kathrine Jacobsen har en BA i dans og pedagogikk fra UIS, videreutdanning dans fra DNA i New York, PG diplom i koreografi fra Victorian College of the Arts i Melbourne/Australia og MA i dansevitenskap fra NTNU. Hun jobber som lektor i dans på St. Hallvard videregående skole i Lier og som dansekunstner med egne prosjekter, blant annet dansefilm. Kathrine er sertifisert yogalærer fra Osloyoga sin grunnleggende yogalærerutdannelse ( 350 timer ) og underviser i dynamisk yoga.
Kristine Drøsdal
Kristine Drøsdal
Jazz, hip hop, klassisk ballett (barn)
Kristine er utdannet ved Norges Dansehøyskole, PPU ved Kunsthøyskolen i Oslo og Flow (høsten 2018) 
Maria Ulvestad
Maria Ulvestad er utdannet danser med fordypning i pedagogikk ved Norges Dansehøyskole med videreutdanning i «Scenekunst i offentlig rom» ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har undervist i samtidsdans og ballett ved blant annet Firda videregående, Den Norske Ballettskole, Danseløvene og Jessheim danseskole, samt medvirket i en rekke produksjoner som danser og koreograf. Etter å ha praktisert yoga selv i mange år, tok hun sin 200 RYT utdanning ved Yogaworks i 2016. Maria underviser i dynamisk yoga onsdager. Hun har tidligere vært vikar i Dans for barn, samtidsdans og klassisk ballett ved Schous kulturstasjon.
Berit Lundene
Berit Lundene
jazzdans
Berit har en bachelorgrad i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007 – 2010) og videreutdanning i PPU (2017 – 2018) ved samme sted. I tillegg til å være pedagog er hun aktiv dansekunstner. Hun har blant annet jobbet med Tine Aspaas, Masja Abrahamsen, Toni Ferraz og har de siste 6 årene danset i Panta Rei Danseteater.
Johanne H. Anuglen
Johanne H. Anuglen
jazzdans, ballet og barnedans
Johanne er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk (2018). Hun har også praktisk pedagogisk-utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo (2019). Hun har undervisningserfaring i barnedans, og i jazzdans og klassisk ballett på ulike alderstrinn.
Siren Harmansen
Siren har jobbet som freelance danser, pedagog og koreograf siden hun var ferdig utdannet fra Norges Dansehøyskole i 2014. Hun har også studert dans ved Rick Odums i Paris (Erasmus 2014) og dans og musikalteater ved L’Académie Internationale de la Danse i Paris (2010). Våren 2018 danset Siren i nummeret Kjære Marianne koreografert av Tine Aspaas, i forbindelse med En kveld med og Musikkteaterprisen. Hun medvirket også som danser i forestillingen Trippelbill med Montage dansekompani samme år. Videre var Siren medskapende dansekunstner i produksjonen Art (2016) av Heidi Grøtte, som blant annet ble vist ved Tid for Dans i Porsgrunn (2017). Som danser og/eller koreograf har Siren deltatt på Mind the Gap visningsscene, Vin&Valsen, Åpen scene ved Multiplié dansefestival og jobbet for Kulturværste i Fredrikstad. Hun har opprinnelig bakgrunn som konkurransedanser og ble blant annet Norgesmester og vinner av kongepokalen i disco, samt bronsemedaljevinner i VM, i disko, i 2009. Siren undervist i dans fra 2005 ved skoler som Danseklubben Studio1, Norsk Ballettinstitutt, Jump Dansestudio og Den Franske Skolen i Oslo. Hun har også holdt utallige workshops i ulike dansestiler i både inn- og utland.
Solvei Uglum Krogstad
Solvei er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2018) og har en bachelor i dans med pedagogikk, fordypning jazzdans. Hun har også praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) fra Kunsthøgskolen i Oslo (2019). Solvei har opptrådt på Oslo jazzdansfestival og RÅDans-festivalen, og med egen produksjon på Scenehuset høsten 2019. Hun har undervisningserfaring i jazzdans, klassisk ballett og akrobatikk på ulike alderstrinn. Solvei underviser for kulturskolen i AKS.
Emma Damskau
Emma Damskau
vouging og heels
Emma har sin bakgrunn fra ballett, jazz, moderne og dansestiler innen streetdance, som house. Hun gikk på Spin Off Forstudium i dans år 2011–12, og har siden den gang reist mye til blant annet New York for å ta klasser og få mer kunnskap om blant annet vogue, house og heels. Hun arrangerer også battles (bl.a. Ball Of Norway), workshops og jamsessions i Oslo og Norge. Hun er med i «Kiki House Of Meraki» har med gruppen reist verden rundt for å delta i konkurranser i forskjellige kategorier. Her konkurrerer hun for det meste i vogue femme, men hun har også erfaring med new way, old way og runway. Kurset i vouge på Schous, fokuserer i all hovedsak på vogue femme, men tar også for seg andre stiler løpet av semesteret.
Solveig Marie Husevåg


Publiseringsløsning av Imbera AS