Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Dans

Seksjon dansLiv Greve Greli
Liv Greve Greli
fagansvarlig for dans, underviser yoga
Liv Greli er fagansvarlig for dans i Oslo musikk- og kulturskole. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo musikk- og kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg vgs. (Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans. Underviser en åpen time yoga våren 2018.
Hege Nordahl-Angell
Hege Nordahl-Angell
fagkonsulent dans, underviser i jazz
Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (KHiO), med hovedfag i jazz. Hun har undervist ved Spin Off Dansestudio AS i en rekke år. Har undervist i jazz ved Lillestrøm, Rud videregående danselinje og Elvebakken videregående. Underviser ved Edv.Munch vid. og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har koregrafert for Spin Off Forstudium sin juleforestilling og for kveldsskolens elevforestillinger, Ungdomskompaniet og Schous Dansekompani. Hun var prosjektkoordinator for Spin Offs Jubileumsforestilling 2007 og har vært prosjektleder og hatt regi for kveldsskolens elevforestillingen. Undervist PPU-studenter ved KHiO og vært sensor og veileder ved Norges Dansehøyskole. Underviser i jazz ved Schous Kulturstasjon. 
Cecilie Sleppen Ålskog
Cecilie Sleppen Ålskog
fagkonsulent dans , underviser i klassisk ballett, samtidsdans, koordinator Intensivt Kveldsstudium

Cecilie er utdannet ved Norges Dansehøyskole og videreutdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og DOCH i Stockholm. Hun har undervist ved flere skoler i Oslo og omegn og veileder PPU studenter ved KHiO i sin praksis. Som danser og koreograf har hun gjort flere scenekunstproduksjoner, selvstendig og i samarbeid med andre. Hun har som dansekunstner samarbeidet med blant annet Komma danseteater, Å/G scenekunstkompani, Haugen Produksjoner, Panta Rei Danseteater, Katarina Skår Henriksen, Ulvestad/Dinesen, Skisser i bevegelse, Annette Brandander, Tony Tran m.fl. Arbeidet har variert fra DKS-turné, forestillinger ved større teatre, til festivaler og scenekunst i det offentlige rom. Hun studerer på deltid Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. 

 
Anne Lundkvist
Anne Lundkvist
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Anne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med jazzfordypning, og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i Veiledning og coaching ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er sertifisert pilates-instruktør. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i Fame the musical i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som Einsam og Mot skogen med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a. danselinjen ved Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off Forstudium i Dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off Forstudium i Dans sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Schous elevforestillinger.
 
Amalie Eggen
Amalie Eggen
hip hop, street, teamleder hip hop
Amalie gikk Intensivt kveldsstudium ved Spin Off Dansestudio i 2002–2003. Hun har vært medlem av Hip Hop crew Cre-8/Da-Yo siden 2003 og utøvende freelancedanser fra 2006. Hun har danset for store artister som bl.a. Madcon, Samsaya, Admiral P og gjort utallige TV-, musikkvideo- og sceneopptredener. Hun har jobbet som skuespiller, sanger og danser i Great As I Am med Nordic Black Theatre (NBT) i 2015–2016, A Chorus Line på Chat Noir i 2014, The Legend med NBT i 2013 og Hair på Trøndelag Teater i 2012. Hun hadde hovedrollen i Romeo & Juliet med NBT, OsloFilharmonien og Bergensfilharmonien under Festspillene i Bergen i 2008–2011. Amalie er en allsidig utøver både på og bak scenen – som koreograf, koreografiassistent og dansekaptein i flere oppsetninger ved teatre, scene og TV. Amalie har jobbet som skuespiller i forestillingen Peter Pan ved Trøndelag teater våren 2017. 
Torbjørn Brunvand
Torbjørn har breaket siden 2000. Han ble kåret til beste breaker ved Aarhus Festival i 2005 og kom på 2. plass i Talk is cheap battle i Oslo samme år. I 2006 fikk han 1. plass og beste show ved Scandinavian Battle of the year, 1. plass ved Roskilde festival break battle og 1. plass på Time to Battle ved Malmøfestivalen. Han kom på 1. plass i King of the Ring i Kongsvinger i 2007 og ble plukket ut til å representere Norge i NORDIC BC ONE (Stockholm) i juni 2007. Torbjørn har danset i en rekke show, blant annet Interstate hip hop festival show med Warlocks i Aarhus festuge (Danmark), releaseparty for Smirnoff Twist, Fugazi nattklubb, 80s party Ulricehamn (Gøteborg), Show for Madshus’ 100 årsjubileum i Håkonshallen, Show Braunsweig (Tyskland), Battle Of The Year og 3rd round knock out på Rockefeller. Han har undervist siden 2003 ved forskjellige skoler.
Emanuel Hem
Emanuel Hem
jazz, samtidsdans, Kreative timer Intensivt Kveldsstudium, Schous Ungdomskompani, teamleder samtidsdans
Emanuel er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008/09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009/10), illusjonisten Alexx Alexxanders Norgesturne En Magisk aften (høsten 2010) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Blindern videregående 2014/2015. Hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra, Grønn Rust og Sirkus Kadavra i 2015 – alle på Riksscenen. Emanuel underviser Schous Ungdomskompani. Hans samtidsdanstimer består av både, improvisasjon, gulvarbeid, stående arbeid og forskjellige bevegelsessekvenser. Han tar utganspunkt i skjelettet og kroppens forutsetninger der tyngdekraft, musikalitet, spenning/avspenning, flyt og lekenhet er stikkord.
Vivild B. Hoaas
Vivild underviser i pilates. Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO) og er videreutdannet Pilates-instruktør. Hun har jobbet som danser og koreograf i flere år og har satt opp en rekke egne produksjoner. Elevene på Pilates-timene vil dra nytte av hennes solide kompetanse som danser. Høsten 2008 jobbet hun med elever ved Intensivt Kveldsstudium med deres kreative oppgaver og improvisasjon, og hun har også hatt ansvar for interne og eksterne visninger.
Janne Lambertsen
Janne Lambertsen
kreativ dans, foreldre og barn, teamleder for barnekurs
Janne er utdannet førskolelærer og har gått «One Year Course» ved Laban Centre for Movement and Dance i London. Hun er også utdannet Gestaltterapeut. Janne etablerte Villa Rosa barnehage sammen med May Britt Heitmann (1996–2000), der hun også var pedagogisk leder. Hun har vært støttepedagog i Pedagogisk Team i Grunerløkka bydel, pedagogisk leder i Fredensborg barnehage, styrer og pedagogisk leder i Ljan menighets korttidsbarnehage. Janne arbeider i dag som pedagogisk leder i Åsenhagen Åpen barnehage. Hun har holdt diverse kurs i kreativ dans for barnehagepersonell, førskolelærerstudenter, ved Østlandsk Lærerstevne m.m. Janne har vært sensor i barnedans ved Den Norske Balletthøyskole og undervist ved samme høyskole siden 2006. Hun underviste i kreativ dans for barn ved Spin Off Dansestudio mellom 1991 og 2008, og fra 2008 ved Schous kulturstasjon.
Hanne Svarliaunet
Hanne Svarliaunet
barnedans, foreldre og barn
Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne har danset i blant annet Tolerance of Delay and Forceful Exertion av Oliver Steele, New York, og stykket Kick av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket The Banshee med Tønsberg Irish Dance Ensemble. Hun er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og er med på forestillingen Sofasamfunn i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Karoline Woldseth
Karoline Woldseth
klassisk ballett, tåspiss, foreldre og barn og yoga
Karoline Woldseth er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Har undervist ved Proda (Trening for profesjonelle). Underviser også ved Spin Off Forstudium i Dans. Siden 2000 har  hun undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio, nå Oslo musikk- og kulturskole. Underviser for tiden hovedsakelig klassisk ballett. I hennes klasser vektlegges dynamikk og sats. Gjennom fraskyv og forlengelse fokuseres det på å kunne både spenne og slippe i muskulaturen. Underviser også fordypningstimer i klassisk ballett og anatomi for Intensivt Kveldsstudium. Koreografert for Schous årlige elevforestillinger.
Åse Marie Rannestad
Åse Marie Rannestad
klassisk ballett, samtidsdans, teamleder klassisk ballett
Åse Marie Rannestad er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (Bachelor i dans og pedagogikk) hvor hun ble uteksaminert i 2005. Våren 2008 hadde hun et halvt års studieopphold i Berlin. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør, har lang og allsidig erfaring som pedagog blant annet fra videregående skole, Spin Off forstudium i dans, folkehøgskoler og Universitetet i Stavanger (Fagelærerutdanning i dans). Åse jobber som utøvende danser og studerer nå Master i dans ved KHiO 2015 – 17. Hun har danset i større oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett og Det Norske Teatret. De siste årene har hun hatt aktiv turnévirksomhet med Den Kulturelle Skolesekken. Er i permisjon våren 2018 da hun er på turnè.
Jenny Gjerlow
Jenny Gjerlow
Dynamisk yoga
Jenny har bakgrunn fra både samba og yoga. Hun har fordypning i dans fra Brasil, Australia og Argentina og har deltatt i show for blant annet Skal vi danse og Stjernekamp på TV. Jenny har undervist i yoga i mer enn 14 år. Hun har i tillegg til dette jobbet som lærer i 6 år. Jenny har en praktisk tilnærming til yoga og gir alle sine elever god personlig veiledning – uansett nivå. Vi setter høsten 2016 opp en ny yoga time for nybegynnere mandager i tillegg til timen onsdag som fra høsten blir litt øvede. 
Ingvild M. Skjøtskift
Ingvild M. Skjøtskift
klassisk ballett, barnedans

Ingvild Mæhle Skjøtskift er fra Oppdal i Trøndelag, og har sin utdanning fra Trondheim Katerdalskole (2004 –2007) og Universitet i Stavanger (2007–2010). Hun har vært ansatt ved kulturskolen siden 2012, i tillegg til å undervise ved flere andre danseskoler i Akershus. Hun underviser også i dans ved Westerdals Oslo ACT på skuespillerlinjen. Ingvild er aktiv som freelance dansekunstner, og har arbeidet blant annet for Melodi Grand Prix, Rom for dans i forestillingen A4 og Dans/5 med sitt eget stykke Circles. Høsten 2017 jobber hun også som danser og vil være delvis på turnè. Lene Melhus vil derfor undervise klassisk for barn og barnedans onsdager. 

Anita Vilenica
Anita Vilenica
jazz, klassisk ballett og samtidsdans
Anita er utdannet faglærer i dans ved Universitetet i Stavanger (danser og pedagog), samt psykologi ve Universitetet i Oslo og personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Hun jobber som danser, pedagog og koreograf og har danset i hiphopkompaniet TKSPINN samt de moderne dansekompaniene TANNSIA Dance Company og Random Transformations Dance Company i London. Anita er en av initiativtakerne til dansekompaniet KompaniKontra, hvor hun har gjort en rekke forestillinger, koreografioppdrag og turnéer. I tillegg har hun gjort større og mindre oppdrag med iVy DaNcE. Anita har bred undervisningserfaring fra bl.a. danselinjen på Kirkeparken videregående skole, Det Norske Dansecenter, KBG og Stiftelsen Studio Nille. Underviser i jazz, klassisk ballett og samtidsdans (moderne) på Sagene, Koreografert for Schous dansekompani og undervist ved tidligere talentprosjekt.
Mariko Jancey
Mariko Jancey
Kreativ dans, samtidsdans
 Mariko har gått på Intensivt Kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon. Hun er utdannet ved Norges Dansehøyskole (tidligere Den Norske Balletthøyskole) med moderne og samtidsdans som hovedfag. Hun hadde sin praksis i klassisk og moderne dans ved Schous høsten 2012 og har undervist ved Schous siden. Hun har vist egne prosjekter bl.a. på Dans/5, Tekstlab Scratch Festival (Cafeteateret og Dramatikkens hus), Vin & valsen, Mind the Gap, Dansekollektivets byfestival, SPKRBOX-festivalen, Scenekunstfestivalen (samarbeid med Roza Moshtaghi) og i Kyoto. I 2015 produserte og koreograferte hun forestillingen synk for seks dansere på Scenehuset, med musikk komponert av Hans Uhre. Hun har jobbet som medskapende utøver i Shanti Brahmacharis arbeid Det usagte, de uhørte, vist under Tekstlab Scratch Festival (Dramatikkens hus 2015) og Scenetekstfestivalen (Hålogaland teater 2016), og i Unni Gjertsens Herfra til Svartehavet, arbeidsvisninger på Kunstnernes hus (2016) og under Tekstlab Scratch Festival (Dramatikkens hus 2016). For tiden er hun med i satsningsprogrammet Tekstlab Inkubator som er støttet av Talent Norge.

Ina-Helèn Oskarsen
Ina-Helèn Oskarsen
jazz, koordinator for Schous Ungdomskompani
Ina-Helèn er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008–11 og praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 14–15. I 2007–08 gikk hun Spin Off Forstudium i dans. Hun har danset i blant annet Everyone Alive Want's Answers på Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund), Mormor og de 8 ungene (PARADOX FILMS), SOD  med ilDance-kompani i Gøteborg (koreografi Lee Brummer / Israel Aloni), En som vi – eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm, Guldbagge galaen (åpningsnummer) ved Cirkus i Stockholm, Hemma hos mig ved Kulturhuset i Stockholm og Naken, exposed, rädd och närvös ved Moderna Dansteatern i Stockholm.  Danset i finalenummeret til Idolfinalen 2010 i Globen i Stockholm.  Underviser og koreograferer også ved Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som Ung og aktiv dansekunstner i Nittedal. Har koreografert for Spin Off Forstudium i dans` juleforestilling i 2015.
Helle Østensvik
Helle Østensvik
klassisk ballett, tåspiss
Helle har utdannelse i klassisk ballett fra Den Norske Operas Ballettskole og Hungarian Dance Academy. Hun har vært ansatt i Donetsk State Opera and Ballet Theatre i Ukraina, og gjestedanset ved Northeast Youth Ballet i Massachusetts, USA. Har blant annet deltatt i oppsetninger av Le Corsaire, Don Quixote, Nøtteknekkeren, Coppelia, Giselle og Tempo av Robert North. Helle har permisjon våren 2018.
Tuva Lindberg
Tuva Lindberg
Klassisk ballett

Tuva Lindberg har gått praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 2013 – 2014. Fra tidligere har hun en Bachelor i jazz og klassisk med pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole). Tuva har undervisningserfaring andre ballettskoler i ulike dansestiler. Hun jobbet som danselærer for barn og ungdom ved Atelier Favela i Nicaragua og i et tilsvarende danseprosjekt i Gambia gjennom Den Norske Balletthøyskolen våren 2010. Hun medvirket som danser og koreograf i forestillingen Kleint ved DNBH i 2010, og i forestillingen Ticky Tacky i Verkstedhallen i Trondheim 2009. Høsten 2014 startet Tuva som pedagog ved Oslo musikk- og kulturskole etter å ha hatt praksis ved skolen skoleåret 2012/13.

Silje Olava Bakken
Silje Olava Bakken
Jazz, hip hop, kreativ dans, klassisk ballett
Silje er utdannet Bachelor i dans med fordypning i pedagogikk ved Norges Dansehøyskole 2012–15. Hun studerte ved Intensivt kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon 2011–2012, hvor hun også hadde undervisningspraksis. Silje har vært danser i Schous dansekompani og underviser i blant annet hip hop, klassisk ballett, jazz og kreativ dans.
Hanna V. Skjeggestad
Hanna V. Skjeggestad
klassisk ballett, tåspiss, koordinator Schous ballettkompani - aspiranter
Hanna er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk (2015). Hun har erfaring fra undervisning ved Eidsvoll Ballettsenter, hvor hun også hadde undervisningspraksis i moderne og klassisk ballett. Hanna underviser også i tåspiss.
Jasmine Evensen
Jasmine Evensen
hip hop, girly style, streetjazz, koordinator for Schous hip hop kompani 1 og 2
Jasmine er utdannet ved Spin Off Forstudium i dans, og hadde et studieopphold Los Angeles, høsten 2015. Hun har danset i gruppen Soulstars, og gjort diverse opptredener, blant annet for Omarion, Vg-lista topp 20 og Norske Talenter. Jasmine har en helt egen stil og underviser i Hip hop og Girlystyle på Schous. Timene hennes er fylt med masse energi, dynamikk, attitude og ikke minst danseglede. 
Kristian Vindenes
Kristian Vindenes
hip hop – Urban Contemporary
Kristian er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans, ett år ved Ballettakademien i Stockholm og avsluttet sin bachelor ved KHiO våren 2017. Han har undervist ved ulike skoler bl.a. i Bergen, Hønefoss og Stockholm, har koreografert for Schous Hip hop kompani, The Lab Concept som vant Mesure your Crew våren 2016. Tidligere vært med i Bergensgruppen MixMaster Cru som kom blant de 10 beste i Norske Talenter 2012. Kristian underviser i hip hop og urban contemporary.
Malin Persson
Malin Persson
kreativ dans, foreldre og barn, teamleder barnekurs

Malin er utdannet ved Norges Dansehøyskole 2011–2014, hvor hun studerte Bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad og gikk danselinjen ved Halden videregående. Etter avsluttet videregående studier flyttet hun til København for å studere på Copenhagen Contemporary dance School i ett år. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog i Oslo, Halden og Lillehammer.

Sara Forsberg
Sara Forsberg
Voguing, Girly style
Sara har gått Ballettlinjen på Fagerborg (nå Edvard Munch vgs.). Hun har trent ballett, jazz og moderne. Sara oppdaget sin lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth i 2006 og deretter Cre-8. Sara flyttet til New York i 2009 hvor hun har fortsatt sin trening og jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med topp koreografer i bransjen og fått sjansen til å opptre for kjente artister som bla. Pitbull og diverse produksjoner for Nike og Good Morning America. I Norge har hun jobbet i tv-produksjoner som Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. Hun har også opptrådd på diverse shows som bla. Senkvelds 10-årsjubileum. Sara er en allsidig danser, med hovedvekt på streetdancestiler som Voguing og hip hop.
Andrea Winsnes
Andrea Winsnes
kreativ dans, foreldre og barn, samtidsdans
Andrea har gått Spin Off Forstudium i Dans og går nå på Norges Dansehøyskole med fordypning i faget samtidsdans. Hun har vært fast vikar på Foreldre og barn og Kreativ dans.  Andrea deltok på Åpen Scene ved Spin Off i 2016. Sammen med medstudenter satte hun opp egen produksjon på Scenehuset i Oslo våren 2017. Andrea underviser i Kreativ dans, Foreldre og barn og Samtidsdans.
Malene Sørlie
Malene Sørlie
jazz (contemporary jazz)
Malene har sin utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole og Circle Dance Academy, samt erfaring fra ulike skoler i LA og New York. Som danser har hun gjort forestillinger som What A Difference A Day Made (Scenehuset), NOVA (Wallmans), Henne (Sandnes Kulturhus, DKS, RAS), Fear Infection (Riksscenen, DKS), og Fame (Turné). Hun har også danset i Melodi Grand Prix og andre eventer for Coca Cola, Coop, Bergans, Swix osv. Hun har underviset og koreografert ved Spin Off Forstudium i Dans, Det Norske Teatret, Circle Dance Academy, Kristine Glennes Ballettskole, NRK og Norges Dansehøyskole. Hennes stilretning på jazztimene er «contemporary jazz».
Albin «Abbe» Lindèn
Albin «Abbe» Lindèn
Girly style, Hip hop, Urban Contemporary og koreograf for Hip hop kompaniet
Abbe underviser i Girly style og Hip hop på Schous og Fernanda Nissen. Han har koreografert for Schous Hip hop-kompani 2 sammen med Kristian Vindenes. Han har sin utdannelse fra Stockholm og har en Bachelor fra Kunsthøyskolen i Oslo (2014–2017) med fordypning jazz.
Lene Melhus
Lene Melhus
Barnedans, klassisk ballett

Lene er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med danseteknisk fordypning i moderne/samtidsdans og pedagogisk fordypning i klassisk ballett. Lene kommer fra Trondheim og gikk danselinja ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo. Hun har undervist og jobbet i administrasjonen ved flere ballettskoler i og rundt Oslo siden 2007. Har som danser gjort ulike show og tv-opptredener som f.eks Amanda-prisutdelingen og VG-lista Topp 20, gjort forestillinger under Ultima-festivalen i Oslo, og jobbet med Jill Sigman/Thinkdance i Oslo og New York. 

 
 
Caroline Blomqvist
Caroline har gått Intensivt Kveldsstudium ved Schous kulturstasjon. Hun har en bachelorgrad i dans med pedagogikk ved Den Norske Balletthøyskolen (Nå: Norges Dansehøyskole). Videre har hun tatt etterutdanning i London i 2016–17. Caroline jobber også ved Kulturhuset. Underviser  i jazz torsdager.
Kyra Althèn Bergmann

Kyra studerer ved KHiO. Hun er tidligere elev ved Base 23 i Stockholm hvor hun også har undervist. Mottok elevstipend ved samme skole i 2015. Hun har danset ved bl.a. ulike show på SVT, TV4, Kungliga slottet, Nobel efterfest, Studentsamskipnaden i Oslo, samt flere show og eventer i regi av Base 23 Stockholm Dance Academy. mm. Hun danset Eurovision Young Dancers i 2015 som semifinalist for Sverige.

Bodil Vikane Hindrum
Bodil er født og oppvokst i Asker og begynte å danse på Kristine Glennes Ballettskole da hun var 11 år. Danseutdannelsen startet ved Flow dance Education (2013–2014), og hun tok deretter pedagogisk utdannelse på Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazzdans (2014–2017). Bodil har i mange år vært interessert i pedagog- og koreografrollen, i alt fra revytiden på Asker videregående til oppsetting av egen forestilling på Scenehuset høsten 2016. Hun har de siste årene vært med på ulike oppsetninger som medlem av vogue kompaniet Meraki, ledet av Cassandra Moldenhauer. Som f. Esk. Urban Moves, Mesure your crew, og Stjernekamp.
Julie Schartum Dokken
Julie Schartum Dokken
Klassisk ballet, tåspiss

Julie har en bachelorgrad i ballett fra Kunsthøyskolen i Oslo og har tatt praktisk pedagogisk utdanning ved samme sted (2016–17). Hun hadde praksis og var vikar ved Edvard Munch vgs. Hun har også undervist ved bl.a. Kirkenær ballettskole og jobber for tiden ved Den Norske Opera og Ballett med undervisning i dans og koreografi for barnekoret. Julie er også vikar ved ballettskolen ved DNO&B. Hun har danset i bl.a: Eurovision Young Dancers (EBU), for bandet Tusmørket, i produksjoner for To the Pointe Ballet Productions, Ballerina Productions, Byfestivalen/Wuthering heights og mye mer på de i Norge og internasjonalt.

Mads Marsteen Helde
Mads er utdannet ved Balettakademien i Gøteborg. Han er fra Kristiansund og gikk på Atlanten Vgs. Mer info kommer.


Publiseringsløsning av Imbera AS