Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Dans

Seksjon dansLiv Greve Greli
Liv Greve Greli
fagansvarlig for dans
Liv Greli er fagansvarlig for dans i Oslo musikk- og kulturskole. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (nå KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo musikk- og kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg v.g.s (nå-Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (nå: Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans. 
Hege Nordahl-Angell
Hege Nordahl-Angell
fagkonsulent dans, underviser i jazz
Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (KHiO), med hovedfag i jazz. Hun har undervist ved Spin Off Dansestudio AS i en rekke år. Har undervist i jazz ved Lillestrøm, Rud videregående danselinje og Elvebakken videregående. Underviser ved Edv.Munch vid. og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har koregrafert for Spin Off Forstudium sin juleforestilling og for kveldsskolens elevforestillinger, Ungdomskompaniet og Schous Dansekompani. Hun var prosjektkoordinator for Spin Offs Jubileumsforestilling 2007 og har vært prosjektleder og hatt regi for kveldsskolens elevforestillingen. Undervist PPU-studenter ved KHiO og vært sensor og veileder ved Norges Dansehøyskole. Underviser i jazz ved Schous Kulturstasjon. 
Cecilie Sleppen Ålskog (MOVE 2017)
Cecilie Sleppen Ålskog (MOVE 2017)
fagkonsulent dans , underviser i klassisk ballett, samtidsdans, koordinator for Intensivt Kveldsstudium

Cecilie er utdannet ved Norges Dansehøyskole og videreutdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og DOCH i Stockholm. Hun har undervist ved flere skoler i Oslo og omegn og veileder PPU studenter ved KHiO i sin praksis. Som danser og koreograf har hun gjort flere scenekunstproduksjoner, selvstendig og i samarbeid med andre. Hun har som dansekunstner samarbeidet med blant annet Komma danseteater, Å/G scenekunstkompani, Haugen Produksjoner, Panta Rei Danseteater, Katarina Skår Henriksen, Ulvestad/Dinesen, Skisser i bevegelse, Annette Brandander, Tony Tran m.fl. Arbeidet har variert fra DKS-turné, forestillinger ved større teatre, til festivaler og scenekunst i det offentlige rom. Hun studerer på deltid Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. Underviser samtidsdans på årets sommerkurs (Kurs nr.17+ helgekurs for ungdom og nivå 1 lørdag 24 og søndag 25.juni) 

 
Anne Lundkvist
Anne Lundkvist
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Anne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med jazzfordypning, og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i ”Veiledning og coaching” ved HIOA og sertifisert pilates-instruktør. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i ”Fame the musikal” i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som ”Einsam” og ”Mot skogen” med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a. danselinjen ved Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off Forstudium i Dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off Forstudium i Dans` sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Schous elevforestillinger.
 
 
Amalie Eggen
Amalie Eggen
hip hop, streetjazz
Amalie gikk Intensivt kveldsstudium ved Spin Off Dansestudio i 2002–2003. Hun har vært medlem av Hip Hop crew Cre-8/Da-Yo siden 2003 og utøvende freelancedanser fra 2006. Hun har danset for store artister som bl.a. Madcon, Samsaya, Admiral P og gjort utallige TV-, musikkvideo- og sceneopptredener. Hun har jobbet som skuespiller, sanger og danser i Great As I Am med Nordic Black Theatre (NBT) i 2015–2016, A Chorus Line på Chat Noir i 2014, The Legend med NBT i 2013 og Hair på Trøndelag Teater i 2012. Hun hadde hovedrollen i Romeo & Juliet med NBT, OsloFilharmonien og Bergensfilharmonien under Festspillene i Bergen i 2008–2011. Amalie er en allsidig utøver både på og bak scenen – som koreograf, koreografiassistent og dansekaptein i flere oppsetninger ved teatre, scene og TV. Amalie har jobbet som skuespiller i forestillingen Peter Pan ved Trøndelag teater vinteren 2017 og er tilbake f.o.m. høstsemesteret. 
Torbjørn Brunvand
Torbjørn har breaket siden 2000. Han ble kåret til beste breaker ved Aarhus Festival i 2005 og kom på 2. plass i Talk is cheap battle i Oslo samme år. I 2006 fikk han 1. plass og beste show ved Scandinavian Battle of the year, 1. plass ved Roskilde festival break battle og 1. plass på Time to Battle ved Malmøfestivalen. Han kom på 1. plass i King of the Ring i Kongsvinger i 2007 og ble plukket ut til å representere Norge i NORDIC BC ONE (Stockholm) i juni 2007. Torbjørn har danset i en rekke show, blant annet Interstate hip hop festival show med Warlocks i Aarhus festuge (Danmark), releaseparty for Smirnoff Twist, Fugazi nattklubb, 80s party Ulricehamn (Gøteborg), Show for Madshus’ 100 årsjubileum i Håkonshallen, Show Braunsweig (Tyskland), Battle Of The Year og 3rd round knock out på Rockefeller. Han har undervist siden 2003 ved forskjellige skoler.
Emanuel Hem
Emanuel Hem
jazz, samtidsdans, Kreative timer Intensivt Kveldsstudium, Schous Ungdomskompani, teamleder samtidsdans
Emanuel er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008/09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009/10), illusjonisten Alexx Alexxanders Norgesturne En Magisk aften (høsten 2010) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Blindern videregående 2014/2015. Hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra,  Grønn Rustog Sirkus Kadavra  i 2015 - alle på Riksscenen. Underviser Schous Ungdomskompani   Han har ansvar for de kreative timene for Intensivt Kveldsstudium i Dans 2015/16.
Vivild B. Hoaas
Vivild underviser i pilates. Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO) og er videreutdannet Pilates-instruktør. Hun har jobbet som danser og koreograf i flere år og har satt opp en rekke egne produksjoner. Elevene på Pilates-timene vil dra nytte av hennes solide kompetanse som danser. Høsten 2008 jobbet hun med elever ved Intensivt Kveldsstudium med deres kreative oppgaver og improvisasjon, og hun hadde ansvar for interne og eksterne visninger (Kudramuda og Julekonserten). 
Kristine Jensen
Kristine Jensen
Samtidsdans
Kristine er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2006-07), og Bachelor i dans og pedagogikk (2010) ved Den Norske Balletthøyskole (nå: Norges Dansehøyskole) hvor hun tok fordypning moderne- og samtidsdans. Kristine har gjort koreografier av Tharan Revfem, Bruno Caverna, Kari Hoaas og Bibbi Winberg, og hun har jobbet som danser for Brandt Brauer Frick. Hun underviser release-basert moderne dans, og hun har koreografert for våre årlige elevforestillinger.
Janne Lambertsen
Janne Lambertsen
kreativ dans, foreldre og barn, teamleder for barnekurs
Janne er utdannet førskolelærer og har gått «One Year Course» ved Laban Centre for Movement and Dance i London. Hun er også utdannet Gestaltterapeut. Janne etablerte Villa Rosa barnehage sammen med May Britt Heitmann (1996–2000), der hun også var pedagogisk leder. Hun har vært støttepedagog i Pedagogisk Team i Grunerløkka bydel, pedagogisk leder i Fredensborg barnehage, styrer og pedagogisk leder i Ljan menighets korttidsbarnehage. Janne arbeider i dag som pedagogisk leder i Åsenhagen Åpen barnehage. Hun har holdt diverse kurs i kreativ dans for barnehagepersonell, førskolelærerstudenter, ved Østlandsk Lærerstevne m.m. Janne har vært sensor i barnedans ved Den Norske Balletthøyskole og undervist ved samme høyskole siden 2006. Hun underviste i kreativ dans for barn ved Spin Off Dansestudio mellom 1991 og 2008, og fra 2008 ved Schous kulturstasjon.
Hanne Svarliaunet
Hanne Svarliaunet
barnedans, foreldre og barn
Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans.
Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og Aktuell med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Hanne har danset i blant annet ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og stykket ”Kick” av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble.
Karoline Woldseth
Karoline Woldseth
klassisk ballett, tåspiss, foreldre og barn og yoga
Karoline Woldseth er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Har undervist ved Proda (Trening for profesjonelle). Underviser også ved Spin Off Forstudium i Dans. Siden 2000 har  hun undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio, nå Oslo musikk- og kulturskole. Underviser for tiden hovedsakelig klassisk ballett. I hennes klasser vektlegges dynamikk og sats. Gjennom fraskyv og forlengelse fokuseres det på å kunne både spenne og slippe i muskulaturen. Underviser også fordypningstimer i klassisk ballett og anatomi for Intensivt Kveldsstudium. Koreografert for Schous årlige elevforestillinger.
Åse Marie Rannestad
Åse Marie Rannestad
klassisk ballett, strekk, teamleder klassisk ballett
Åse Marie Rannestad er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (Bachelor i dans og pedagogikk) hvor hun ble uteksaminert i 2005. Våren 2008 hadde hun et halvt års studieopphold i Berlin. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør, har lang og allsidig erfaring som pedagog blant annet fra videregående skole, Spin Off forstudium i dans, folkehøgskoler og Universitetet i Stavanger (Fagelærerutdanning i dans). Åse jobber som utøvende danser og studerer nå Master i dans ved KHiO 2015 – 17. Hun har danset i større oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett og Det Norske Teatret. De siste årene har hun hatt aktiv turnévirksomhet med Den Kulturelle Skolesekken.
Jenny Gjerlow
Jenny har bakgrunn fra både samba og yoga. Hun har fordypning i dans fra Brasil, Australia og Argentina og har deltatt i show for blant annet Skal vi danse og Stjernekamp på TV. Jenny har undervist i yoga i mer enn 14 år. Hun har i tillegg til dette jobbet som lærer i 6 år. Jenny har en praktisk tilnærming til yoga og gir alle sine elever god personlig veiledning – uansett nivå. Vi setter høsten 2016 opp en ny yoga time for nybegynnere mandager i tillegg til timen onsdag som fra høsten blir litt øvede. 
Ingvild M. Skjøtskift (MOVE 2017)
Ingvild M. Skjøtskift (MOVE 2017)
klassisk ballett, barnedans

Ingvild Mæhle Skjøtskift er fra Oppdal i Trøndelag, og har sin utdanning fra Trondheim Katerdalskole (2004-2007) og Universitet i Stavanger (2007-2010). Hun har vært ansatt ved OMK Schous siden 2012, i tillegg til å undervise ved flere andre danseskoler i Akershus. Hun underviser også i dans ved Westerdals Oslo ACT på skuespillerlinjen. Ingvild er aktiv som freelance dansekunstner, og har arbeidet blant annet for Melodi Grand Prix, Rom for dans i forestillingen «A4» og Dans/5 med sitt eget stykke «Circles». Hun underviser i klassisk ballett (kurs nr.6) under sommerkurset + Artcamp. Ellers i året underviser hun i klassisk ballett for barn, ungdom og voksne + barnedans.


 
 
 
Anita Vilenica
Anita Vilenica
jazz, klassisk ballett og samtidsdans
Anita er utdannet faglærer i dans ved Universitetet i Stavanger (danser og pedagog), samt psykologi ve Universitetet i Oslo og personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Hun jobber som danser, pedagog og koreograf og har danset i hiphopkompaniet TKSPINN samt de moderne dansekompaniene TANNSIA Dance Company og Random Transformations Dance Company i London. Anita er en av initiativtakerne til dansekompaniet KompaniKontra, hvor hun har gjort en rekke forestillinger, koreografioppdrag og turnéer. I tillegg har hun gjort større og mindre oppdrag med iVy DaNcE. Anita har bred undervisningserfaring fra bl.a. danselinjen på Kirkeparken videregående skole, Det Norske Dansecenter, KBG og Stiftelsen Studio Nille. Underviser i jazz, klassisk ballett og samtidsdans (moderne) på Sagene, Koreografert for Schous dansekompani og undervist ved tidligere talentprosjekt.
Mariko Jancey
Mariko Jancey
Kreativ dans, samtidsdans
Mariko har gått på Intensivt Kveldsstudium i Dans på Schous Kulturstasjon. Utdannet ved Norges Dansehøyskole (tidl.Den Norske Balletthøyskole) med moderne og samtidsdans som hovedfag. Hun hadde sin praksis i klassisk og moderne dans ved Schous høsten 2012 og undervist ved Schous siden. Underviste i Japan høsten 2013. Satte opp egen koreografi på Scenehuset.
Ina-Helèn Oskarsen
Ina-Helèn Oskarsen
jazz, koordinator for Schous ungdomskompani
Ina-Helèn er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008–11 og Praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 2014–15. I 2007–08 gikk hun Spin Off Forstudium i dans. Hun har danset i blant annet Everyone Alive Want's Answers på Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund), Mormor og de 8 ungene (PARADOX FILMS), SOD  med ilDance-kompani i Gøteborg (koreografi Lee Brummer / Israel Aloni), En som vi – eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm, Guldbagge galaen (åpningsnummer) ved Cirkus i Stockholm, Hemma hos mig ved Kulturhuset i Stockholm og Naken, exposed, rädd och närvös ved Moderna Dansteatern i Stockholm. Hun har også danset i finalenummeret til Idolfinalen 2010 i Globen i Stockholm. Ina-Helèn underviser og koreograferer også ved Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som Ung og aktiv dansekunstner i Nittedal og  koreograferet Spin Off Forstudium i dans sin juleforestilling i 2015.
Helle Østensvik
Helle Østensvik
klassisk ballett, tåspiss, koordinator Schous ballettkompani
Helle har utdannelse i klassisk ballett fra Den Norske Operas Ballettskole og Hungarian Dance Academy. Hun har vært ansatt i Donetsk State Opera and Ballet Theatre i Ukraina, og gjestedanset ved Northeast Youth Ballet i Massachusetts, USA. Har blant annet deltatt i oppsetninger av Le Corsaire, Don Quixote, Nøtteknekkeren, Coppelia, Giselle og “Tempo” av Robert North.
Tuva Lindberg
Tuva Lindberg
Klassisk ballett

Tuva Lindberg har gått Praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 2013 – 2014. Fra tidligere har hun en Bachelor i jazz og klassisk med pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole). Tuva har undervisningserfaring andre ballettskoler i ulike dansestiler. Hun jobbet som danselærer for barn og ungdom ved Atelier Favela i Nicaragua og i et tilsvarende danseprosjekt i Gambia gjennom Den Norske Balletthøyskolen våren 2010. Hun medvirket som danser og koreograf i forestillingen «Kleint» ved DNBH i 2010, og i forestillingen «Ticky Tacky» i Verkstedhallen i Trondheim 2009. Høsten 2014 startet Tuva som pedagog ved Oslo musikk- og kulturskole etter å ha hatt praksis ved skolen skoleåret 2012/13.

Ratih Windrati
Ratih Windrati
samtidsdans
Ratih har gått Spin Off Forstudium i Dans i Oslo og avsluttet våren 2008 dansepedagoglinjen ved Universitet i Stavanger. Hun var blant de 16 finalistene på Dansefeber på TVN i 2006. Ratih har medvirket som danser i flere show og oppsetninger, blant annet Gullfisken (2005) og installasjoner av Dybwikdans. Hun har tidligere undervist i jazz, klassisk og moderne ved Schous og på Steps dansestudio i Stavanger. Underviser i samtidsdans ved Schous Kulturstasjon.  
Silje Olava Bakken
Silje Olava Bakken
Jazz, hip hop, kreativ dans, klassisk ballett
Silje er utdannet Bachelor i dans med fordypning i pedagogikk ved Norges Dansehøyskole 2012–15. Hun studerte ved Intensivt kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon 2011–2012, hvor hun også hadde undervisningspraksis. Silje har vært danser i Schous dansekompani og underviser i blant annet hip hop, klassisk ballett, jazz og kreativ dans.
Hanna V. Skjeggestad
Hanna V. Skjeggestad
klassisk ballett, tåspiss, Schous ballettkompani - aspiranter
Hanna er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk (2015). Hun har erfaring fra undervisning ved Eidsvoll Ballettsenter, hvor hun også hadde undervisningspraksis i moderne og klassisk ballett. Hanna underviser også i tåspiss.
Jasmine Evensen
Jasmine Evensen
hip hop, girly style, streetjazz, koordinator for Schous hiphop kompani, teamleder for hip hop
Jasmine er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans. Hun har danset i gruppen Soulstars, og gjort diverse opptredener, blant annet for Omarion, Vg-lista topp 20 og Norske Talenter. Jasmine har en helt egen stil og underviser i Hip hop og Girlystyle på Schous. Timene hennes er fylt med masse energi, dynamikk, attitude og ikke minst danseglede. Girlystyle er en feminin hip hop stil med innslag av jazz, menn/gutter er også velkommen på timen. Studerte i LA høsten 2015.
Maria S. Saenger
Maria har blant annet trent ved Den Norske Operas Ballettskole og har hovedsakelig danset HipHop i en årrekke. Hun har vært medlem i HipHop-kompaniet Cre-8 siden 2005 og Floornights (break) siden 2007. Hun er også grunnlegger av kompaniet Shades (vouging). Fra 2013 – 2014 studerte Maria PPU ved Kunsthøyskolen i Oslo (KHiO). Hun har undervist ved en rekke skoler i Oslo og jobbet som danser i TV-produksjoner som bl.a. Spellemannsprisen med Madcon, Idol, Norske Talenter, Stjernekamp, The Voice og Senkveld i Spectrum. I tillegg har hun danset i ulike musikkvideoer som for eksempel Ylvis' «What does the Fox say?» og i ulike teaterforestillinger/show. Hun har også koreografert for ulike oppdrag. Underviser i hip hop ved vår avdeling på Tåsen senteret.
Kristian Vindenes (MOVE 2017)
Kristian er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans, ett år ved Ballettakademien i Stockholm og avslutter BA ved KHiO våren 2017. Han har undervist ved ulike skoler bl.a. i Bergen, Hønefoss og Stockholm, har koreografert for Schous Hip hop kompani, The Lab Concept som vant "Mesure your Crew" våren 2016.  Tidligere vært med i Bergens Gruppen MixMaster Cru som kom top10 i Norske Talenter 2012. Han kaller stilen sin for urban movement. Underviser i hip hop under årets sommerkurs (kurs nr.8 + helgen 24.og 25.juni)
Malin Persson
Malin Persson
kreativ dans, barnedans, foreldre og barn, jazz

Malin ble ferdig utdannet ved Norges Dansehøyskole i juni 2014, der hun også fikk sin Bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad og gikk danselinjen ved Halden videregående. Etter avsluttet videregående studier flyttet hun til København for å studere på Copenhagen Contemporary dance School i ett år. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog i Oslo, Halden og Lillehammer. 

Sara Forsberg
Sara Forsberg
Voguing, Girly style, permisjon våren 2017

Sara har gått Ballettlinjen på Fagerborg (nå.Edv. Munch) Hun har trent ballett, jazz og moderne. Sara oppdaget sin lidenskap for Hip Hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth i 2006 og deretter Cre-8. Sara flyttet til New York i 2009 hvor hun har fortsatt sin trening og jobbet som profesjonell danser. Hun jobbet med topp koreografer i bransjen og fått sjansen til å opptre for kjente artister som bla. Pitbull og diverse produksjoner for Nike og Good Morning America. I Norge har hun jobbet i tv-produksjoner som Stjernekamp, Adils hemmelige dansere og opptrådd på diverse shows som bla. Senkvelds 10 års jubileum. Sara er en allsidig danser, med hovedvekt på streetdance stiler som Voguing og hip Hop. 

Åse Marie Rannestad
Åse Marie Rannestad
klassisk ballett, strekk, teamleder klassisk ballett
Åse Marie Rannestad er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (Bachelor i dans og pedagogikk) hvor hun ble uteksaminert i 2005. Våren 2008 hadde hun et halvt års studieopphold i Berlin. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør, har lang og allsidig erfaring som pedagog blant annet fra videregående skole, Spin Off forstudium i dans, folkehøgskoler og Universitetet i Stavanger (Fagelærerutdanning i dans). Åse jobber som utøvende danser og studerer nå Master i dans ved KHiO 2015 – 17. Hun har danset i større oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett og Det Norske Teatret. De siste årene har hun hatt aktiv turnévirksomhet med Den Kulturelle Skolesekken.
Andrea Winsnes
Andrea Winsnes
kreativ dans, samtidsdans
Andrea har gått Spin Off Forstudium i Dans og går nå på Norges Dansehøyskole med fordypning i faget samtidsdans. Har vært fast vikar på Foreldre og barn og kreativ dans. Undervise i kreativ dans ved Stenbråten og vil høsten 2017 ha praksis i samtidsdans med ny time for 10-12 år.  
Karoline Heggedal
Karoline Heggedal
jazz, barnedans, Bjørnholt dansekompani
Karoline er utdannet ved Norges Dansehøyskole (BA dans med pedagogikk) 2011-13. Gikk Universitetet i Stavanger høsten 2010 og Follo folkehøyskole 2009-10. Jobbet som frivillig under Coda festivalen. Undervist ved kveldsskolen Unique og undervist flere år ved sommerskolen i Oslo, kurs i regi av Oslo musikk- og kulturskole. Danset under Håkonarspelet i Tromsø og en dansefestival i Finland. Karoline underviser i jazz og barnedans samt koreograferer for Bjørnholt Dansekompani.
 
Oda Karin Ytreøy
Oda Karin Ytreøy
Klassisk ballett
Oda Karin har gått Intensivt Kveldsstudium i Dans ved Schous 2009-10 og tatt BA dans med fordypning pedagogikk ved Norges Dansehøyskole 2010-13. Jobbet som danser og pedagog siden endt utdanning. Oda Karin underviser i klassisk ballett for barn ved  Fernanda Nissen. 
Karoline Bergh Ellingsen
Karoline Bergh Ellingsen startet danse-utdanningen sin ved Spin Off Forstudium Dans og fortsatte med en Bachelor i Dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger 2011-2014. Utvekslet i Nederland hos Fontys Dance Academy under studiene og det siste året har Karoline vært bosatt og jobbet freelance i Brussel. Der var hun knyttet opp mot et studio gjennom Untamed Productions og trente daglig med dansere fra kompani som Ultima Vez, Sidi larbi og Peeping Tom. Var involvert som danser i en workshop/creation med Inaki Azpillaga som ble vist på OFFestivalen, Garage29 i mai 2016. Har tidligere underviste Schous Artcamp og underviser på Bolteløkka og Rødtvet.

Undervise samtidsdans for nybegynnere for voksne og jobber i tillegg med egne prosjekter. Interessen for floorwork, improvisasjon, partnering og formidling er sentral i Karolines klasser, med sans for høyt tempo og rå fysikk. Vil ha åpen workshop til forestillingen UTOPIA på Riksscenen våren 2017.

Malene Sørlie
Malene Sørlie
jazz ("Moderne-jazz"), koreograf for Schous Dansekompani
Malene har sin utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole og Circle Dance Academy, samt erfaring fra ulike skoler i LA og New York. Som danser har hun gjort forestillinger som What A Difference A Day Made (Scenehuset), NOVA (Wallmans), Henne (Sandnes Kulturhus, DKS, RAS), Fear Infection (Riksscenen, DKS), og Fame (Turné). Hun har også danset i Melodi Grand Prix og andre eventer for Coca Cola, Coop, Bergans, Swix etc.
Hun har underviset og koreografert ved Spin Off Forstudium i Dans, Det Norske Teatret, Circle Dance Academy, Kristine Glennes Ballettskole, NRK og Norges Dansehøyskole. Hun underviser i stilen "moderne-jazz".
Albin «Abbe» Lindèn
Albin «Abbe» Lindèn
Girly style, Hip hop kompani 2
Abbe vil undervise Girly style torsdager våren 2017 og koreografer for Schous Hip hop kompani 2 sammen med Kristian Vindenes. Han har sin utdannelse fra Stockholm og går nå siste året ved KHiO, BA jazz. (mer info kommer)
Matilda Bosson
Matilda Bosson
Barnedans, klassisk ballett (Bjørnholt)

Matilda kommer fra Motala i Sverige og har gått på danselinjen ved både Kristinehams Folkehøgskola og Kaggeholm Folkehøgskola. Matilda danset seg siden gjennom tre år ved Norges Dansehøyskole der hun tok en bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne og samtidsdans. Under studiene hadde hun et utvekslingsopphold ved Institute for Dance Arts ved Anton Brukner Privatuniversitet i Østerrike.

Under studiene har Matilda jobbet med koreografer som Andreas Bjørneboe, Kari Hoaas, Tharan Revfem og Rui Horta. Våren 2014 var Matilda koreograf og danser i prosjektet "Dans for eldre" som ble støttet av Kulturrådet i Sverige. Matilda har bred undervisningserfaring fra diverse dansestudioer. 

Tania Rodriguez (gjestepedagog MOVE 2017)
Tania Rodríguez er født i Mexico City. Hun studerte klassisk ballett ved The National Institute of the Arts og komplementerte sin utdanning med sommerkurs ved The Cuban ballet school (Cuballet) i Havana, Cuba, og med Harlem ballet school (Comboloi) i Mexico City.  Tania startet sin karriere som profesjonell danser i Mexico Citys Ballet i 1991. I 1994 kom hun inn i Mexicos nasjonalballett hvor hun danset både klassiske roller samt moderne repertoar. I 2006, etter å deltatt ved Canada's National Ballet School’s Teacher Training Program (diploma TTPPD), flyttet Tania til Oslo for å undervise ved Kunsthøgskolen i Oslo, først som gjestepedagog og fra 2007 som en del av fakultetet, ansatt som førsteamanuensis. Hun setter stor pris på å kunne undervise profesjonelle dansere ved PRODA Profesjonell dansetrening og sommerkurs rundt i landet. Timene hennes på sommerkurset består av en oppvarmingsdel før klassen og en tøyedel til slutt.
Kristian Alm, (gjestepedagog MOVE 2017)

Kristian Alm har studert ved Operaens Ballettskole og ved Hamburg Ballet. Han har jobbet i Nasjonalballetten siden 1997, hvor han har danset flere store roller. I perioden 2003-2007 var han ansatt i Carte Blanche. Der gav han jevnlig kompaniklasser, samt klasser på turné og årlige audition.

Kristian har også undervist på Oslo Dance Seminar 2011, og gitt ballettklasser og workshop for ballettelever i Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø, Ålesund, Harstad, Svolvær, Longyearbyen, og Kunsthøgskolen i Oslo. Kristian har også koreografert for 21 utvalgte dansetalenter for DNO&B På Tå Hev, samt bestillingsverk til Lofoten International Art Festival, og Den Norske Operas Ballettskole.

Kristian fokuserer på dynamikk, flyt og forflytning i rommet i sine klasser.  Han underviser klassisk ballett (Kurs 2.) hver morgen og er en god start på dagen!

Foto: Erik Berg, DNO&B, «Shoot the Moon»

Trude Amalie Leirpoll (Gjestepedagog MOVE 2017)

Trude er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og BA jazz ved KHiO hvor hun gikk ut i 2013.

Trude har etter endt studie assistert Toni Ferraz og Merete Lingjærde ved KHiO. Hun har danset i ODE, gjort egne prosjekter og musikal. Deltok ved Spin Off`s Åpen Scene i 2016. Akkurat nå jobber hun med Panta Rei Danseteater. Har også holdt workshops for bl.a. «Dans uten grenser» og UKM i Førde.

Jobbet som koreografi assistent for Nina Lill Svendsen til avgangsklassen på Norges Dansehøyskole i 2016 "My place and space". Jobbet som koreografiassistent for Toni Ferraz på KHiO for 3.års jazzstudentenes høstforestilling "Diff´rent strokz".

Innstuderte Subjazz sitt stykke "PULP" for Edvard Munch`s 3.klasse våren 2017 og var med ODE-ung under Seanse i Volda. Trude skal både ha kurs for ungdom (kurs nr. 10.)  og proffe. (kurs nr. 4) 
Natalia Samulski Vik (gjestepedagog MOVE 2017)

Natalia er utdannet BA dans ved Copenhagen Contemporary Dance School I 2007. Hun har tatt Gaga Teacher Training Program.; ett år fulltidsutdanning for å bli sertifisert Gaga- lærer. Gaga er utviklet av Ohad Naharin og kan beskrives som «movement language». Hun har underviste Gaga People og Gaga dancer -klasser ved bl.a. i Studio Naim i Tel Aviv 2012 - 2015, ved Northwest Dance Project, Portland, Oregon, USA, 3 måneder i 2014, holdt workshop ved Conduit Dance, Portland i USA, 3 dagers workshop i “Gaga and movement” i samarbeid med Ron Amit og workshop i Gaga og repertoire i samarbeid med Shi Pratt. Natalia vil undervise Gaga Dancers klasse (Kurs nr.12 )

Timene er åpne for flere nivåer da man jobber individuelt.

Hvis du ikke har prøvd Gaga før, anbefaler vi deg å teste det ut i sommer!

Kristin Brathagen (gjestepedagog MOVE 2017)

Kristin Brathagen er utdannet ved Den Norske Operas Ballett Skole og Rambert School of Ballet and Contemporary Dance. I Norge har hun vært tilknyttet ulike kompanier som Den Norske Opera og Ballett, Moving Art, Navak Contemporary Dance Company, HerStay og Menneskedyret. Hun har også jobbet med prosjekter med IlDance og ved Gøteborgs Operaen i Sverige.

Hun hatt en daglig yoga praksis siden 2011, og tok en 200 t lærerutdannelse i AshtangaYoga med Alexander Medin på Puro Yoga i 2013-2014. Kristin underviser daglig Mysore style ved Puro Yoga og har nybegynner kurs ved YogaSyd. Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. I løpet av uken vil du få en innføring i ulike pusteteknikker, Solhilsen A og B, stående, sittende og noen avsluttende øvelser. Yoga timene vil være Ashtanga basert og passer for alle nivåer (kurs nr.11.)

Thea Ericson Aarnes
Thea Ericson Aarnes
samtidsdans, Bjørnholt dansekompani
Thea er utdannet ved BA dans ved Norges dansehøyskole, fordypning samtidsdans. Hun vil koreografere for Bjørnholt dansekompani våren 2017. Thea jobber som danser og pedagog og er medlem av Dansekollektivet.
Vigdis Langeggen
Vigdis Langeggen
bevegelses-fag ved Forstudium teater, sommerkurs i moderne og klassisk
Vigdis er utdannet ved ettårig Forstudium i dans 1995–96, Kunsthøgskolen i Oslo og videre studier innen samtidsdans og improvisasjon i bl.a. Amsterdam og Berlin. Hun jobber som dansekunstner og pedagog og underviser ved Spin Off Forstudium i Dans, Forstudium teater, danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, KHiO og PRODA. Vigdis har lang erfaring med improvisasjon, både i studio, på scene og i uterom. Hun har koreografert for Spin Off Forstudium i dans, Dissimilis, og danselinjene ved Edvard Munch og Lillestrøm videregående skoler. Hun var med å starte Rubato i 2006 som blant annet har vist filmen Level 6 på Ny norsk dans-festivalen, Et øyeblikk etter på Scenehuset og I morgen på Kolben teater. Vigdis underviser i klassisk ballett og samtidsdans på årets sommerkurset på Schous. På timene er hun opptatt av tilstedeværelse, lytting, lek og oppdagelse i arbeidet med dans. Musikalitet og dynamikk er drivkraften til bevegelse og utgangspunktet for henne som danser og pedagog. Hun legger vekt på individuell veiledning og en funksjonell tilnærming til danseteknikk som gir frihet til bevegelse. Hver enkelt skal finne sin vei, både fysisk og musikalsk, gjennom improvisasjon, sekvenser og koreografi.


Publiseringsløsning av Imbera AS