Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Dans

Seksjon dansLiv Greve Greli
Liv Greve Greli
fagansvarlig for dans, underviser yoga
Liv Greli er fagansvarlig for dans i Kulturskolen. Hun er utdannet danser og pedagog ved Statens Balletthøyskole (KHiO) 82-85. Startet egen skole i 1985. I 1987 etablerte hun Spin Off Dansestudio as som hun drev i 21 år før den i 2008 ble en del av Oslo kulturskole. I 1995 etablerte hun sammen med Ingebjørg Hippe stiftelsen 1-årig Forstudium i dans (først endret til Skolen for samtidsdans, nå: Høyskolen for Dansekunst). Etablerte stiftelsen Spin Off Forstudium i dans i 2002 hvor hun er  kunstnerisk- og administrerende leder. Liv har hovedsakelig undervist i klassisk ballett, moderne og jazz. Har erfaring fra koreografiarbeid i teatergrupper og revyer, holdt flere instruktørkurs og vært sensor i jazzdans ved Fagerborg vgs. (Edv.Munch) og Den Norske Balletthøyskole (Norges Dansehøyskole) hvor hun også har vært veileder. Sittet i styret i Danseinformasjonen, Dansens Hus as og stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner. Styreleder og daglig leder i stiftelsen Spin Off Forstudium i Dans. Underviser en åpen time yoga våren 2018.
Hege Nordahl-Angell
Hege Nordahl-Angell
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Hege er utdannet ved Statens Balletthøyskole, pedagoglinjen (KHiO), med hovedfag i jazz. Hun har undervist ved Spin Off Dansestudio AS i en rekke år. Har undervist i jazz ved Lillestrøm, Rud videregående danselinje og Elvebakken videregående. Underviser ved Edv.Munch vid. og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har koregrafert for Spin Off Forstudium sin juleforestilling og for kveldsskolens elevforestillinger, Ungdomskompaniet og Schous Dansekompani. Hun var prosjektkoordinator for Spin Offs Jubileumsforestilling 2007 og har vært prosjektleder og hatt regi for kveldsskolens elevforestillingen. Undervist PPU-studenter ved KHiO og vært sensor og veileder ved Norges Dansehøyskole. Underviser i jazz og pilates ved Schous Kulturstasjon. 
Cecilie Sleppen Ålskog
Cecilie Sleppen Ålskog
fagkonsulent dans , underviser i klassisk ballett, samtidsdans, koordinator Schous fordypning

Cecilie er utdannet ved Norges Dansehøyskole og videreutdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og DOCH i Stockholm. Hun har undervist ved flere skoler i Oslo og omegn og veileder PPU studenter ved KHiO i sin praksis. Som danser og koreograf har hun gjort flere scenekunstproduksjoner, selvstendig og i samarbeid med andre. Hun har som dansekunstner samarbeidet med blant annet Komma danseteater, Å/G scenekunstkompani, Haugen Produksjoner, Panta Rei Danseteater, Katarina Skår Henriksen, Ulvestad/Dinesen, Skisser i bevegelse, Annette Brandander, Tony Tran m.fl. Arbeidet har variert fra DKS-turné, forestillinger ved større teatre, til festivaler og scenekunst i det offentlige rom. Hun har studert Nordic Master in Dance Studies ved NTNU. 

 
Anne Lundkvist
Anne Lundkvist
fagkonsulent dans, underviser i jazz og pilates
Anne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med jazzfordypning, og har hatt flere lengre opphold i LA og New York etter endt utdannelse. Hun har også videreutdanning i Veiledning og coaching ved Høgskolen i Oslo og Akershus og er sertifisert pilates-instruktør. Hun har danset i flere produksjoner i den kulturelle skolesekken som blant annet DOT av Tharan Revfem, Sofasamfunn med Komma Danseteater, danset i Fame the musical i 2010 med koreografi av Kristine Melby, har opptrådt på Lower Manhattan Art Leagues Spring Festival, koreografi av Jennifer Archibald. Hun har koreografert og danset i egne produksjoner som Einsam og Mot skogen med tekstforfatter/forteller Tone Bolstad. Anne har undervist ved bl.a. danselinjen ved Blindern VGS (tidl. Fagerborg), danselinjen ved Greveskogen VGS, Spin Off Forstudium i Dans og Asker dans- og ballettskole. Hun har også koreografert for Spin Off Forstudium i Dans sin juleforestilling, Schous dansekompani og for Schous elevforestillinger.
 
Amalie Eggen
Amalie Eggen
hip hop, street, teamleder hip hop
Amalie gikk Intensivt kveldsstudium ved Spin Off Dansestudio i 2002–2003. Hun har vært medlem av Hip Hop crew Cre-8/Da-Yo siden 2003 og utøvende freelancedanser fra 2006. Hun har danset for store artister som bl.a. Madcon, Samsaya, Admiral P og gjort utallige TV-, musikkvideo- og sceneopptredener. Hun har jobbet som skuespiller, sanger og danser i Great As I Am med Nordic Black Theatre (NBT) i 2015–2016, A Chorus Line på Chat Noir i 2014, The Legend med NBT i 2013 og Hair på Trøndelag Teater i 2012. Hun hadde hovedrollen i Romeo & Juliet med NBT, OsloFilharmonien og Bergensfilharmonien under Festspillene i Bergen i 2008–2011. Amalie er en allsidig utøver både på og bak scenen – som koreograf, koreografiassistent og dansekaptein i flere oppsetninger ved teatre, scene og TV. Amalie har jobbet som skuespiller i forestillingen Peter Pan ved Trøndelag teater våren 2017. 
Torbjørn Brunvand
Torbjørn har breaket siden 2000. Han ble kåret til beste breaker ved Aarhus Festival i 2005 og kom på 2. plass i Talk is cheap battle i Oslo samme år. I 2006 fikk han 1. plass og beste show ved Scandinavian Battle of the year, 1. plass ved Roskilde festival break battle og 1. plass på Time to Battle ved Malmøfestivalen. Han kom på 1. plass i King of the Ring i Kongsvinger i 2007 og ble plukket ut til å representere Norge i NORDIC BC ONE (Stockholm) i juni 2007. Torbjørn har danset i en rekke show, blant annet Interstate hip hop festival show med Warlocks i Aarhus festuge (Danmark), releaseparty for Smirnoff Twist, Fugazi nattklubb, 80s party Ulricehamn (Gøteborg), Show for Madshus’ 100 årsjubileum i Håkonshallen, Show Braunsweig (Tyskland), Battle Of The Year og 3rd round knock out på Rockefeller. Han har undervist siden 2003 ved forskjellige skoler.
Emanuel Hem
Emanuel Hem
jazz, samtidsdans, Schous Ungdomskompani, teamleder samtidsdans
Emanuel er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og ble uteksaminert våren 2010 med en faglærerutdanning (BA) i dans fra Universitetet i Stavanger (danser og pedagog). Han har blant annet danset og koreografert ved kulturhovedstaden Stavanger (2008), Pasjon (2008) i Stavanger domkirke, Eurovision Memorylane (2008), Melodi kvasi grandprix (2007–2010), Reportoarforestillingen Moves peripheries (2009), dinnershowet Showdance i Atlantic hall (2008/09), forestillingene Forandringer i Sandnes Kulturhus (2010), forestillingen 4 i den kulturelle skolesekken (2009/10), illusjonisten Alexx Alexxanders Norgesturne En Magisk aften (høsten 2010) og diverse andre større og mindre oppsetninger og show de siste årene. Han har tidligere undervist ved blant annet Steps dansestudio, danse/ballettlinjene ved Blindern videregående 2014/2015. Hatt regi på elevforestillingene Avsnitt, Abra Kadavra, Grønn Rust og Sirkus Kadavra i 2015 – alle på Riksscenen. Emanuel underviser Schous Ungdomskompani. Hans samtidsdanstimer består av både, improvisasjon, gulvarbeid, stående arbeid og forskjellige bevegelsessekvenser. Han tar utganspunkt i skjelettet og kroppens forutsetninger der tyngdekraft, musikalitet, spenning/avspenning, flyt og lekenhet er stikkord.
Vivild B. Hoaas
Vivild underviser i pilates. Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå: KHiO) og er videreutdannet Pilates-instruktør. Hun har jobbet som danser og koreograf i flere år og har satt opp en rekke egne produksjoner. Elevene på Pilates-timene vil dra nytte av hennes solide kompetanse som danser. Høsten 2008 jobbet hun med elever ved Intensivt Kveldsstudium med deres kreative oppgaver og improvisasjon, og hun har også hatt ansvar for interne og eksterne visninger.
Janne Lambertsen
Janne Lambertsen
dans for barn
Janne er utdannet førskolelærer og har gått «One Year Course» ved Laban Centre for Movement and Dance i London. Hun er også utdannet Gestaltterapeut. Janne etablerte Villa Rosa barnehage sammen med May Britt Heitmann (1996–2000), der hun også var pedagogisk leder. Hun har vært støttepedagog i Pedagogisk Team i Grunerløkka bydel, pedagogisk leder i Fredensborg barnehage, styrer og pedagogisk leder i Ljan menighets korttidsbarnehage. Janne arbeider i dag som pedagogisk leder i Åsenhagen Åpen barnehage. Hun har holdt diverse kurs i kreativ dans for barnehagepersonell, førskolelærerstudenter, ved Østlandsk Lærerstevne m.m. Janne har vært sensor i barnedans ved Den Norske Balletthøyskole og undervist ved samme høyskole siden 2006. Hun underviste i kreativ dans for barn ved Spin Off Dansestudio mellom 1991 og 2008, og fra 2008 ved Schous kulturstasjon.
Hanne Svarliaunet
Hanne Svarliaunet
dans for barn
Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne har danset i blant annet Tolerance of Delay and Forceful Exertion av Oliver Steele, New York, og stykket Kick av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket The Banshee med Tønsberg Irish Dance Ensemble. Hun er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og er med på forestillingen Sofasamfunn i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Karoline Woldseth
Karoline Woldseth
Klassisk ballett, tåspiss, foreldre og barn og yoga

Karoline er utdannet ved London Contemporary Dance School, The Place. Hun har videre fordypning i anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo. Karoline har danset og produsert forestillingen Match for og med barn i Norge, Palestina og Israel. Hun medvirket i Henriette Pedersens Utidig innsyn, koreograferte forestillingen Feline Formulae med komponisten Ben Dowsett og har medvirket i forskjellige produksjoner både innen dans, teater og underholdning, både i Norge, England, Israel, Sverige og Palestina. Siden 2000 har Karoline undervist i moderne, klassisk ballet og strekk ved Spin Off Dansestudio as, nå Oslo Kulturskole. Hun har også undervist ved Fagerborg vgs, Proda og Forstudium Teater ved Schous. Underviser ved Spin Off Forstudium i Dans.

Karoline underviser for tiden hovedsakelig klassisk ballett. I hennes klasser vektlegges dynamikk og sats. Gjennom fraskyv og forlengelse fokuseres det på å kunne både spenne og slippe i muskulaturen. Hun har også koreografert for Schous årlige elevforestillinger. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i Dans
Åse Marie Rannestad, permisjon 18-19
Åse Marie Rannestad, permisjon 18-19
samtidsdans, klassisk ballett

Åse Marie Rannestad er utdannet ved KHiO med BA i dans og pedagogikk (2005) og MA i utøvende dans (2017). Hun har lang erfaring som pedagog. Har undervist ved Universitet i Stavanger, Spin Off Forstudium i Dans, Oslo Kulturskole, samt en rekke videregående skoler og folkehøyskoler. Jobber som utøvende danser. Medvirket i oppsetninger ved Den Norske Opera & Ballett, Det Norske Teatret. Denne våren har hun turnert med forestillingen «På Lokalet» i regi av Sogn og Fjordane Teater. I samarbeid med Dybwikdans og Katma Scenekunst har hun også medvirket flere produksjoner for barn og unge.

Samtidsdansklassen jobber man med å finne en organisk oppbygning, som bidrar til at man oppnår flyt og frihet i egen kropp. Klassen er fysisk og dynamisk med mye bevegelse og bruk av rom, samtidig som musikalitet, uttrykk og variasjon i bevegelsesvokabular og vektlegges. Foto: Erica Hebbert/Spin Off Forstudium i dans

Ingvild M. Skjøtskift
Ingvild M. Skjøtskift
klassisk ballett, dans for barn og samtidsdans
Ingvild Mæhle Skjøtskift kommer fra Oppdal. Hun har sin utdanning fra Universitetet i Stavanger (2007–2010) og har vært ansatt ved Schous kulturstasjon siden 2012.  Hun er aktiv som freelance dansekunstner og jobber for tiden som danser i Panta Rei Danseteaters nyeste produksjon «TILT Grow». På ballett nivå 1 på MOVE 2018 underviser Ingvild  på litt øvet nivå. Hun fokuserer på musikalitet og formidling i tillegg til grunnleggende elementer som plassering, forlengelse og forflytning i sine klasser. Høsten 2018 vil hun undervise samtidsdans, dans for barn og klassisk ballett.
Ina-Helèn Oskarsen
Ina-Helèn Oskarsen
jazz, koordinator for Schous Ungdomskompani
Ina-Helèn er utdannet ved Ballettakademiet i Stockholm 2008–11 og praktisk-pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo 14–15. I 2007–08 gikk hun Spin Off Forstudium i dans. Hun har danset i blant annet Everyone Alive Want's Answers på Riksscenen (koreografi Marianne Kjærsund), Mormor og de 8 ungene (PARADOX FILMS), SOD  med ilDance-kompani i Gøteborg (koreografi Lee Brummer / Israel Aloni), En som vi – eksamensforestilling på Dansens Hus i Stockholm, Guldbagge galaen (åpningsnummer) ved Cirkus i Stockholm, Hemma hos mig ved Kulturhuset i Stockholm og Naken, exposed, rädd och närvös ved Moderna Dansteatern i Stockholm.  Danset i finalenummeret til Idolfinalen 2010 i Globen i Stockholm.  Underviser og koreograferer også ved Touch of Dance. Hun har mottatt kulturpris som Ung og aktiv dansekunstner i Nittedal. Har koreografert for Spin Off Forstudium i dans` juleforestilling i 2015.
Helle Østensvik
Helle Østensvik
Klassisk ballett, teamleder klassisk ballett
Helle har utdannelse i klassisk ballett fra Den Norske Operas Ballettskole og Hungarian Dance Academy. Hun har vært ansatt i Donetsk State Opera and Ballet Theatre i Ukraina, og gjestedanset ved Northeast Youth Ballet i Massachusetts, USA. Har blant annet deltatt i oppsetninger av Le Corsaire, Don Quixote, Nøtteknekkeren, Coppelia, Giselle og Tempo av Robert North. 
Silje Olava Bakken
Silje Olava Bakken
Jazz, hip hop, dans for barn
Silje Olava ble i 2015 uteksaminert ved Norges Dansehøyskole (NDH) med en bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i jazz. Hun jobber nå fulltids som dansepedagog, freelance danser og koreograf, både nasjonalt og internasjonalt. Før NDH studerte Silje Olava ved Intensivt kveldsstudium i dans ved Schous kulturstasjon. Hun danset i Schous Dansekompani fra 2012-2014 og hadde sin undervisningspraksis ved Schous høst 2014. Som freelance danser har Silje opptrådd både innenfor den kommersielle plattformen og den kunstneriske arenaen. Som kunstnerisk ansvarlig reiste hun sammen med en gruppe på 20 aktører til Macao sommeren 2016 og deltok på International Youth Dance Festival. Sommeren 2018 skal hun tilbake å opptre med hip hop crewet Radix, som hun er med-leder og medlem av. Høsten 2017 deltok hun sammen med Radix på dansefestivalen Tid for Dans der de viste sin kunstneriske produksjon «Blikkbox». Som produsent satte Silje Olava sommeren 2017 opp to forestillinger; en barneforestilling som premierte på Kilden Teater 1.juli, og forestillingen «Feast Your Eyes» (FYE) i Kampala senere samme måned. FYE var et samarbeidsprosjekt med lokale utøvere fra Kampala der de fremførte resultatet av en 2 ukers intensiv prosjektperiode.
Anita Vilenica (permisjon høsten 2018)
Anita Vilenica (permisjon høsten 2018)
jazz, klassisk ballett og samtidsdans
Anita er utdannet faglærer i dans ved Universitetet i Stavanger (danser og pedagog), samt psykologi ve Universitetet i Oslo og personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Hun jobber som danser, pedagog og koreograf og har danset i hiphopkompaniet TKSPINN samt de moderne dansekompaniene TANNSIA Dance Company og Random Transformations Dance Company i London. Anita er en av initiativtakerne til dansekompaniet KompaniKontra, hvor hun har gjort en rekke forestillinger, koreografioppdrag og turnéer. I tillegg har hun gjort større og mindre oppdrag med iVy DaNcE. Anita har bred undervisningserfaring fra bl.a. danselinjen på Kirkeparken videregående skole, Det Norske Dansecenter, KBG og Stiftelsen Studio Nille. Underviser i jazz, klassisk ballett og samtidsdans (moderne) på Sagene, Koreografert for Schous dansekompani og undervist ved tidligere talentprosjekt.
Hanna V. Skjeggestad
Hanna V. Skjeggestad
klassisk ballett, tåspiss, koordinator Schous ballettkompani - aspiranter
Hanna er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har en Bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk (2015). Hun har erfaring fra undervisning ved Eidsvoll Ballettsenter, hvor hun også hadde undervisningspraksis i moderne og klassisk ballett. Hanna underviser også i tåspiss.
Jasmine Evensen
Jasmine Evensen
hip hop, girly style, streetjazz, koordinator for Schous Urban DanceCompany I og II
Jasmine er utdannet ved Spin Off Forstudium i dans, og hadde et studieopphold Los Angeles, høsten 2015. Hun har danset i gruppen Soulstars, og gjort diverse opptredener, blant annet for Omarion, Vg-lista topp 20 og Norske Talenter. Jasmine har en helt egen stil og underviser i Hip hop og Girlystyle på Schous. Timene hennes er fylt med masse energi, dynamikk, attitude og ikke minst danseglede. 
Malin Persson
Malin Persson
dans for barn, foreldre og barn, teamleder barnekurs

Malin er utdannet ved Norges Dansehøyskole 2011–2014, hvor hun studerte Bachelor i dans med pedagogikk, fordypning moderne- og samtidsdans. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad og gikk danselinjen ved Halden videregående. Etter avsluttet videregående studier flyttet hun til København for å studere på Copenhagen Contemporary dance School i ett år. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog i Oslo, Halden og Lillehammer.

Sara Forsberg
Sara Forsberg
Voguing, Girly style, Heels
Sara har gått Ballettlinjen på Fagerborg (nå Edvard Munch vgs.). Hun har trent ballett, jazz og moderne. Sara oppdaget sin lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth i 2006 og deretter Cre-8. Sara flyttet til New York i 2009 hvor hun har fortsatt sin trening og jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med topp koreografer i bransjen og fått sjansen til å opptre for kjente artister som bla. Pitbull og diverse produksjoner for Nike og Good Morning America. I Norge har hun jobbet i tv-produksjoner som Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. Hun har også opptrådd på diverse shows som bla. Senkvelds 10-årsjubileum. Sara er en allsidig danser, med hovedvekt på streetdancestiler som Voguing og hip hop. Til høsten vil Sarah undervise en klasse "Heels". Det kreves at du har danset andre danseformer tidligere som hip hop, jazz mm. og er på et litt øvede/øvede nivå.  
Andrea Winsnes
Andrea Winsnes
Samtidsdans, jazz, klassisk ballett, foreldre og barn

Andrea er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans (2014-2015) og Norges Dansehøyskole (2015-2018), og har en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Andrea kommer fra Melhus, og har gått danselinja ved Trondheim Katedralskole. Hun har undervist og holdt workshops i Melhus og Trondheim, og har jobbet ved Kulturskolen i Oslo siden 2016. Andrea har opptrådt på blant annet Spin Off Åpen Scene 2016 og 2017, DANS:BARE 2017, og satte opp egen produksjon på Scenehuset høsten 2017.

Lene Melhus
Lene Melhus
Dans for barn, klassisk ballett, strekk
Lene er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med danseteknisk fordypning i moderne/samtidsdans og pedagogisk fordypning i klassisk ballett. Lene kommer fra Trondheim og gikk danselinja ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo. Hun har undervist og jobbet i administrasjonen ved flere ballettskoler i og rundt Oslo siden 2007. Har som danser gjort ulike show og tv-opptredener som f.eks Amanda-prisutdelingen og VG-lista Topp 20, gjort forestillinger under Ultima-festivalen i Oslo, og jobbet med Jill Sigman/Thinkdance i Oslo og New York. 
Kristian Vindenes
Kristian Vindenes
hip hop – Urban Contemporary
Kristian er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans, ett år ved Ballettakademien i Stockholm og avsluttet sin bachelor ved KHiO våren 2017. Han har undervist ved ulike skoler bl.a. i Bergen, Hønefoss og Stockholm, har koreografert for Schous Hip hop kompani, The Lab Concept som vant Mesure your Crew våren 2016. Tidligere vært med i Bergensgruppen MixMaster Cru som kom blant de 10 beste i Norske Talenter 2012. Kristian underviser i hip hop og urban contemporary.
Høsten 2018 vil han jobbe som danser i musikal i Tyskland. 
Bodil Vikane Hindrum
Bodil er født og oppvokst i Asker og begynte å danse på Kristine Glennes Ballettskole da hun var 11 år. Danseutdannelsen startet ved Flow dance Education (2013–2014), og hun studerte dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazzdans (2014–2017). Bodil har i mange år vært interessert i pedagog- og koreografrollen, i alt fra revytiden på Asker videregående til oppsetting av egen forestilling på Scenehuset høsten 2016. Hun har de siste årene vært med på ulike oppsetninger som medlem av vogue kompaniet Meraki. Som f. Esk. Urban Moves, Mesure your crew og Stjernekamp.
Julie Schartum Dokken
Julie Schartum Dokken
Klassisk ballett
Julie er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, med bachelorgrad i ballet. Hun har tatt PPU samme sted (2016–17). Julie har hatt praksis og fungert som vikar ved Edvard Munch vgs. Hun har undervist ved bl.a. Kirkenær ballettskole og jobbet ved Den Norske Opera og Ballett med undervisning i dans og koreografi for barnekoret. Hun har også vært vikar ved ballettskolen samme sted. Julie har danset i bl.a: Eurovision Young Dancers (EBU), for bandet Tusmørket, i produksjoner for To the Pointe Ballet Productions, Ballerina Productions, Byfestivalen/Wuthering hights, Wellefilm/ Ida Astero Tabaka i kunstfilmen Aries i serien The 12 Creatures of the Zodiac, Bodø Ballettkompani som Svanhilda i Coppélia, Open Evening in Theater aan het Spui med utdrag Safe as housesStudio 2 (Lightfoot & Léon), The land to land(Wang), Florida Classical Ballet (Kunstnerisk leder: Magaly Suarez), The Nutcracker (Suarez) og i Nasjonalballetten som reserve for corps de ballet, 2nd & 4th movement, Symphony in C (Balanchine), Reserve for corps de ballet, Snøfnuggenes vals, Nøtteknekkeren (D.Bjørn).
Mads Marsteen Helde

Mads er utdannet danser og pedagog ved Balettakademien i Göteborg (2010). Han har også etterutdanning som pedagog, PPU, med sin hovedpraksis i jazzdans, fra Kunsthøgskolen i Oslo (2013).

Etter studiene dro han hjem til Kristiansund og fikk tilbud om å ta over driften av sin gamle danseskole Anetts Danceteria. Han var pedagogisk og kunstnerisk leder av danseskolen i 4 år, og i denne perioden vokste den til å bli en av de største danseskolene på Vestlandet.

Mads jobber som danser og pedagog og har medvirket i forestillinger ved blant annet Det Norske Teatret, Operaen i Kristiansund, Teater Thalia, Gøteborgs Operaen og Euro Disney i Paris. Han har også bred erfaring som koreograf, bl.a. for musikalen ’Bucuresti’ i Liverpool (2011).


Oliver Paulsson

Oliver is a young dancer from Sweden who started taking his dancing seriously at the age of 10 after winning a chance to perform in The Ericsson Globe with Sweden´s hottest dance group at the time - Bounce. One thing lead to another and he started studying dance on a 3-year program at Lunds Dans- och Musikal Gymnasium. Since his graduation, Oliver has been performing in and travelling to countries like the U.S, Japan, U.K and many more. His travels culminated in getting signed by one of London´s biggest agencies - Mark Summers Casting & Management, who has worked with famous celebrities and brands like Michael Jackson, Whitney Houston, Rihanna, H&M, Smirnoff and many more. After his travels, Oliver decided to switch focus and deepen his interest in entrepreneurship and marketing, starting his own business organizing dance events and shows, a business that has sustained him financially (and spiritually)up until today. Now Oliver has once again switched focus and is moving to Oslo to study a 3-year long bachelor program in Jazz Dance at KHIO, something that will hopefully lead him to new opportunities in life in ways he could never imagine.

Kathrine Hønningstad
Kathrine Hønningstad er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen, nå Norges Dansehøyskole og etterutdannet to år i New York som danser og student. Kathrine har tatt ulike yogautdannelser og kurs, blant annet MediYoga og har fullført Oslo Yogas grunnutdanning.  Hun har vært fast vikar ved Schous våren 2018.
Anna Benedicte Andresen

Anna Benedicte går på Kunsthøyskolen i Oslo hvor hun utdanner seg som samtidsdanser.

Hun har undervist for PS:dance crew i Hamar og på kveldskole i Haugesund. Stilene hun har undervist i er hiphop, urban contemporary og moderne.

Har trent ballett, jazz, break og moderne, men underviser ofte en kombinasjon av det lyriske og det urbane siden det var hiphop jeg begynte med. Anna Benedicte elsker dans, og håper på at elevene har lyst til å dele gleden sammen med henne!

Djærika Buccat

Djærika er fra Namsos i Trøndelag og har gått på danselinja ved Olav Duun vgs, Fagerborg (nå Edvard Munch vgs) og Spin Off Forstudium i Dans. Hun er med i Aces crew, som har vært med på Norske Talenter, Åpen scene ved Spin Off og vant Measure Your Crew i 2015. Hun har koreografert for DDE konserten på Oslo Spektrum, Adjø Montebello og On Stage forestillinger på Riksscenen. Hun har danset i bl.a: Findings Festival for Karpe Diem, Idol, Stjernekamp, Veldedighetsgallaen og Nrk’s Juleparty. Nå for tiden leder hun Quick Style Kompani og underviser også ved Quick Style studio og Creative Studio i Drøbak.

 

Stine Dombeck
Stine Dombeck
Hip hop og klassisk for barn
Stine Dombeck er utdannet ved Norges Dansehøyskole og Flow Dance Education, Oslo. Hun har erfaring innen de fleste dansestiler og har jobbet som profesjonell danser i flere danseforestillinger og show, i musikkvideoer og tv-produskjoner. Våren 2017 kom Stine og voguing kompaniet Meraki til semifinalen i Norske Talenter. Som pedagog har Stine undervist ved flere danseskoler i Oslo og omegn i bl.a. Jazz, Ballett, Hip Hop, Vogue, Ragga, Girlstyle m.m
Josephine Gracia Slaaen
Josephine Gracia Slaaen
Urban contemporary

Josephine startet sin danseutdannelse ved Spin Off Forstudium i Dans før hun flyttet til Stockholm for å ta yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien. Vinteren 2017 var hun en del av Nudans kompani ved GöteborgsOperaen. Har videre trent i Los Angeles, på bl.a Millennium Dance Complex og Edge Performing Arts. Jobber som danser og koreograf og har koreografert for «Hairspray» i Ullensaker Kulturhus, eventer og prosjekter. Har vært med i musikkvideo for Veronica Maggio, Lemaitre, Aleksander With mfl., og danset på åpningen av «Skiskyting VM» og «NRKs Juleparty». Høsten 2018 er hun med i Siv Gaustad sitt verk i «Dans i 4 dimensjoner».  Klassene til Josephine er fulle av energi og danseglede, der musikalitet og formidling er i hovedfokus.Publiseringsløsning av Imbera AS