Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Førskole

Seksjon førskolePatrick Sørensen
Patrick Sørensen
undervisningsinspektør / visuell kunst, førskole-musikk og gitar

Patrick har en grunnutdanning i klassisk kontrabass fra Norges musikkhøyskole og har i tillegg studert pedagogikk, kunsthistorie, teatervitenskap og ledelse. Han har lang erfaring innenfor oppvekst- og kulturfeltet i Oslo, blant annet som avdelingsleder i oppvekstavdelingen i bydel Grünerløkka. Patrick har vært undervisningsinspektør i kulturskolen siden 2015. 

Hilde Bratlie
Hilde Bratlie
musikk i livets begynnelse, fagseksjonsleder
Hilde er utdannet musikkpedagog fra Bergen Musikkonservatorium og Barratt Due Musikkinstitutt, med tilleggsutdanning i administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun har mange års erfaring med barnegrupper, sang og pianoundervisning. Hilde driver i tillegg en liten privat musikkskole i Oppegård, der hun blant annet har inspirasjonskurs for førskolelærere og andre interesserte.
Ida Svanes Ziener
Ida har utøvende utdanning (klassisk gitar), og pedagogisk utdanning fra Institutt for musikk i Trondheim og Barratt Due. Hun har vært ansatt i Oslo kulturskole siden 2010, og er også ansatt som musikkpedagog i Torshovhagen barnehage. I tillegg er hun aktiv som musiker under artistnavnet SVANES.  
Joachim Huby
Joachim Huby
førskole, musikkterapi
Joachim er utdannet musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole. Han har i tillegg utdanning i utøvende klassisk gitar fra Trinity College of Music i London. Joachim har mange års erfaring som musikkpedagog og musikkterapeut i både Storbritannia og Norge, og trives spesielt med gruppeundervisning. Han jobber også for Forandringshuset der han leder musikkgrupper for barn med ulike spesielle behov.


Publiseringsløsning av Imbera AS