Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Gitar

Seksjon gitarPatrick Sørensen
Patrick Sørensen
undervisningsinspektør / visuell kunst, førskole-musikk og gitar

Patrick har en grunnutdanning i klassisk kontrabass fra Norges musikkhøyskole og har i tillegg studert pedagogikk, kunsthistorie, teatervitenskap og ledelse. Han har lang erfaring innenfor oppvekst- og kulturfeltet i Oslo, blant annet som avdelingsleder i oppvekstavdelingen i bydel Grünerløkka. Patrick har vært undervisningsinspektør i kulturskolen siden 2015. 

Jørgen Malo
Jørgen Malo
el-bass, band
Jørgen underviser i el-bass og band på Trikkehallen kultur- og ungdomshus på Kjelsås. Han har storfag i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.
Jenny E. M. Midbjer
Jenny underviser i gitar, el.gitar, bass og klassisk gitar. Hun har fire års utdannelse som klassisk gitarist, med fordypning i samspill, fra Musikkonservatoriet i Trondheim og ettårig musikkpedagogeksamen fra Norges Musikkhøgskole. Jenny har mange års erfaring med undervisning. Tidligere har hun undervist i gitar ved Trondheim kommunale musikk- og kulturskole, Maya musikk- og kulturskole og Øvre Eiker musikk- og kulturskole. Jenny har en allsidig musikalsk bakgrunn, og hun har stor interesse for rock og jazz, i tillegg til klassisk musikk. Mange av Jennys elever har medvirket ved Oslo kulturskoles store konsertprosjekter, med blant annet Metallica- og Kiss-musikk.
Svein Hvitsten
Svein Hvitsten
gitar, band og lydstudio

Svein har Bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Musikkkonservatoriet ved Universitetet i Agder, og PPU fra Norges Musikkhøgskole. Ved siden av å undervise jobber han frilans som gitarist og studioprodusent med forskjellige artister, prosjekter, musikk til film og tv. 

Åsmund Stener Olsen
Åsmund Stener Olsen
gitar, gitarensemble
Åsmund er utdannet gitarist ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, Royal Conservatoire i Haag, Nederland, og Lemmens Instittutet i Leuven, Belgia. Har mottat en rekke stipendier og førstepris ved den 35. internasjonale gitarkonkurranse i Zwolle, Nederland. Ved siden av utøvende virksomhet og gitarundervisning på Oslo kulturskole er Åsmund også gitarlærer ved musikklinjen på Rud videregående skole i Bærum og veileder i faget instrumentaldidaktikk for klassisk gitar ved Norges musikkhøgskole.
Mattias Krohn Nielsen
Constantin «Cezar» Zavate
Cezar begynte sin musikalske karriere i Romania hvor han ble kjent for sitt eminente gitarspill med flere av landets største musikere. Han tok senere en Bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder, og PPU fra Norges Musikkhøgskole. Cezar behersker sitt instrument på det høyeste nivå og har hatt elever som har nådd til topps i både Norske talenter, X-faktor og MGP jr.
Felix Sipos
Felix Sipos
gitar, rytmisk, musikkproduksjon
Felix Sipos har en mastergrad fra musikkhøgskolen Conservatorul «George Enescu» i Iasi, Romania. Han har diplomeksamen i komposisjon, musikologi og musikpedagogikk. Hovedinstrumentet hans er gitar og han har vært medlem av to kjente fusion/jazz/rock-band fra Romania i perioden 1972 til 1984 – Transfer og Ethos. Siden 1977 har Felix jobbet som musikklærer da han begynte som gitarlærer i hjemlander Romania, ved den kommunale musikkskolen i Oradea. Han har deltatt på flere store jazzfestivaler, Sibiu 81, 82 og 83, samt utenlandsturneér med stopp i Norge i 1987. Etter en tid som freelancemusiker gikk han tilbake til gitarundervisning ved flere musikk- og kulturskoler og videregående skoler i Oslo og Akershus, og Oslo kulturskole i 1996. I 1994 tok han Praktisk Pedagogisk Utdanning men gitar (jazz) som hovedinstrument ved Norges Musikkhøgskole. Fra 2009 har han videreutdannet seg i musikkproduksjon og lydteknikk ved Norsk Institutt for Scene og Studio (NISS) Felix ønsker å videreføre all sin erfaring til elevene ved Oslo kulturskole gjennom flere tilbud: 1. Studioprosjekter hvor han deltar som musikkprodusent, lydtekniker og arrangør. 2. Improvisasjon, teori, samspill, inspilling tilrettelagt for gitarister.
Tomas Krakowski
Norsk gitarist, født i Stavanger og utdannet på Det Kgl, Danske Musikkonservatorium og Universitetet i Lund med Per-Olof Johnsson som lærer. Videre studier med José Tomás i Alicante. Debuterte i København 1988 og i Universitetets Aula Oslo 1994. Tomas Krakowski er aktiv som solist og kammermusiker og har et nært samarbeid med førende komponister. Han er anerkjent som prosjektleder og arrangerer kurs og masterclasses med fremstående musikere, bl.a John Williams (1997 og 2006) og den legendariske pianist Alicia de Laroccha (2001). Tomas Krakowski var stifter av og leder for Copenhagen Guitar Festival 1995–2003, ansatt som musikkleder i Rundetaarn fra 1995 – 2009. Gitarlærer på Musisk Skole Kalundborg fra 2009–2012 og fra 2012 ansatt på Oslo kulturskole. Seksjonsleder, senere teamleder fra 2013 til 2016. I de senere årene har Tomas Krakowski fått oppmerksomhet med sine idéer om innstuderingsteknikk, og han holder jevnlig masterclasses og foredrag for unge musikere. Tomas Krakowski har mottatt en rekke priser og legater. Her skal nevnes Carl Nielsens Rejselegat 1988, Shellprisen 1989. Prisvinner i Concours International de Paris arrangert av Radio France i 1992, Knud Nissens Legat 1999. I 2008 ble han hedret av Dansk Guitar Selskab med Martin Haagensens Mindelegat som anerkjennelse for sitt arbeid for gitaren i Danmark.
Gaute Vaag

Gaute er musikkutdannet fra blant annet NTNU og Beerklee College Of Music og har pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Hedmark. Siden 2000 har han undervist i el-gitar og akustisk gitar, både privat og ved kulturskoler. Ved siden av undervisningen holder Gaute på med flere prosjekter, og han har spilt i band i alle år.

Eirik Berg Svela
Eirik Svela har sin utdannelse i jazzgitar fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I tillegg til en rekke jazz relaterte prosjekter har han erfaring fra eventband og teaterband, og har blant annet spilt på oppsetninger av 9 to 5 – The Musical og The Kathy Kirby Show. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing), og har spilt på den prisbelønte tv-serien Lilyhammer. I tillegg til å ha spilt på en rekke jazzklubber med egne og andres prosjekter, har Eirik opptrådt på blant annet Kongsberg jazzfestival og Molde jazzfestival. I England har Eirik jobbet som gitarlærer for flere kulturskoler, og har også jobbet som leder for Leeds avdelingen til School of Rock and Pop. School of Rock and Pop er et firma som tilbyr instrumentalundervisning, der all undervisningen foregår i band. Eirik har jobbet i Oslo kulturskole siden 2014, og fullfører for tiden et deltidsstudium i praktisk pedagogisk utdanning (PPU) ved Norges Musikk Høgskole.
Stine Lindseth

Stine har en bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøyskole, og underviser el-gitar, akustisk gitar og samspill. Utenom kulturskolen spiller hun i ulike prosjekter, og jobber som frilanse gitarist.

Håkon Oftung
Håkon Oftung
gitarkurs
Håkon Oftung er utdannet jazzgitarist og musikkpedagog ved Norges Musikkhøgskole, der han har studert under bl.a. Jon Eberson, Håkon Storm-Mathisen og Staffan William Olsson. Han er en allsidig gitarist som bl.a. har jobbet ved flere teateroppsetninger som Hair, Hairspray, Legally Blonde og Fame på Parkteatret i Moss, samt et bredt virke som musiker på østandsområdet. Hans spesialfelt er rytmisk musikk og spenner fra jazz og improvisasjon til pop, rock og folk.
Vegard Dozsko

Vegard har en bred musikalsk bakgrunn og kan med rette kalles en multi-instrumentalist. Vegard trakterer de fleste instrumenter med strenger og har i tillegg bakgrunn som studiotekniker og produsent.

Torjus Eggen
Torjus Eggen
kontrabass/bassgitar
Anita Schärer
Anita Schärer
musikkterapeut
Anita Schärer er utdannet musikkterapeut ved Norges musikkhøgskole, og ble uteksaminert med mastergrad i 2006. I Oslo kulturskole tar Anita inn elever med spesielle behov (barn/ungdom/voksne), og tilbyr både individualtimer og gruppetimer. I timene benyttes instrumenter som trommer, gitar og piano m.m. i aktiviteter som improvisasjon, sang, låtskriving og annet. Fokus ligger på målsetninger knyttet til elevens opplevelse av trivsel og trygghet, glede og mestring gjennom musikkaktiviteter. I samarbeid med gitarist og gitarpedagog Ole Dag Ledang har Anita også ledet musikksamværsgrupper for unge voksne i psykiatrien. Anita er aktiv som vokalist i flere ulike band med repertoar innen sjangre som blues, jazz, viser og folketoner. 
Joachim Huby
Joachim Huby
førskole, musikkterapi
Joachim er utdannet musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole. Han har i tillegg utdanning i utøvende klassisk gitar fra Trinity College of Music i London. Joachim har mange års erfaring som musikkpedagog og musikkterapeut i både Storbritannia og Norge, og trives spesielt med gruppeundervisning. Han jobber også for Forandringshuset der han leder musikkgrupper for barn med ulike spesielle behov.


Publiseringsløsning av Imbera AS