Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Pop, rock og jazz

Pop, rock og jazzPatrick Sørensen
Patrick Sørensen
undervisningsinspektør / visuell kunst, førskole-musikk og gitar

Patrick har en grunnutdanning i klassisk kontrabass fra Norges musikkhøyskole og har i tillegg studert pedagogikk, kunsthistorie, teatervitenskap og ledelse. Han har lang erfaring innenfor oppvekst- og kulturfeltet i Oslo, blant annet som avdelingsleder i oppvekstavdelingen i bydel Grünerløkka. Patrick har vært undervisningsinspektør i kulturskolen siden 2015. 

Jacob Willersrud
Jacob Willersrud
trommesett og band
Jacob har bachelor med videreutdanning fra rytmisk linje, Musikkonservatoriet i Agder, og har mastergrad i improvisert musikkk/jazz fra Norges Musikkhøgskole. Han har undervist siden 2000, for det meste ved kulturskoler, men også privat og ved folkehøgskoler og videregående skoler. Med impro-trioen Art Directors har Jacob spilt på de fleste jazzfestivaler i Norge, hatt to opphold i USA, samt gjort to Europa-turneer. Trioen har også spilt flere konserter i Norge, blant annet på jazzklubber og gallerier. Jacob har spilt med artister og band i sjangre som rock, blues, pop, country og jazz. Han har også laget musikk til tre dokumentarfilmer. Jacob har vært ansatt i Oslo kulturskole siden 2006 og underviser i trommesett.
 
Kari Rolland
Kari Rolland
saksofon / improvisasjon / prestasjonsforberedelse / lørdagsskolen
Kari har musikk hovedfag fra Universitetet i Oslo, og diverse etterutdanninger innenfor sine fag. Hun har jobbet frilans som utøver, pedagog, kapellmester, komponist og arrangør, samt kulturpolitisk, siden midten av 70-tallet. Hun har jobbet i Oslo kulturskole siden 1999. Her underviser hun i saksofon, improvisasjon, prestasjonsforberedelse og i lørdagsskolen. Utenfor kulturskolen gjør Kari også seminarer og workshops for korps, kor, orkestre, andre kulturskoler etc. i improvisasjon og Soundpainting. Hun tar dessuten frilansoppdrag som utøver og underviser i instrumentaldidaktikk for saksofon ved Norges musikkhøgskole.
Anita Bækken
Anita Bækken
sang og piano
Svein Hvitsten
Svein Hvitsten
gitar, band og lydstudio

Svein har Bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Musikkkonservatoriet ved Universitetet i Agder, og PPU fra Norges Musikkhøgskole. Ved siden av å undervise jobber han frilans som gitarist og studioprodusent med forskjellige artister, prosjekter, musikk til film og tv. 

Jørgen Malo
Jørgen Malo
el-bass, band
Jørgen underviser i el-bass og band på Trikkehallen kultur- og ungdomshus på Kjelsås. Han har storfag i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.
Constantin «Cezar» Zavate
Cezar begynte sin musikalske karriere i Romania hvor han ble kjent for sitt eminente gitarspill med flere av landets største musikere. Han tok senere en Bachelor i utøvende rytmisk musikk fra Musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder, og PPU fra Norges Musikkhøgskole. Cezar behersker sitt instrument på det høyeste nivå og har hatt elever som har nådd til topps i både Norske talenter, X-faktor og MGP jr.
Hilde Leite Gaupås
Hilde har utdannelse i jazzsang, pedagogikk, komposisjon og administrasjon/ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun har også tatt kurs innenfor pusteteknikk, og holder for tiden på med en videreutdanning for utøvende kunstnere om kreative prosesser. Hilde har erfaring fra ulike musikalske konstellasjoner, både som låtskriver og vokalist. Siden tidlig på 2000-tallet har hun fordypet seg i Kurt Weills musikk, med hovedvekt på hans samarbeid med Bertholt Brecht. I april 2015 ga hun ut det kritikerroste albumet Lonely Songs med 
Kurt Weill Ensemble (Sigrun Eng, cello, Morten Michelsen, klarinetter, Andreas utnem, trøorgel). Hilde har solid undervisningserfaring, både fra kulturskole, høgskole og universitet. Hun er opptatt av å skape en trygg og kreativ læringsarena, der elevene kan slippe fri fra hemninger og utfordre seg selv. Hilde jobber både med individuell undervisning og vokalensembler.
Kristian Wentzel Larsen

Kristian har bachelorgrad i utøvende rytmisk musikk fra Universitetet i Agder, med videreutdanning fra Norges Musikkhøgskole. Utenom å undervise i piano og keyboard er han en aktiv utøvende musiker som jobber frilans og fast med en rekke band og artister. Han er en allsidig musiker, og prosjektene han jobber med spenner fra pop, soul og jazz via metall til hiphop. Han har spilt på en rekke festivaler, albuminnspillinger og TV-programmer, i tillegg til å ha turnért i inn- og utland.

Stine Lindseth

Stine har en bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøyskole, og underviser el-gitar, akustisk gitar og samspill. Utenom kulturskolen spiller hun i ulike prosjekter, og jobber som frilanse gitarist.

Julie Tungevåg
Julie Tungevåg
keyboard / band

Julie Falkevik Tungevåg er keyboardlærer og samspillærer i Oslo kulturskoles avdeling for  pop, rock og jazz. I tillegg jobber hun også i Lørdagsskolen. Hun har studert ved utøvende rytmisk linje ved Universitetet i Agder og har en mastergrad i utøvende rytmisk piano, i tillegg til pedagogikk. Utenom å undervise ved Kulturskolen jobber Julie som frilans keyboardist og korist for en rekke artister, som f.eks Anja Skybakmoen, Anette Askvik og Astrid Ekern. Hun skriver også egen musikk og driver sitt eget band i tillegg til å spille for andre. 

Eirik Berg Svela
Eirik Svela har sin utdannelse i jazzgitar fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I tillegg til en rekke jazz relaterte prosjekter har han erfaring fra eventband og teaterband, og har blant annet spilt på oppsetninger av 9 to 5 – The Musical og The Kathy Kirby Show. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing), og har spilt på den prisbelønte tv-serien Lilyhammer. I tillegg til å ha spilt på en rekke jazzklubber med egne og andres prosjekter, har Eirik opptrådt på blant annet Kongsberg jazzfestival og Molde jazzfestival. I England har Eirik jobbet som gitarlærer for flere kulturskoler, og har også jobbet som leder for Leeds avdelingen til School of Rock and Pop. School of Rock and Pop er et firma som tilbyr instrumentalundervisning, der all undervisningen foregår i band. Eirik har jobbet i Oslo kulturskole siden 2014, og fullfører for tiden et deltidsstudium i praktisk pedagogisk utdanning (PPU) ved Norges Musikk Høgskole.
Harald Galåen
Harald Galåen
piano / keyboardkurs / samspill / musikkproduksjon

Harald underviser i piano, holder keyboardkurs og har også elever som ønsker å fordype seg i musikkproduksjon og orkestrering.  Harald er utdannet ved Universitetet i Oslo og  har lang erfaring som musikkprodusent, agent og arrangør og har de siste årene også produsert mye av musikkunderlaget til Oslo kulturskoles musikkteater. Harald er aktiv utøver og tidvis å finne på den norske musikkscene som pianist med ensembler innen pop, jazz, latinamerikansk, afrikansk og elektronika

Elin Ødegaard

Elin Ødegaard har faglærer- og klaverpedagogeksamen fra Musikkhøgskolen, har studert ved Institutt for musikk ved NTNU, og har vært hospitant i samspill ved Jazzlinja på konservatioriet i Trondheim med sang som instrument. Hun var distriksmusiker i Hammerefest, har arbeidet ved flere musikkskoler i Norge, og i tillegg har hun undervist i Jazz-sang ved UiO og ved NLA Høgskolen/Staffeldts gate. Som utøvende musiker innenfor jazz og world music, har hun ved siden av konserter gitt ut solo-CD og har deltatt på CD-innspillinger etc. Hun har vært sang- og klaverpedagog i ca 25 år og mestrer undervisning i de fleste sjangre, inkludert klassisk, folkemusikk og de aller fleste typer populærmusikk.  

Sølvi Hansen
Sølvi Hansen
sang / kordirigent, teamleder
Gaute Vaag

Gaute er musikkutdannet fra blant annet NTNU og Beerklee College Of Music og har pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Hedmark. Siden 2000 har han undervist i el-gitar og akustisk gitar, både privat og ved kulturskoler. Ved siden av undervisningen holder Gaute på med flere prosjekter, og han har spilt i band i alle år.

Einar Bergem (permisjon)
Einar Bergem (permisjon)
el-bass, kontrabass
Torjus Eggen
Torjus Eggen
kontrabass/bassgitar
Vegard Dozsko

Vegard har en bred musikalsk bakgrunn og kan med rette kalles en multi-instrumentalist. Vegard trakterer de fleste instrumenter med strenger og har i tillegg bakgrunn som studiotekniker og produsent.

Anna Natalie Aldema
Natalie Aldema er vokalist, komponist, tekstforfatter og bandleder fra Drammen. Natalie har sin utdannelse fra K.U.B.A jazzakademi i København og jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og sangtimer med blant andre jazzsangerinne Karin Krogh. I tillegg til flere turneer innenlands, har Aldema spilt på både rockefestival og flere av landets jazzfestivaler; Nattjazz, Oslo jazzfestival, Dølajzz og Trondhjem jazzfestival, og høstet en 5-er i Dagbladet for sitt album Dark Dew. Hun har gjennom det siste året tolket elleve kjente jazz-artister i månedlige tribute-konserter som husbandleder på LilleKampen. I disse dager planlegger hun plateinnspilling som vil bli en varm plate med standardlåter i cool-jazz-tradisjonen.
John Christer Vesttun


Publiseringsløsning av Imbera AS