Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Blokkfløyte

BlokkfløyteRuth Solveig Steinsland
Ruth Solveig Steinsland
undervisningsinspektør / sang, blokkfløyte, slagverk og harpe
Ruth Solveig Steinsland er utdannet musiker med instrumentene blokkfløyte og historisk obo. Parallelt med frilansvirksomhet som musiker har hun undervist i kulturskole, skole og på høyskoler i mange år. Hun har tidligere vært leder for Musikk, dans og dramalinjen på Kongsberg videregående skole og iverksatt og ledet flere konsertprosjekter bl.a. i samarbeid med kirkemusikere. 
Svein Egil Skotte
Svein Egil Skotte
blokkfløyte, fagseksjonsleder

Svein Egil har kandidateksamen med blokkfløyte hovedinstrument og pedagogisk seminar fra Norges Musikkhøgskole, samt diplomstudier fra Kongelig Konservatorium i Haag. Han har lang fartstid som solist og kammermusiker med ensembler som Oslo barokkorkester, Barokkanerne, Christiania Consort og Duo Incognito. Han har laget solistprogrammer for NRK, både radio og fjernsyn, og samarbeidet med mange kjente musikere. Han har også deltatt ved flere CD-produksjoner og turnert mange år for Rikskonsertene. Siden 1989 har Svein Egil vært leder for Blokkfløytistene Uranienborg, et blokkfløyteorkester som har gjennomført mange spennende prosjekter og konserter. For dette arbeidet mottok han Oslo Kommunes pris for ledere av amatørvirksomhet i 2003. Svein Egil har vært fast ansatt ved Oslo kulturskole siden 1994.

Johan Nicolai Mohn
Johan Nicolai Mohn
blokkfløyte
Johan Nicolai er utdannet ved Universitetet i Oslo, Norges Musikkhøyskole og Kongelig Konservatorium i Haag. Gjennom Oslo kulturskole har han bygget opp Blokkfløytistene St. Sunniva, med ca. 60 elever i alderen 8 til 20 år. Våren 2003 mottok han Oslo Kommunes Kulturstipend for dette arbeidet. Sommeren 2004 turnerte han i Italia med de eldste elevene. Johan Nicolai er også initiativtager til og leder for Oslo kulturskoles Gateorkester, et ensembleprosjekt med unge strykere og blokkfløytister. Orkesteret har blant annet opptrådt på konserter i Universitetets aula og Oslo rådhus i forbindelse med musikk- og kulturskolens uke de siste årene. Johan Nicolai har vært ansatt i Oslo kulturskole siden 1994.
Caroline Eidsten Dahl
Caroline er utdannet ved Griegakademiet i Bergen og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hvor hun hadde Dan Laurin som lærer. Caroline tok sin diplomeksamen med spesialisering innen kammermusikk i 2006. Hun har opptrådt både som solist og kammermusiker i Norge, Sverige, Danmark, England, Russland, Kina og India med ledende ensembler som Kremlin Chamber Orchestra, Drottningholms Barockensemble, Bergen Kammerensemble, Norsk Barokkorkester, Trondheimsolistene, Norsk Kammerorkester, Oslo Barokkorkester og ved Den Norske Opera og Ballett. Våren 2007 ble hun en av tre vinnere av Rikskonsertenes lanseringsprogram Intro-klassisk og hun mottok Statens kunstnerstipend for nyetablerte kunstnere i 2010 og 2011. Caroline har tidligere undervist ved Bergen kulturskole, Stockholm kulturskola og Lilla akademien. Hun har undervist ved Oslo kulturskole siden 2008.


Publiseringsløsning av Imbera AS