Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Klaver

Seksjon klaverLene Moløkken
Lene Moløkken
undervisningsinspektør / klaver, keyboard, orgel og trekkspill
Lene har vært ansatt i Kulturskolen siden høsten 2002, som danselærer og soneleder. Hun er utdannet piano- og musikkbarnehagepedagog ved Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges danselærerforbund. Hun har lang fartstid som musikk- og danselærer, både ved egen danseskole og ved Manglerud kunst- og musikkskole, der hun også var rektor i perioden 2000-02. Lene har også vært seksjonsleder for kultur i bydel Manglerud.
Elisabeth Hagen
Line Maria Hauge
Line Maria har fire års utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium. I tillegg har hun studert drama ved Høyskolen i Oslo. Line har vært ansatt ved Oslo kulturskole siden høsten 1992. Ved siden av å være klaverpedagog, jobber Line i grunnskolen som musikklærer. Hun har jobbet med ulike oppdrag innenfor musikkskolen, blant annet musikkbarnehage, musikk fra livets begynnelse og kor.
Bengt Olav Hansen
Hansen har vært ansatt som pianolærer ved OMK siden 2002, og underviser også privat foruten å være konsulent ved Nasjonalbiblioteket, avd. Musikk- og filmbiblioteket (Mediateket), samt frilans musiker og arrangør.

Utdannelse: Toneheim folkehøgskole (1989-90), Cand.Mag. fra Agder musikkonservatorium, Kristiansand (1990-94) og Cand.Philol med hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo (1993-97).

Som musiker har Hansen vært medlem av bl.a. bandene Im Nebel, The Colors Turned Red, Månen og Wholy Martin. Han har dermed medvirket på en rekke plateinnspillinger, deriblant også som gjestemusiker i Wunderkammer.

Hansen har bidratt med musikk til langfilmen Loop (2005) og kortfilmen Solitaire (2004). De siste par årene har han virket som konsertmusiker og arrangør for bl.a. cellisten og vokalisten Paulin Voss. Høsten 2011 gjennomførte og ledet Hansen en tur for OMKs klaverseksjon til Kesckemet, Ungarn og Raiding, Østerrike. Turen var arrangert i anledning Franz Liszts 200 årsjubileum, og innbefattet også kurs i Zoltàn Kodàlys pedagogiske prinsipper.
Olga Barychkina

Olga er pianist, akkompagnatør, pedagog og har vært ansatt i kulturskolen siden høst 1995. Hun underviser i klassisk, rytmisk/improvisert musikk, samspill og besifringsspill. Hun har lang pedagogisk fartstid og jobber med elever på alle nivåer: fra barnehage til talentskole/konsertpodiet. I 1998 (8.04-13.04) deltok hun som kulturskolelærer i Second International Methodological Forum for Music Teachers and Moscow Festival for Young Pianists-G. Neigaus
Olga har sin utdanning fra Musikkhøgskolen og Det Statlige Pedagogiske Institutt fra Russland, Moskvas Statlige Institutt for Internasjonale Økonomiske Relasjoner og Hovedfag i musikkvitenskap fra UiO, Cand. Philol. Tema for hovedoppgaven i musikkvitenskap var Talentskolen innen musikkskolen i Oslo. Fra forutsetninger til realisering med veiledere som Jon-Roar Bjørkvold, Even Ruud og Arvid Vollsnes. Hun har videreutdanninger fra Moskva senter for improvisert musikk og NMH: administrasjon og ledelse, kirkemusikk og orgelspill-improvisasjon (kantor kompetanse), musikkteoretisk fordypning: anvendt musikklærer, satslære og verdens musikkhistorie.

Dag Rune Heien
Dag Rune Heien
rytmisk og klassisk piano, keyboard og latinamerikansk verksted
Dag er lærer på piano og keyboard innenfor klassisk og rytmisk musikk. Han er også instruktør for samspillgrupper og latinverksteder. Han har vært ansatt ved Oslo kulturskole siden 1998 og arbeidet før det som instruktør for rockeband ved Sinsen kulturskole. Dag har også vært produsent for Rikskonsertene og laget skolekonserter i Hedmark fylke. Den musikalske utdannelsen har han bl.a. fra Universitetet i Oslo med et hovedfag i musikkvitenskap.
Sølvi Ådna Holmstrøm
Beata Peter-Griffiths
Beata er født i Polen og flyttet til Norge i 1987. Hun er utdannet fra Statens Musikkakademi i Lodz og har magistergrad med piano som hovedinstrument. I tillegg har hun to års pedagogisk utdannelse innenfor området instrument/vokal. Hun har jobbet som musikklærer og pianist i Polen, Sentral-Europa og Midtøsten før hun kom til Norge og OMK. Ved siden av undervisning har hun hatt flere engasjementer som pianist, blant annet for Kong Harald.
Haldis Øistad Rognli
Tatjana Tun
Tatjana Tun har fireårig musikkpedagogisk utdannelse fra Togliatti i Russland. Etter avlagt eksamen jobbet hun i 9 år i den statlige russisk musikkskolen i Togliatti hvor hun underviste musikkteori, klaver og akkompagnement. Siden 1993 har hun undervist i Oslo kulturskole. De siste årene har hun også jobbet med Lørdagsskolen. Mange av hennes elever har vunnet priser i konkurranser som UMM Pianomesterskap, Sparre Olsen konkurranse, Steinway Piano Festival osv. Flere av hennes elever har satset på en karriere innen musikk, tatt høyere musikkutdanning og blitt professionelle pianister og musikkpedagoger.
Anita Bækken
Anita Bækken
sang og piano
Ragnhild Eline Hoen
Ragnhild har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun har også en etterutdannelse i Musikk og helse fra Norges Musikkhøgskole. Hun begynte å undervise piano da hun var 17 år gammel og har vært ansatt i Oslo kulturskole siden januar 2015. Hennes opprinnelige sjanger er klassisk, men hun underviser også i besifring/vise. Hun skriver og arrangerer mye musikk selv, og brenner for både improvisasjon og komposisjon.
Rosanna Shamis
Irina Khoreva
Aleksandra Griffiths
Aleksandra Griffiths har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole der hun har tatt en bachelorgrad i utøvende klaver, Praktisk Pedagogisk Utdanning, Musikk og helse videreutdanning samt en Master i musikkterapi. Aleksandra har spilt mange konserter som solist, kammermusiker og akkompagnatør, har vært prisvinner i konkurranser og har spilt på radioprogrammet NRK klassisk. Aleksandra har også vært jury under Ungdommenes Musikkmesterskap for klaverklassen. Hun har undervist barn og ungdom i alle alder og har også hatt elever som har kommet seg inn på musikklinjer (videregåendeskole) og tatt høyere musikkutdanning.
Kristoffer Myhre Eng


Publiseringsløsning av Imbera AS