Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ SlagverkRuth Solveig Steinsland
Ruth Solveig Steinsland
undervisningsinspektør / sang, blokkfløyte, slagverk og harpe
Ruth Solveig Steinsland er utdannet musiker med instrumentene blokkfløyte og historisk obo. Parallelt med frilansvirksomhet som musiker har hun undervist i kulturskole, skole og på høyskoler i mange år. Hun har tidligere vært leder for Musikk, dans og dramalinjen på Kongsberg videregående skole og iverksatt og ledet flere konsertprosjekter bl.a. i samarbeid med kirkemusikere. 
Iwona Lipinska
Iwona Lipinska
slagverk, fagseksjonsleder
Jacob Willersrud
Jacob Willersrud
trommesett og band
Jacob har bachelor med videreutdanning fra rytmisk linje, Musikkonservatoriet i Agder, og har mastergrad i improvisert musikkk/jazz fra Norges Musikkhøgskole. Han har undervist siden 2000, for det meste ved kulturskoler, men også privat og ved folkehøgskoler og videregående skoler. Med impro-trioen Art Directors har Jacob spilt på de fleste jazzfestivaler i Norge, hatt to opphold i USA, samt gjort to Europa-turneer. Trioen har også spilt flere konserter i Norge, blant annet på jazzklubber og gallerier. Jacob har spilt med artister og band i sjangre som rock, blues, pop, country og jazz. Han har også laget musikk til tre dokumentarfilmer. Jacob har vært ansatt i Oslo kulturskole siden 2006 og underviser i trommesett.
 
Einar Fjærvoll
Kai R. H. Svestad
Kai har utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. Han underviser i slagverk/slagverkensemble ved Oslo kulturskole og jobber i tillegg frilans i flere norsk orkestre og militærkorps. Han spiller og har spilt på en rekke festivaler med egne produksjoner.
Kenneth Enes Kristoffersen
Trym Gjermundbo
Martin Ulvin
Martin Ulvin
slagverk
Martin Ulvin er en etablert musiker, komponist, pedagog, prosjektleder og produsent. Han er utdannet i jazztrommer ved Norges Musikkhøgskole (2011–2015). Som musiker har han turnert både nasjonalt og internasjonalt, og gitt ut flere plater med ulike ensembler. Han har også vært fast slagverker ved Barnas Konserthusserie i Oslo Konserthus siden 2013. I tillegg har han jobbet direkte med erfarne og veletablerte musikere, komponister og ensembler som Steve Reich, Rolf-Erik Nystrøm, Bugge Wesseltoft, Ronni le Tekrø, Helge Sunde, Batagraf, Hilmar Jensson, Elin Kåven, Amina Sewali, Mimmi Tamba, m.fl. Gjennom musikkundervisningen ønsker Martin å hjelpe elevene med å finne og holde på musikkgleden – enten det er profesjonelt eller på hobbybasis, både som utøver og som publikummer. Han underviser alle aldre, alt fra nybegynnere til profesjonelle.


Publiseringsløsning av Imbera AS