Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Teater

Seksjon teaterAnine Skou
Anine Skou
seksjonsleder, teater
Anine Skou har arbeidet ved Oslo barne- og ungdomsteater (OBUT) siden 2000. Hun har vært elev av Elisabeth Gording og senere instruktør og daglig leder i OBUT. Hun har en BA with Honours i Communications fra Queen Margaret University i Edinburgh og regi/dramaturgi fra Høgskolen i Oslo.  Hun har også arbeidet i NRK drama, med informasjonsarbeid ved Sandvika Teater og har drevet egne prosjekter som utøver. I tillegg har hun hatt regi på cabareter og egne produksjoner. Hun er gjesteforeleser på Kunsthøgskolen i Oslo og tar for tiden en master i kulturledelse ved Norges Musikkhøyskole.   
Ingri Enger Damon (permisjon)
Ingri Enger Damon (permisjon)
instruktør og fagansvarlig for Forstudium Teater
Ingri har sin utdannelse fra The Royal Academy of Dramatic Art i London. Siden endt utdannelse har hun jobbet som freelance skuespiller i teater, film og tv. I 4 år har hun jobbet som skuespiller for Jo Strømgren Kompani i stykkene Hospitalet og Orkesteret, og var regiassistent i produksjonen Klosteret. I 2011 turnerte hun med Riksteatrets Meg eier ingen og i fjor vår var hun med i teaterproduksjonen Kreutzersonaten. I tillegg har hun hatt regiarbeid ved oppsetninger for frie grupper i Oslo. 

Guri Glans
Guri Glans
forstudium teater
Guri er tidligere elev ved Elisabeth Gordings barne- og ungdomsteater. Hun er utdannet fra Ecole Jaques Lecoq og Oslo Met. Hun har vært utøver i Teater Joker i 15 år, turnert med Jo Strømgren kompani i inn og utland og hun jobber også med NiE-Theatre, både som skuespiller og produsent. Hun er leder for Forstudium teater, der hun også underviser i fysisk teater og yoga. Hun er også gjestelærer ved blant annet KHIO, Norsk skuespillerinstitutt og Oslo Met.
Beate Eriksen
Beate Eriksen
instruktør for mellom- og eldstegruppe og monologworkshop
Beate har sin skuespillerutdanning fra statens Teaterhøgskole. Hun har arbeidet flere år ved institusjonsteatrene, og i Svenske og Norske tv-produksjoner både som skuespiller og regissør. Hun har satt i scene flere stykker rundt om i landet med profesjonelle og amatører. Beate var også i fire år tilknyttet Riksteateret der de produserte egne forestillinger rettet mot et ungt publikum. Hun har hatt regi på 4 oppsetninger ved Akershus teater og vært leder for en videregående teaterlinje. Beate har i alle år arbeidet med produksjoner for og med barn og ungdom. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2011.
Jannicke J. Teige
Jannicke J. Teige
instruktør for småbarn- og mellomgrupper
Jannicke er tidligere elev av Elisabeth Gording. Hun har treårig skuespillerutdannelse fra England og har jobbet i London med både film, teater og musikaler. Jannicke har også undervisningserfaring og hun har satt opp stykker ved Røa Teaterverksted, Teateraktiviteter i Asker, Rommen skole, Oppegård kulturskole og Foss VGS. Hun har også vært på skoleturné med en Prøysenkabaret, finansiert av Den kulturelle skolesekken. Våren 2008 fullførte hun praktiskpedagogisk utdanning for skuespillere ved Kunsthøgskolen i Oslo.
Karoline Meyer
Karoline Meyer
teamleder musikkteater
Karoline er utdannet teaterpedagog og adjunkt. Hun begynte i Oslo kulturskole i 1998 og har siden da undervist barn og ungdom i teater og bevegelse. I 2001 etablerte Karoline, sammen med Trude Kjelgren, Kulturskoles kurstilbud Musikkteater, der hun nå fungerer som teamleder. Hun jobber også skapende som frilanser og gjør regi, koreografi, undervisning, kurs/foredrag og skriver manus.
 
Gry Lille-Homb
Gry Lille-Homb
musikkteater
Gry har lærerutdanning i musikk og videreutdanning i drama og dans fra Høgskolen i Bergen, samt studie i dramaturgi fra Høgskolen i Oslo. Hun har undervisningserfaring både fra grunnskole, videregående skole, folkehøgskole, lærerhøgskole og kulturskole og har jobbet som dansepedagog i grunnskolen (i den kulturelle skolesekken), i samarbeid med Carte Blanche. I tillegg har hun utarbeidet rytmiske forestillinger på bestilling til den kulturelle skolesekken sammen med trommeslagere/musikere fra Møre og Hordaland. Hun driver også eget Stomp-kompani som skreddersyr rytmisk underholdning for eventer.
Margrete Bratberg
Margrete Bratberg
musikkteater
Margrete er utdannet musikkteater-artist ved Bårdarakademiet og teaterpedagog ved Høgskolen i Oslo. Hun har undervist teater og dans i Oslo kulturskole siden 2006 og jobber ellers som frilans teaterinstruktør i Oslo og Akershus. Margrete gjør både store og små prosjekter for teaterfolk i alle aldre.
Marita Hesjedal
Marita Hesjedal
teaterkurs for voksne
Torunn Buarøy
Torunn Buarøy
musikkteater og forstudium teater
Torunn Buarøy har en bachelorgrad i sang fra Universitetet i Stavanger, Institutt for musikk og dans. Hun har videreutdannelse i sang fra Royal College of Music, og musikalartistutdannelse fra Royal Academy of Music, London. Hun har blant annet vært med i musikalene Wonderful Town, Grand Hotel og Life upon the wicked stage. Torunn synger i kabarettrioen Little Women, som har satt opp diverse kabareter på blant annet Drammens Teater og Union Scene. I 2013 satte hun opp forestillingen «Oh, Kay!» på Oslo Nye Teater. Etter fire år i London, bor hun nå i Oslo, hvor hun jobber frilans som sanger og pedagog.
Eva Verpe
Eva Verpe
musikkteater
Eva Victoria Verpe er utdannet skuespiller og har en bachelorgrad fra The Guildford School of Acting i England. Hun jobbet freelance i to år i London hvor hun også jobbet som teaterlærer på den Norske skolen i Wimbledon. De siste 4 årene har hun også jobbet som lærer og assistent Oslo kulturskole sine tilbud i sommerskolen. Eva er selv tidligere elev ved musikkteater.
Amanda Whatley
Amanda Whatley
musikkteater
Malene Bols
Malene Bols
musikkteater, AKS, og Tøyenprosjektet
Malene Bols er utdannet musikalskuespiller og teaterpedagog. Hun har sin utdannelse fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo (BA), Universitetet i Stavanger, Fakultet for utøvende kunstfag (PPU) og fullførte i 2018 en mastergrad i teater og performancestudier ved Københavns Universitet. Som freelancer og pedagog har Malene bl.a spillt i musikalen Grease (2015) på Haugesund Teater, undervist ved barne og ungdomsteateret på Rogaland Teater og vært regiassistent ved Det Kongelige Teater i København. Malene underviser også i teaterlek i AKS – pilotprosjektet og sang, dans og teater for barnehagebarn.
Jane Kelly
Jane Kelly
barne- og ungdomsteatret og forstudium teater
Jane har National Diploma in Professional Acting (BA) fra Arts Educational School/London og PPU teater fra Kunsthøgskolen (KHIO) i Oslo. Hun har fargerik og variert arbeidserfaring og jobber frilans i kunstneriske team både som sanger, skuespiller, komponist, dramatiker og pedagog. Jane er opptatt av å tilføre studenter og produksjoner refleksjon, inspirasjon og variasjon. Arbeid i utvalg: Kulturskoler, Den kulturelle skolesekken, Steinerskole, Videregående skoler, NRK, NRK radioteatret, KHIO, Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Hålogaland teater, Den Mangfaldige scenen, Brageteatret, Anneli Drecker, Bel Canto, egne utgivelser.
Heidi Trettøy Simonsen
Margit Jansdotter Garlid
Gard Pedersen
Gard Pedersen
teater, AKS pilotprosjekt
Simen Pettersen
Simen Pettersen
teater, AKS pilotprosjekt
Simen Pettersen er skuespiller og teaterpedagog. Han har en bachelorgrad i skuespill fra Westerdals Oslo Act. Våren 2019 ble han ferdig praktisk pedagogisk utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo. Aktivt jobber han som freelance skuespiller og arrangerer levende rollespill for barn og unge.


Publiseringsløsning av Imbera AS