Hjem \ om oslo musikk og kulturskole \ ansatte \ Visuell kunst

Seksjon visuell kunstPatrick Sørensen
Patrick Sørensen
seksjonsleder, visuell kunst

Patrick har en grunnutdanning i klassisk kontrabass fra Norges musikkhøyskole og har i tillegg studert pedagogikk, kunsthistorie, teatervitenskap og ledelse. Han har lang erfaring innenfor oppvekst- og kulturfeltet i Oslo, blant annet som avdelingsleder i oppvekstavdelingen i bydel Grünerløkka. Patrick har vært undervisningsinspektør i kulturskolen siden 2015. 

Dorota van Tiggelen
Dorota har utdannelse som keramikk-kunstner fra Kunstakademiet i Wroclaw, Polen (doktorgrad). Hun jobbet der etter studiet som akademisk lærer innen keramikk (2001–08). Etter et stipend ved Kunstakademiet i Oslo (2007–08), flyttet hun til Norge i 2008. Siden 2011 har hun undervist i Oslo kulturskole.
Anne-Thrine Jackwitz
Anne-Thrine Jackwitz
billedkunst og tegning
Anne Thrine Jackwitz har en mastergrad i «Freie Kunst» fra Hochschule Bildende Kunst i Braunschweig, Tyskland hvor hun studerte under Walter Dahn i tillegg til å være elev i filmklassen. Hun har også studert pedagogikk for kunstnere og kunsthåndverkere ved Høgskolen i Oslo og sosialpedagogikk på Høgskolen i Telemark. Anne Thrine  jobber med farger og poesi gjennom å bruke maleri, skulptur og video-installasjon som utrykksmiddel. Hun har jobbet som billedkunstlærer siden høsten 2003.
Eli Skomsø
Eli Skomsø
billedkunst, tegning og kunstkarusell
Eli har sin kunstutdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo og School of Visual Arts i New York. Hun tok hovedfag med fordypning i maleri i 2003. Hun har hatt flere utstillinger på kunstnerdrevne gallerier og kunstforeninger, bla. Kunstnerforbundet, Galleri LNM, Statens Høstutstilling, galleri NO i New York og forskjellige kunstforeninger i Norge. Hun har mottatt flere stipender for sine arbeider. Tidligere har hun også erfaring fra frilansarbeid som illustratør for tidsskrifter som KK, lærerforbundets spes. ped. magasin og ukesavisen Klar tale. I 2006/2007 tok hun pedagogisk utdannelse på Høyskolen i Oslo, og har siden da, ved siden av egen kunstneriske virksomhet, undervist i kunstfag på kulturskolen.
Kari Brit Kjerschow
Kari Brit har sin utdannelse fra Einar Granums kunstskole, Arizona State University, Oslo tegne- og malerskole og Statens kunstakademi. Hun har hatt separatutstillinger ved en rekke gallerier over hele landet og hennes kunst er blant andre innkjøpt av Norsk kulturråd, Leo Burnett, Selmer advokatkontor og Refsnes Gods. Hun har også vært med på flere gruppeutstillinger og hatt verker med på Høstutstillingen i 1993, 1998, 2003 og 2006.
Liva Mork
Liva Mork
billedkunst
Hilde Irene Knutsen
Hilde Irene Knutsen
billedkunst, redesign, animasjon og photoshop (elements)
Hilde har utdannelse som billedkunstner fra Nederland og har arbeidet med digitale bilder siden 1994. Hun har holdt kurs på Oslo kulturskole siden 1998. Hilde arbeider med et bredt spekter av teknikker.
Solveig Wiig
Solveig Wiig
animasjon
Solveig er animatør og illustratør med utdannelse fra blant annet. University College Falmouth og Kunsthøgskolen i Oslo. I tillegg til å undervise jobber hun som utøvende kunstner og tegneserieskaper Tegneserien Bruddstykker nr. 1 ble nominert til prisen Visuelt 2017 under kategorien illustrasjon. Hennes elevers arbeider En mystisk pose, The Adventures of Bob the Depressed ManBjørnefisken versus Sk8board og Over grensen fra Oslo kulturskole ble i 2018, 2019 og 2020 nominert til prisen Amandus JUNIOR ved Amandus Lillehammer internasjonale studentfilmfestival.
Daniel Arthur
Daniel Arthur
visuell kunst, AKS pilotprosjekt


Publiseringsløsning av Imbera AS